Aktuelt
Kaffevirksomhed vinder digital erhvervspris
Esbjerg-virksomheden Cafeu har fået overrakt Den Sydjyske Erhvervspris for succes med digital kaffeautomat. Steffan Tobiesen, direktør, Cafeu, fik sammen med Michael Guldager, der er partner
Food&Drink nr 4: Fokus på kød
Der såkaldt naturkvæg, slowgrise og irsk oksekød på menuen i seneste udgave af Food&Drink, der har fokus på kød. Årets fjerde udgave af Food&Drink er
Trecifret millionbeløb skal bidrage til bæredygtig udvikling af dansk fiskeri og akvakultur
Nu åbner Fødevareministeriet for fem støttepuljer på i alt 123,8 mio. kr., som skal være med til at gøre Danmark til en af de førende
Plantebranchen får ny sekretariatschef
Plantebranchen – Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer – får ny sekretariatschef den 1. juni: Stella Staunstrup. Hun vil bidrage til et Danmark, som er
Copa Jerez: Sherry-kokke-konkurrence vender tilbage til Danmark
Sidste år vandt det danske hold den internationale kokkekonkurrence Copa Jerez. Nu løber den danske indledende del af stablen igen ved en konkurrence på Restaurant
Danskerne købte økologi for 15,5 milliarder kroner i supermarkederne i 2023
Der blev i 2023 solgt økologiske fødevarer for i alt 15,5 milliarder kr. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det er en uændret omsætning
Mavens hule: 5 iværksættere dyster i fremtidens madvarer
Den 2. maj er fem madiværksætter inviteret i ’Mavens Hule’, hvor de skal pitche deres nytænkende madprodukt for et dommerpanel, der kan give dem adgang
Syv ud af ti danskere holder fast i de varme hveder på den droppede store bededag
I morgen er det første gang i mange hundrede år, danskerne ikke fejrer store bededag som en officiel helligdag. Men nu viser en helt ny
Hansens Is løfter sløret for nye klassikere i køledisken
En ny klassiker rykker ind i i iskiosken og kølediske, når Hansens Is åbner sæsonen med en hasselnød-vaffel, der er sammensat af økologiske hasselnødder fra
Nytænkende cocktails med gelato-softice
Isfirmaet I Scream Ice Cream lancerer en smagfuld eyecatcher til sommerens fristelser på barer, caféer og restauranter. De lancerer således det nye koncept Softice Gelato
Hent flere