• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Aktuelt

Aktuelt25. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madkulturen: Danskernes vegetarisle aftensmad består mest af rugbrød, toast og pasta

Det er sjældent de grønne retter, der finder vej til middagsbordet, når kødet udelades. De mest spiste vegetariske aftensmåltider er nemlig rugbrød, toast, pasta, yoghurt

Aktuelt25. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet

Søndag dystede landets dygtigste kokke og tjenere ved semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2026. Nu er finalisterne fundet til finalerne i marts. Årets

Aktuelt20. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en

Aktuelt20. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

Julen handler om at dele, og i år kan støtten blive til 6 måltider. Støt FødevareBankens indsamling i Netto, og køb julens smukkeste til- og

Aktuelt18. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

Michelinkok og leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv, Per Mandrup, er udnævnt som Kartoffelambassadør 2025 af Danmarks Kartoffel Råd. Per Mandrup blev overrasket med

Aktuelt18. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

Forum for Fødevarereklamer og Læskedrikreklamenævnet hæver aldersgrænsen fra 13 til 15 år for reklamer for fødevarer med højt indhold af sukker, fedt og salt og

Aktuelt12. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det

Aktuelt12. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland

Aktuelt11. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og

Aktuelt11. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  14-08-2025

    NYHED: Brandsikkert opsamlingskar til opbevaring i sprinklerområder ›

    DENIOS ApS
  •  11-08-2025

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7 ›

    DENIOS ApS
  •  07-08-2025

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-08-2025

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med? ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  06-08-2025

    “Vi sender ikke bare ventiler over Øresund – vi sender ekspertviden med” ›

    Alflow Scandinavia A/S
  •  31-07-2025

    Ny certificering: Vores batteriskabe bestod testen ›

    DENIOS ApS
  •  29-07-2025

    Busch præsenterer verdens største tørtløbende og luftkølede vakuumpumpe: COBRA NC 2500 C ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  25-07-2025

    Start et gourmet-ishus med minimal investering – under 15.000 kr. ›

    Kastberg Is ApS
  •  24-07-2025

    Tip: Sådan bør du udnytte sommerperioden ›

    DENIOS ApS
Hent flere

Seneste Nyheder

  • Danish Crown: Konkurrencekraften forbedret i oprydningsår

    25.11.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    25.11.2025

  • Madkulturen: Danskernes vegetarisle aftensmad består mest af rugbrød, toast og pasta

    25.11.2025

  • Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet

    25.11.2025

  • Verdens bedste oksemørbrad kommer fra Slagelse-virksomhed

    25.11.2025

  • Geia Group køber bake & take

    20.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    20.11.2025

  • Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

    20.11.2025

  • 30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

    20.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    20.11.2025

  • Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

    18.11.2025

  • Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

    18.11.2025

  • Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

    18.11.2025

  • Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

    18.11.2025

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik