• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Fødevareproduktion15. 06. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Stor tiltro til de kommende år: Multicheck A/S mander op i både Danmark og Sverige

Fødevareproduktion15. 06. 2023 By Helle Friemann Nielsen

2023 tegner lovende for inspektions-, veje- og mærkningsspecialisten Multicheck A/S, som alene i første kvartal solgte flere maskiner end i hele 2022. Nu investerer virksomheden kraftigt i både den danske og svenske organisation og gør klar til at flytte i nyt domicil.

Salgschef Thorbjørn Schütt (tv), administrerende direktør i Multicheck A/S, Lars Kramer (mf) og Stefan Hagman (th), der er ny landechef for Sverige.

Efter et besværligt 2022 med højt omkostningsniveau og lav aktivitet på især salgsfronten blæser der anderledes positive vinde om Horsens-virksomheden Multicheck A/S i 2023.
-Vi har allerede i første kvartal af 2023 solgt flere maskiner, end vi gjorde i hele 2022. Så vi forventer, at 2022 var en enlig svale, og at vi allerede i år finder tilbage til et mere normalt aktivitetsniveau, siger Lars Kramer, stifter af og administrerende direktør i Multicheck A/S.

Nye nøglemedarbejdere og nyt domicil
Han stiftede Multicheck i 2000, og siden da er virksomheden blevet en markedsførende leverandør af primært røntgenudstyr, metaldetektorer, checkvejere og mærkningsudstyr til blandt andet fødevareindustrien.
Aktuelt beskæftiger Multicheck i alt cirka 40 medarbejdere, heraf godt 23 i Danmark. For at geare organisationen til de kommende år har Multicheck per 1. juni ansat tre nye medarbejdere til den danske organisation, herunder en ny salgschef. Disse ansættelser kommer oven i tilgangen af tre nye teknikere i løbet af 2022. Samtidig har man ansat en ny landedirektør i Sverige, hvor der ligeledes forventes øget aktivitet i de kommende år.
Derudover investerer Multicheck også i nye lokaler. Senest i begyndelsen af 2024 flytter man således ind i nye lokaler i Business Park Bygholm i det vestlige Horsens, hvor Multicheck opfører et helt nyt domicil på 2.200 m2.

Multichecks kommende domicil i Busines Park Bygholm i Horsens.

Styrker ledelseslaget
Multichecks nye salgschef hedder Thorbjørn Schütt. Han har en mangeårig baggrund hos blandt andet Scanvaegt Systems og har senest været Sales Manager for Nordic Food Solutions hos Gea Group.
I forbindelse med ansættelsen af Thorbjørn Schütt forfremmes Multichecks hidtidige salgschef, Dina Jensen, samtidig til administrationschef.
Også i Multicheck AB er der nyt på personalefronten, idet Stefan Hagman er blevet ny landechef for Sverige. Her kommer han til at stå i spidsen for en ambitiøs strategi om at tage markant flere markedsandele på det svenske marked. Både ved at udvide produktprogrammet og ved at investere yderligere i den svenske organisation.
-Med ansættelserne af Thorbjørn og Stefan samt forfremmelsen af Dina styrker vi ledelseslaget i organisationen, så vi ledelsesmæssigt, kommercielt og organisatorisk står bedre rustet end nogensinde. Thorbjørn og Stefan kommer med en masse brancheerfaring og et stort engagement, og Dina skal være med til at skabe de bedst mulige rammer for, at vores medarbejdere fortsat trives og udvikler sig, siger Lars Kramer videre.

Forventer yderligere vækst
Multichecks netop offentliggjorte regnskab for 2022 viser en bruttofortjeneste på 16,89 mio. kr. mod 22,52 mio. kr. i 2021. Tilsvarende endte årets resultat efter skat på et overskud på 3,18 mio. kr. mod 7,16 mio. kr. i 2021.
-Vi er til syvende og sidst tilfredse med at lande et lille overskud i et svært år for hele branchen. Vi er stadig en sund forretning med fokus på likviditet og udvikling, og det er også derfor, vi foretager de her investering i både organisationen og de fysiske rammer, så vi kan være klar til at imødekomme den vækst, vi forventer i de kommende år, siger Lars Kramer afslutningsvis.

Skrevet i: Fødevareproduktion

Seneste nyt fra redaktionen

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

AktueltFoodservice12. 11. 2025

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det danskejede Borgo Santo Pietro, som for nyligt er blevet tildelt de maksimale 3 nøgler i Michelin-guiden. Blandt hotellets

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

AktueltDetailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræ12. 11. 2025

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland sig 24 guldmedaljer - og ud af de i alt 304 uddelte medaljer tog Irland den største samlede medaljehøst med 68 guld-, sølv- eller

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien. Det sikrer en ny politisk aftale. Med et nybrud i dansk forskningspolitik gennemfører regeringen flerårige investeringer i forskning og

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

Frugt og grøntKød, fisk og fjerkræ06. 11. 2025

Danish Crown har rundet 2,5 millioner solgte pakker hakket oksekød blandet med grønt det første år og har dermed overgået de oprindelige forventninger til produktet. I en tid hvor stigende fødevarepriser - herunder prisen på oksekød - er et varmt samtaleemne hen over de danske køkkenborde, kan

RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

Ikke kategoriseret06. 11. 2025

Virksomheden bag de populære økologiske frugt- og nøddebarer har de seneste år oplevet en stabil tocifret vækst i Danmark, Tyskland og Sverige samt en markant stigning i online-salget. For at imødekomme den voksende efterspørgsel og stimulere en fortsat vækst på de europæiske markeder, udvider

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

  • Techmedia får ny ejer

    04.11.2025

  • Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok

    04.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik