Foodservice
Dansk triumf i Norge: Danmark vinder guld ved Europæisk Bocuse d’Or – en sejr for gastronomi- og fødevareerhvervet
Det danske kokkehold vandt i aftesguld ved Bocuse d’Or Europe. En sejr, der også kan betragtes som en succes for vores fødevareerhverv og dansk gastronomi,
Nemmere surdej for fagfolk med ”ferment – aktiv surdej”
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til
Fårup Sommerland modtager Årets Økopris 2024
Økologisk Landsforening uddeler Årets Økopris 2024 til Fårup Sommerland og food and retail chief, Ole Roed. Prisen gives for et flot økologisk frontløberarbejde, som har
Delitaste lancerer produktserie af grise, som fodres med kastanjer
Foodservicevirksomheden Delitaste, som ejes af Stryhns Gruppen, præsenterer en helt ny produktserie lavet af kastanjefodrede grise fra Galicien i Spanien. En sjælden delikatesse, som ikke
Treetop i Vejle ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
For første gang nogensinde løb samme restaurant med begge titler, da Årets Kok og Årets Tjener søndag blev kåret efter 6½ times intense finaler. Det
Succesfuldt frokostkoncept gør op med kedelige buffeter og tænker frokost på en helt ny måde
Frokostleveringskonceptet Dabba, der har været en succes i Aarhus, rykker nul ind i København. Her serverer de frokost til virksomheder på en helt ny måde.
Dansk stjernekok skal lave mad på kanten af verdensrummet
I 2025 tager Rasmus Munk ud i stratosfæren. I samarbejde med to amerikanske virksomheder skal Alchemist-kokken skabe en holistisk spiseoplevelse ombord på Space Perspectives rumkapsel
3-stjernet Michelin-scoop til Tivoli
For første gang nogensinde åbner en 3-stjernet Michelin-restaurant pop-up i Danmark. Det sker, når slovenske Hiša Franko med stjernekokken Ana Roš i spidsen gæster Tivoli
Ny fleksibel og miljøvenlig veje- og etiketteringslinje
Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye og bæredygtige model Nova ES-E. Maskinen har en etiketteringshastighed
Fødevarestyrelsen kigger dybt i bearnaisebøtter og bægre til italiensk salat
750 grossister, delikatessebutikker og slagterforretninger bliver tjekket for, om de har styr på deres fødevareemballager. Fødevarestyrelsen kontrollerer nu, om restauranters, delikatessers og slagterforretningers emballage er
Hent flere