• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

DrikkevarerFoodserviceTop04. 05. 2017 | Kasper Mundt-Nielsen

Slut med dårlig kaffe

DrikkevarerFoodserviceTop04. 05. 2017 By Kasper Mundt-Nielsen

Kaffe er en god indtjeningskilde for restauranterne, men det kræver både grundig oplæring og vedligehold.
Kaffe er en god indtjeningskilde for restauranterne, men det kræver både grundig oplæring og vedligehold.

Dårlig kaffe kan ødelægge hele restaurantoplevelsen – længere er den ikke. Nyt strategisk samarbejde skal sikre kunder landet over en optimal kaffeløsning

 Når en dejlig middag er vel overstået, vælger mange kunder at slutte aftenen af med en kop kaffe. Da kaffen i de fleste tilfælde er det sidste smagsindtryk, kunden får, må man for alt i verden ikke slutte aftenen af med en dårlig kaffe – man risikerer nemlig at spolere hele oplevelsen. Derfor har restaurations- og erhvervsmanden Peter Trauboth, indehaver af Trauboth Ways og kendt for at have været med til at åbne restauranter som MASH, Umami og Le Sommelier, indledt et samarbejde med Nespresso Business Solutions, som skal være med til at give Nespresso-kunder rådgivning om kvalitetskaffe samt sparring om, hvordan de kan øge både omsætning og indtjening på deres kaffeservering.

En videnskab at brygge den optimale kop kaffe
Kaffe er for restauranterne en god indtjeningskilde, men det kræver både grundig oplæring af medarbejderne, vedligehold af maskinerne samt brug af kvalitetskaffe for at kunne servere den optimale kop kaffe. Peter Trauboth er med sine mere end 20 års brancheerfaring fuldt ud bevidst om, at det kræver en del, for at man lykkes med at brygge og servere den optimale kop kaffe.
– Kaffe har længe været en vigtig del af mit liv, både privat og naturligvis også i mit professionelle liv. Det har altid været vigtigt, at mine forretninger havde en kaffeløsning med en høj kvalitet på selve kaffen, som favnede bredt, så stil og smag falder i god jord hos så mange af ens gæster som overhovedet muligt. Men det at brygge den optimale kop kaffe er nogle gange en højere videnskab. Det kræver ud over kontinuerlig uddannelse af medarbejderne også jævnlig service og eftersyn af vandfiltre, gennemløbstid og så videre for dermed at sikre driften og indtjeningen af hver kaffebrygning. Jeg ser meget frem til at være med til at hjælpe restauranterne herhjemme til en bedre kaffeservering og dermed på sigt også en bedre indtjening, siger Peter Trauboth.

Service og kvalitet i fokus
Den første til at gøre brug af den nye serviceløsning er Umut Ra Sakarya, der havde brug for en ny komplet kaffeløsning, da hans nye restaurant Guldkroen åbnede i København tidligere på året. Restauranten byder på en klassisk dansk kromenu, indrettet i en 1960/1970’er stil.
– Jeg stod med pladsmangel i baren under ombygningen af Guldkroen, så det var vigtigt for mig at finde en passende størrelse på hele kaffesystemet, og samtidig skulle vi kunne servere en kaffe af høj kvalitet. Jeg kender Peter Trauboth igennem hans mange år i restaurantbranchen, så det var helt naturligt for mig at tage kontakt til ham, efter jeg havde afprøvet forskellige kaffeløsninger uden succes. Efter en god sparring og drøftelse af både kapacitet, kvalitet og pris på vores kommende kaffeløsning, kom vi hurtigt frem til, at en løsning fra Nespresso Business Solutions ville være det bedste og mest optimale for den nye restaurant. Vi glæder os meget til at byde velkommen i vores nye restaurant og være med til at definere det danske landkøkken og give vores gæster mulighed for at runde middagen af med en god espresso, fortæller Umut Ra Sakarya.

Skrevet i: Drikkevarer, Foodservice, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Første supermarkeder i Danmark sætter mål for planteproteiner

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed30. 09. 2025

Lidl Danmark og Wolt Market vil fremover måle og følge andelen af plantebaserede proteiner i salget. Vegetarisk Forening håber, at andre kæder vil følge eksemplet. For første gang i Danmark opstiller to supermarkedskæder konkrete mål for planteproteiner i sortimentet. Lidl Danmark og Wolt

Rørt åbner moderne smørrebrøds-restaurant i Bernikow Gården

Foodservice30. 09. 2025

Håndmads-konceptet Rørt udvider igen. Denne gang indtager det moderne smørrebrødskoncept på den mondæne adresse Østergade 26c i Bernikow Gården. Rørt er kendt for at udfordre den traditionelle tilgang til smørrebrød med moderne madder, der toner ned på overflødig pynt og tungt kødpålæg, men skruer

FNs Internationale Madspildsdag: Tusindvis af svenske flag prydede København i går

AktueltMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed30. 09. 2025

Danmark ligger blandt de to dårligste lande i EU, når det gælder madspild, mens vores svenske naboer klarer sig langt bedre. Det synliggjorde Too Good To Go synliggjort i går, på FN's Internationale Madspildsdag, med en klar opfordring til danskerne om at "komme ind i kampen og vise

Nyt Food&Drink på gaden

AktueltFoodservice30. 09. 2025

Årets sjette udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Bladet sætter har blandt andet besøgt Restaurant l'Alsace i København, der har revitaliseret sig selv. Og vi har været i Norge for at blive klogere på norsk cider. Bladet sætter som altid også spot på nyheder og udfordringer

Mindre madspild i svanemærkede kantiner

FoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed30. 09. 2025

Svanemærkede kantiner har i perioden 2023–2025 i gennemsnit reduceret deres madspild med 11 pct.. Det viser en ny analyse. Reduktionen svarer til en besparelse på 0,11 kg CO₂e pr. frokostportion. Det er ikke bare dyrt at smide mad ud. Det belaster også miljøet, og det skaber et unødigt

Madspild koster en dansk gennemsnitsfamilie 2.150 kr. årligt

Miljø og sundhedØkologi og bæredygtighed25. 09. 2025

En dansk familie spilder årligt mad for 2.150 kr. Det viser en ny rapport fra tænketanken ONE\THIRD. Op til Danmarks madspildsdag, mandag den 29. september, sætter tænketanken fokus på, hvordan kunstig intelligens (AI) kan hjælpe danskerne med at redde maden og samtidig spare penge. Madspild

Dagrofa Foodservice donerer 97 tons fødevarer videre til Stop Spild Lokalt i kampen mod madspild

AktueltDetailhandel og en grosMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed25. 09. 2025

Et samarbejde mellem fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice og den frivillige organisation Stop Spild Lokalt har i år reddet 97 tons overskudsmad fra at ende som madspild. I stedet er fødevarerne blevet uddelt til økonomisk pressede personer og familier over hele landet. Mandag 29. september er

Hollywood møder europæiske landmænd til plantebaseret topmøde i København

AktueltMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed25. 09. 2025

København bliver den 20.-21. oktober centrum for debatten om fremtidens fødevaresystem, når EU-formandskabskonferencen Plant Food Summit samler hundredevis af deltagere fra hele Europa i Skuespilhuset. Plant Food Summit samler visionære landmænd, innovative iværksættere, topforskere,

EU strammer reglerne for listeria i spiseklare fødevarer

FoodserviceFødevareproduktionFødevaresikkerhedPolitik og eksport25. 09. 2025

Stigning i infektioner med listeria i EU får Kommissionen til at indføre skrappere krav til producenter af spiseklare fødevarer fra juli 2026. Det viser den nyeste zoonoserapport, der giver overblik over sygdomme, som overføres til mennesker fra fødevarer og dyr. Rapporten er udarbejdet af DTU

Danske kokkene satte grøntsagerne i front

FoodserviceFrugt og grøntMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed25. 09. 2025

En ny undersøgelse af Landbrug & Fødevarer viser, at hver tredje dansker ønsker at spise mere mad fra planter i fremtiden. Derfor samledes nogle af Danmarks mest visionære kokke og madprofessionelle til Grønt Kokketræf 2025 for at gå foran og demonstrere, hvordan det grønne køkken kan inspirere

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Højtiden nærmer sig – skal du med til ‘Julens Madscene’?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch Vacuum Solutions på DanFish International 2025 i Nordens Paris

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Infusion giver lavere energiforbrug og bedre produktion

  • DENIOS ApS

    I morgen sker det

  • DENIOS ApS

    Så er det nu eller aldrig

  • Busch Vakuumteknik A/S

    OTTO Digital Services til systemer

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Ny butikschef i Dagrofa Foodservice Herning har stort lokalt kendskab

  • DENIOS ApS

    Sådan får du op til 50 % mere lagerkapacitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions fremviser avancerede produkter fra Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions på LabDays

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Første supermarkeder i Danmark sætter mål for planteproteiner

    30.09.2025

  • Rørt åbner moderne smørrebrøds-restaurant i Bernikow Gården

    30.09.2025

  • FNs Internationale Madspildsdag: Tusindvis af svenske flag prydede København i går

    30.09.2025

  • Nyt Food&Drink på gaden

    30.09.2025

  • Mindre madspild i svanemærkede kantiner

    30.09.2025

  • Madspild koster en dansk gennemsnitsfamilie 2.150 kr. årligt

    25.09.2025

  • Dagrofa Foodservice donerer 97 tons fødevarer videre til Stop Spild Lokalt i kampen mod madspild

    25.09.2025

  • Hollywood møder europæiske landmænd til plantebaseret topmøde i København

    25.09.2025

  • EU strammer reglerne for listeria i spiseklare fødevarer

    25.09.2025

  • Danske kokkene satte grøntsagerne i front

    25.09.2025

  • Verdens eneste cocktail bar som serverer 100 pct. økologiske cocktails ligger i København – nu med guldmærke fra Fødevarestyrelsen

    23.09.2025

  • NOLO Collective køber det danske drikkevarebrand Lillow

    23.09.2025

  • Flere bælgfrugter på danskernes tallerkener

    23.09.2025

  • Stor stigning i antal svanemærkede kantiner

    23.09.2025

  • Orkla og stjernekok med i globalt partnerskab: Vil lave mad ud af CO₂

    23.09.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik