
Når Københavns nye møde- og eventcenter Huone Copenhagen i slutningen af foråret slår dørene op, vil mødegæsterne ikke blot kunne glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter, de vil også kunne se frem til at spise mad tilberedt og udviklet af Meyers Køkken.
Meyers Køkken skal stå for leverancen af bl.a. Huone’s frokost til mødegæsterne. Frokostretterne vil afspejle den gastronomiske linje og filosofi, som er kendetegnet for Meyers virksomheder, nemlig den gode kombination af årstidens lokale råvarer, økologi, smag og masser af grønt. Huone Copenhagen åbner i slutningen af foråret og ligger ved Amager Strand tæt på Københavns Lufthavn.
God og sund mad i kreative rammer skal gøre mødeoplevelsen til en succes
Huone Copenhagen skaber med deres møde- og eventfaciliteter helt nye og kreative rammer for danske og udenlandske mødegæster. Men virksomheden ved, at også forplejningen i løbet af en mødedag spiller en afgørende rolle for mødets succes.
– Hos Huone Copenhagen bestræber vi os på at skabe de mest optimale rammer for vores mødegæster. Vores lokaler og koncepter er nytænkende og kreativt indrettet og kan let kan tilpasses den enkelte mødebookers behov og ønsker. Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos Huone ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. Internationalt arbejder Huone aktivt med at sikre, at mødegæsterne altid får sund, god og velsmagende mad. Så i forbindelse med etableringen af Huone i Danmark har det været vigtigt for os at få mødeforplejning til at matche denne del af vores værdisæt, forklarer Louise Adolph, CEO hos Huone Copenhagen.
To virksomheder med fælles værdisæt og filosofi
Hos Meyers Køkken glæder man sig til samarbejdet med Huone Copenhagen, de to virksomheder deler samme værdisæt med hensyn til, hvilken oplevelse mennesker, der mødes, skal have rent gastronomisk.
– Vi har i over to årtier arbejdet med mad og måltider og oplevet, hvordan mad kan meget mere end blot at gøre mennesker mætte. God mad bringer mennesker sammen, løfter energiniveauet og udgør et højdepunkt på dagen for de fleste. På samme måde er det Huone’s ambition at vise, hvordan smukt design, unikke lokationer og service i særklasse kan skabe en fuldendt workshop eller konference. På den måde mødes vores fælles ambitioner, når vores kokke sikrer gæsterne et sundt og velsmagende måltid, så de kan fortsætte dagen i kreative rammer, siger Carl Johan Paulsen, Direktør Meyers Køkken.
– Hos Meyers tror vi på, at mad der er tilberedt fra bunden af de allerbedste råvarer fra sæsonen, med en god portion økologi og gerne med rigeligt af det grønne, giver smil på læben og god energi til resten af mødeprogrammet. Vi ser frem til at være med til at søge for, at gæsterne får det optimale ud af oplevelsen hos Huone, slutter Carl Johan Paulsen.
Meyers er det oplagte og helt naturlige valg
Hos Huone ser man frem til samarbejdet, som skal være med til at give deres mødegæster den helt rigtige mødeoplevelse.
– Meyers’ værdisæt og tilgang til mad og fødevarer, passer perfekt til vores egne værdier. Meyers er danske og har en stærk forankring hos danskerne, hvilket har været vigtigt for os. Derudover arbejder Meyers Køkken med lokale råvarer året rundt og virksomhedens fokus på økologi og at tilberede energiskabende og sund mad, er lige netop det, vi ønsker, at vores mødegæster skal kunne opleve som en del af en mødedag hos os. Meyers Køkkens fokus på grøntsager, det hjemmebagte brød, mv. skal være ingredienserne i vores mødefrokost. Vi ønsker at servere den klassiske danske frokost, men uden de fedende salater, mayonnaiser mv. men derimod med større fokus på den grønne del af det danske køkken, som netop kan være med til at stimulere både hjerne og krop, og som bidrager til at mødegæsten kan holde koncentrationen og energien igennem en mødedag. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Meyers, som vi er overbeviste om vil bidrage til vores målsætning om at gøre mødeoplevelsen hos Huone Copenhagen til noget helt særligt, fortæller Louise Adolph om baggrunden for, at man har valgt netop Meyers Køkken som leverandør af forplejning til mødegæsterne.