Foodservice
Pincho Nation åbner flere franchise-restauranter i Danmark
Om kort tid åbner Pincho Nation i Herning, og til sommer åbner man også i Vejle. I Vejle er 25-årige Ida Tøndering franchisetager, mens allerede
LABFRESH udvider til restaurationsbranchen med innovate uniformer
Efter syv års succes med plet-, lugt- og krølfrie skjorter til forbrugermarkedet, træder LABFRESH nu ind på B2B-markedet med fokus på restaurations- og hotelbranchen. Virksomheden
Horesta: Fem år efter nedlukning står restaurationsbranchen stærkere – men også udfordret
Hotel- og restaurationsbranchen overgår nu niveauet fra før coronanedlukningerne. Men alt er ikke fryd og gammen, for der også økonomiske udfordringer og et stigende antal
Seafood Festival vender tilbage i maj
Succesen gentages, når Seafood Festival slår dørene op for anden gang fra d. 16.-25. maj 2025. Bag festivalen står holdet bag Dining Week og Madbillet,
Molskroen sat til salg
Et stykke Danmarkshistorie er netop sat til salg for 55 mio. kr. Det drejer sig som den historiske og anerkendte kro Molskroen, der er særligt
Tivoli afslører 2025’s pop-up restauranter i Det japanske Tårn
Der er 1-, 2-, og 3-stjernede restauranter fra Singapore, Spanien, Dubai og Thy på menuen, når Det japanske Tårn byder Tivolis gastro-gæster inden for til
Første gang i 14 år: Kvinder vinder Årets Kok og Årets Tjener
Det var kvinderne, der dominerede, da de to prestigefyldte konkurrencer Årets Kok og Årets Tjener blev afholdt på Madværkstedet i København. Således var det Sophia
Ny overenskomst på plads for HK’ere i hotel- og restaurationsbranchen
HK Privat og Horesta Arbejdsgiver har indgået aftale om en ny 3-årig overenskomst. Der er udsigt til mere i løn og pension samt nye rettigheder
Økoprisen 2025 går til Frank Herskind, Odense
Mads Frank Herskind, der er kulinarisk ansvarlig for cafeerne i Odense Kommune og ejer af Rebælg, har fået overrakt Økoprisen 2025 på Økologisk Landsforenings generalforsamling.
Plantetopmøde baner vej for flere planter i 1 million måltider
Tirsdag i denne uge var mere end 300 madprofessionelle samlet til Plantetopmøde i København med målet om at få endnu flere planter i de mere
Hent flere