Dining Week er i gang, og med over 250 forskellige restauranter på landsplan og mere end
75.000 solgte billetter, er der lagt op til en festlig uge fuld af kulinariske oplevelser.

Fra den 11. til den 20. oktober har madentusiaster mulighed for at opleve noget af det bedste
inden for dansk gastronomi, hvor over 150 unikke 3-retters menuer, 75 sæsonbetonede
5-retters serveringer og eksklusive tastingmenuer venter på gæsterne. Festivalen slår i år alle
rekorder og har aldrig før haft så mange deltagende restauranter spredt ud over hele landet.
“Det er kun fjerde gang, vi afholder Dining Week i uge 42 i dette format, men det imponerende
antal tilmeldte restauranter og solgte billetter viser tydeligt, at festivalen i efterårsferien er
kommet for at blive og at gæsterne har taget den til sig med åbne arme. Vi er stolte af at kunne
samle så mange mennesker om gode måltider på tværs af sæsonerne.” siger Bjørn Beyer, stifter
af Dining Week.
I det jyske finder man bl.a. populære restauranter som Tabu, Morville, Skagen Fiskerestaurant,
Strandpavillonen, Bistro Grand-Mere, PlanB, Restaurant Martino og Bistro V, mens Fyn bl.a.
lokker med Amaro, Hotel Knudsens Gaard, Remisen, Restaurant Mast, I Pupi Siciliani, Rivalen
og Bordeaux og Restaurant Mam.
Sjælland bugner heldigvis også af restauranter som Krogs Fiskerestaurant, Retour,
Restaurant SuRi, Rebel, Capa, Sørup Herregaard, Restaurant Kanalen, SALT restaurant, Fleisch,
Restaurant Holmegaard, Boathouse, Kokkedal Slot, Restaurant Mos, Væksthuset og mange
flere. Festivalen, der begyndte i 2011, er i dag Nordens største restaurantfestival og samler
tusinder af madelskere til en uge med fejring af dansk gastronomi.