• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FødevareproduktionLandbrug25. 02. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

DLG skifter i toppen

FødevareproduktionLandbrug25. 02. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

Group COO i DLG-koncernen, Niels Søren Rasmussen, har af personlige årsager besluttet sig for at fratræde sin stilling. Jesper Pagh bliver ny Group COO og indtræder samtidig i koncerndirektionen.

Niels Søren Rasmussen kom til DLG-koncernen i 2004, hvor han siden har varetaget en række ledende stillinger. Fra 2013 til 2018 stod han som administrerende direktør i spidsen for en succesfuld resultatudvikling i GASA Group A/S, og i 2018 blev han COO og medlem af koncerndirektionen i DLG. Senest har han stået i spidsen for transformationen af DLG’s danske grovvareforretning.

– Det er beklageligt, at vi må sige farvel til Niels Søren, men jeg har forståelse for hans beslutning. Han har været en afholdt kollega gennem mange år, og jeg vil gerne takke ham for et godt samarbejde. I sin tid i koncernen har han leveret en solid indsats og flotte resultater. Jeg ønsker Niels Søren alt det bedste fremover, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

Niels Søren Rasmussen er sikker på, at han efterlader et solidt fundament til hans efterfølger:

– Jeg har haft nogle spændende år i DLG, men nu er tiden kommet til, at jeg skal noget andet i mit professionelle virke. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu, og jeg vil derfor tage mig god tid til at overveje det næste skridt. Jeg er glad for at have fået muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger om udviklingen af vores grovvareaktiviteter. Vi har med de seneste års transformation skabt et solidt fundament for fremtidens danske forretning, som jeg nu trygt overlader i andre hænder.

Jesper Pagh bliver ny Group COO

Koncerndirektør Jesper Pagh bliver ny Group COO og indtræder samtidig i DLG’s koncerndirektion. Han kom til DLG i 2004 og har siden haft flere forskellige ansvarsområder i koncernen. I 2013 blev han udnævnt til vicekoncerndirektør med ansvar for koncernens aktiviteter inden for foder og husdyrernæring, og siden 2019 har han været koncerndirektør samt kommercielt ansvarlig i Danmark.

Gennem de seneste år har Jesper Pagh desuden været dybt involveret i DLG’s arbejde for at skabe bæredygtige løsninger til kunder og ejere i landbruget. Han stod blandt andet i spidsen for projektet, da DLG som det første landbrugsselskab i Europa begyndte at klimadeklarere sine foderblandinger.

– Jesper besidder en stærk faglighed og har en særdeles god kommerciel forståelse for vores kunder og deres behov. Han er i koncernen kendt som en dygtig og visionær leder med strategisk udsyn, der formår at samarbejde og skabe resultater på tværs af forretningsområder og landegrænser. Jesper har desuden et bredt forankret internationalt netværk, ikke mindst fra sit mangeårige medlemskab af præsidiet i den europæiske foderorganisation, FEFAC. Jeg er ikke i tvivl om, at Jesper er den rette person på posten, og derfor er jeg glad for, at han har sagt ja til at påtage sig opgaven, siger Kristian Hundebøll.

Jesper Pagh er klar til at varetage de nye ansvarsområder.

– Jeg ser frem til samarbejdet med kolleger fra hele koncernen og til at fortsætte med at udbygge DLG’s stærke position som et af Europas førende landbrugs- og energiselskaber herunder at stå i spidsen for at implementere den bæredygtighedsplan, vi netop har offentliggjort. Jeg glæder mig til at sætte handling bag ordene gennem et tæt samarbejde med både kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere, siger Jesper Pagh.

Han har en uddannelse som MSc Agronomi/husdyrbiologi fra Københavns Universitet – LIFE samt General Management Program fra Harvard Business School. Han er 44 år og gift med Mette, som han har sønnerne Herman og Carl med.

Skrevet i: Fødevareproduktion, Landbrug

Seneste nyt fra redaktionen

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

KonfektureTop11. 12. 2025

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der bliver præsenteret, er chokoladealternativet NOTCH, udviklet af mask, et restprodukt fra ølbrygning. Rasmus Munk lancerede i

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik