• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceMarkedsføring21. 01. 2019 | Kasper Mundt-Nielsen

Meyers skal gøre mødeoplevelsen til en succes

AktueltFoodserviceMarkedsføring21. 01. 2019 By Kasper Mundt-Nielsen

(foto: Meyersmad.dk)

Når Københavns nye møde- og eventcenter Huone Copenhagen i slutningen af foråret slår dørene op, vil mødegæsterne ikke blot kunne glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter, de vil også kunne se frem til at spise mad tilberedt og udviklet af Meyers Køkken.

Meyers Køkken skal stå for leverancen af bl.a. Huone’s frokost til mødegæsterne. Frokostretterne vil afspejle den gastronomiske linje og filosofi, som er kendetegnet for Meyers virksomheder, nemlig den gode kombination af årstidens lokale råvarer, økologi, smag og masser af grønt. Huone Copenhagen åbner i slutningen af foråret og ligger ved Amager Strand tæt på Københavns Lufthavn.

God og sund mad i kreative rammer skal gøre mødeoplevelsen til en succes
Huone Copenhagen skaber med deres møde- og eventfaciliteter helt nye og kreative rammer for danske og udenlandske mødegæster. Men virksomheden ved, at også forplejningen i løbet af en mødedag spiller en afgørende rolle for mødets succes.
– Hos Huone Copenhagen bestræber vi os på at skabe de mest optimale rammer for vores mødegæster. Vores lokaler og koncepter er nytænkende og kreativt indrettet og kan let kan tilpasses den enkelte mødebookers behov og ønsker. Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos Huone ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. Internationalt arbejder Huone aktivt med at sikre, at mødegæsterne altid får sund, god og velsmagende mad. Så i forbindelse med etableringen af Huone i Danmark har det været vigtigt for os at få mødeforplejning til at matche denne del af vores værdisæt, forklarer Louise Adolph, CEO hos Huone Copenhagen.

To virksomheder med fælles værdisæt og filosofi
Hos Meyers Køkken glæder man sig til samarbejdet med Huone Copenhagen, de to virksomheder deler samme værdisæt med hensyn til, hvilken oplevelse mennesker, der mødes, skal have rent gastronomisk.
– Vi har i over to årtier arbejdet med mad og måltider og oplevet, hvordan mad kan meget mere end blot at gøre mennesker mætte. God mad bringer mennesker sammen, løfter energiniveauet og udgør et højdepunkt på dagen for de fleste. På samme måde er det Huone’s ambition at vise, hvordan smukt design, unikke lokationer og service i særklasse kan skabe en fuldendt workshop eller konference. På den måde mødes vores fælles ambitioner, når vores kokke sikrer gæsterne et sundt og velsmagende måltid, så de kan fortsætte dagen i kreative rammer, siger Carl Johan Paulsen, Direktør Meyers Køkken.
– Hos Meyers tror vi på, at mad der er tilberedt fra bunden af de allerbedste råvarer fra sæsonen, med en god portion økologi og gerne med rigeligt af det grønne, giver smil på læben og god energi til resten af mødeprogrammet. Vi ser frem til at være med til at søge for, at gæsterne får det optimale ud af oplevelsen hos Huone, slutter Carl Johan Paulsen.

Meyers er det oplagte og helt naturlige valg
Hos Huone ser man frem til samarbejdet, som skal være med til at give deres mødegæster den helt rigtige mødeoplevelse.
– Meyers’ værdisæt og tilgang til mad og fødevarer, passer perfekt til vores egne værdier. Meyers er danske og har en stærk forankring hos danskerne, hvilket har været vigtigt for os. Derudover arbejder Meyers Køkken med lokale råvarer året rundt og virksomhedens fokus på økologi og at tilberede energiskabende og sund mad, er lige netop det, vi ønsker, at vores mødegæster skal kunne opleve som en del af en mødedag hos os. Meyers Køkkens fokus på grøntsager, det hjemmebagte brød, mv. skal være ingredienserne i vores mødefrokost. Vi ønsker at servere den klassiske danske frokost, men uden de fedende salater, mayonnaiser mv. men derimod med større fokus på den grønne del af det danske køkken, som netop kan være med til at stimulere både hjerne og krop, og som bidrager til at mødegæsten kan holde koncentrationen og energien igennem en mødedag. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Meyers, som vi er overbeviste om vil bidrage til vores målsætning om at gøre mødeoplevelsen hos Huone Copenhagen til noget helt særligt, fortæller Louise Adolph om baggrunden for, at man har valgt netop Meyers Køkken som leverandør af forplejning til mødegæsterne.

 

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

KonfektureTop11. 12. 2025

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der bliver præsenteret, er chokoladealternativet NOTCH, udviklet af mask, et restprodukt fra ølbrygning. Rasmus Munk lancerede i

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik