• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceMarkedsføring21. 01. 2019 | Kasper Mundt-Nielsen

Meyers skal gøre mødeoplevelsen til en succes

AktueltFoodserviceMarkedsføring21. 01. 2019 By Kasper Mundt-Nielsen

(foto: Meyersmad.dk)

Når Københavns nye møde- og eventcenter Huone Copenhagen i slutningen af foråret slår dørene op, vil mødegæsterne ikke blot kunne glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter, de vil også kunne se frem til at spise mad tilberedt og udviklet af Meyers Køkken.

Meyers Køkken skal stå for leverancen af bl.a. Huone’s frokost til mødegæsterne. Frokostretterne vil afspejle den gastronomiske linje og filosofi, som er kendetegnet for Meyers virksomheder, nemlig den gode kombination af årstidens lokale råvarer, økologi, smag og masser af grønt. Huone Copenhagen åbner i slutningen af foråret og ligger ved Amager Strand tæt på Københavns Lufthavn.

God og sund mad i kreative rammer skal gøre mødeoplevelsen til en succes
Huone Copenhagen skaber med deres møde- og eventfaciliteter helt nye og kreative rammer for danske og udenlandske mødegæster. Men virksomheden ved, at også forplejningen i løbet af en mødedag spiller en afgørende rolle for mødets succes.
– Hos Huone Copenhagen bestræber vi os på at skabe de mest optimale rammer for vores mødegæster. Vores lokaler og koncepter er nytænkende og kreativt indrettet og kan let kan tilpasses den enkelte mødebookers behov og ønsker. Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos Huone ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. Internationalt arbejder Huone aktivt med at sikre, at mødegæsterne altid får sund, god og velsmagende mad. Så i forbindelse med etableringen af Huone i Danmark har det været vigtigt for os at få mødeforplejning til at matche denne del af vores værdisæt, forklarer Louise Adolph, CEO hos Huone Copenhagen.

To virksomheder med fælles værdisæt og filosofi
Hos Meyers Køkken glæder man sig til samarbejdet med Huone Copenhagen, de to virksomheder deler samme værdisæt med hensyn til, hvilken oplevelse mennesker, der mødes, skal have rent gastronomisk.
– Vi har i over to årtier arbejdet med mad og måltider og oplevet, hvordan mad kan meget mere end blot at gøre mennesker mætte. God mad bringer mennesker sammen, løfter energiniveauet og udgør et højdepunkt på dagen for de fleste. På samme måde er det Huone’s ambition at vise, hvordan smukt design, unikke lokationer og service i særklasse kan skabe en fuldendt workshop eller konference. På den måde mødes vores fælles ambitioner, når vores kokke sikrer gæsterne et sundt og velsmagende måltid, så de kan fortsætte dagen i kreative rammer, siger Carl Johan Paulsen, Direktør Meyers Køkken.
– Hos Meyers tror vi på, at mad der er tilberedt fra bunden af de allerbedste råvarer fra sæsonen, med en god portion økologi og gerne med rigeligt af det grønne, giver smil på læben og god energi til resten af mødeprogrammet. Vi ser frem til at være med til at søge for, at gæsterne får det optimale ud af oplevelsen hos Huone, slutter Carl Johan Paulsen.

Meyers er det oplagte og helt naturlige valg
Hos Huone ser man frem til samarbejdet, som skal være med til at give deres mødegæster den helt rigtige mødeoplevelse.
– Meyers’ værdisæt og tilgang til mad og fødevarer, passer perfekt til vores egne værdier. Meyers er danske og har en stærk forankring hos danskerne, hvilket har været vigtigt for os. Derudover arbejder Meyers Køkken med lokale råvarer året rundt og virksomhedens fokus på økologi og at tilberede energiskabende og sund mad, er lige netop det, vi ønsker, at vores mødegæster skal kunne opleve som en del af en mødedag hos os. Meyers Køkkens fokus på grøntsager, det hjemmebagte brød, mv. skal være ingredienserne i vores mødefrokost. Vi ønsker at servere den klassiske danske frokost, men uden de fedende salater, mayonnaiser mv. men derimod med større fokus på den grønne del af det danske køkken, som netop kan være med til at stimulere både hjerne og krop, og som bidrager til at mødegæsten kan holde koncentrationen og energien igennem en mødedag. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Meyers, som vi er overbeviste om vil bidrage til vores målsætning om at gøre mødeoplevelsen hos Huone Copenhagen til noget helt særligt, fortæller Louise Adolph om baggrunden for, at man har valgt netop Meyers Køkken som leverandør af forplejning til mødegæsterne.

 

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

Forskning og uddannelseMejeriØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

En ny forskningsgennemgang viser, at fem enkle tiltag kan gøre osteproduktion mere effektiv og bæredygtig. Et forskerteam fra DTU har gennemgået den eksisterende forskning om fermentering og modning af ost i et litteraturstudie og peger på fem underudnyttede videnskabeligt baserede tiltag, som kan

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

AktueltFoodservice12. 11. 2025

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det danskejede Borgo Santo Pietro, som for nyligt er blevet tildelt de maksimale 3 nøgler i Michelin-guiden. Blandt hotellets

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

AktueltDetailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræ12. 11. 2025

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland sig 24 guldmedaljer - og ud af de i alt 304 uddelte medaljer tog Irland den største samlede medaljehøst med 68 guld-, sølv- eller

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien. Det sikrer en ny politisk aftale. Med et nybrud i dansk forskningspolitik gennemfører regeringen flerårige investeringer i forskning og

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik