Udover at være at være en af verdens mest anerkendte restauranter har Noma også udgivet en række bøger gennem årene – blandt andet Nomas bog om Fermentering. Nu er Noma snart klar med endnu en bog i serien, denne gang om at opbygge smag.

Efter mange års smagen, testning og læring er The Noma Guide to Building Flavour klar til at blive delt – således kan den nye bog nu forudbestilles.
“Denne længe ventede opfølger til The Noma Guide to Fermentation indeholder opskrifter på mere end 150 af vores basisvarer – byggestenene i alle retter på noma. Et smagsbibliotek, hvor hver eneste nye sauce, mærkelige bouillon og skæve fermentering gennem Nomas 23 år har tilføjet endnu et bogstav til vores spisekammer – og til sidst er blevet til vores ord, vores grammatik, vores poesi, vores sprog. Nu er dette ordforråd for første gang skrevet ned, så det kan deles med alle, der ønsker at lære det,” skriver Noma på LinkedIn.
Bogen er blevet til i samarbejde med Artisan Books, Evan Sung, Paula Troxler og Nomas testkøkkens mange forsøg, fejl og sejre. Den udkommer den 7. april 2026 – et begrænset antal signerede eksemplarer kan allerede nu forudbestilles hos lokale boghandlere