Lavazza, italiensk autentisk kaffekultur

Lavazza – autentisk, italiensk kaffekultur

 

Med kaffe fra Lavazza oplever du den autentiske, italienske kaffekultur, udtrykt i den originale gastronomiske espresso serveret på ægte baristamanér.

Lavazza er italienernes foretrukne espresso – og de ved hvad de snakker om, for i ikke mindre end 120 år har familien Lavazza været Italiens kaffe Marco-Polo og dedikeret deres liv til de ypperste kaffenydelser i jagten på den bedste kaffe i verden – topmålet af kaffenydelse.

”Med Lavazza i vores kaffefamilie giver vi vores kunder endeløse oplevelsesmuligheder og frihedsgrader, der rækker langt ud over det sædvanlige kaffekort,” siger Jeanette Antonsen, Business Unit Manager, og hun fortsætter:

”Lavazza er fairness, ansvar og bæredygtighed, der er med til at oppebære et positivt kaffeimage, fordi det er en del af kaffens totaloplevelse. Den gode italienske stil skal naturligvis følge kaffeproduktet. Derfor er bæredygtige certificeringer en del af vores kaffemærkning nu og for fremtiden.

Vi er stolte af Rainforest Alliance Certified for bæredygtige dyrkningsprincipper. Father to Son og Tierra!. Kaffebønnerne er dyrket 100% bæredygtigt for at bevare dyreliv og miljø i regnskovene og for at fremme forholdene for arbejderne og lokalsamfundet” – slutter Jeanette Antonsen.

Lavazza blev ved fusionen i 2015 en del af kaffefamilien Merrild Lavazza. Merrild, der med Møller Merrild i spidsen startede det danske kaffeeventyr. Luigi Lavazza, der med Lavazza familien drog ud i verden og på baggrund af de mange kaffeindtryk skabte den originale espresso, som vi kender fra Italien.

Mere info:

Jeanette Antonsen

Business Unit Manager, Merrild Lavazza Danmark ApS

Mobil +45 2424 2109

lavazza_barista_1