Efter en længere udviklingsproces og stor efterspørgsel er Lagkagehusets første veganske wienerbrød nu at finde på hylderne. Der er tale om en rustik hindbærsnegl med blød mandelremonce, let syrlige hindbær og sprøde mandelflager.

Lagkagehusets første veganske kage så dagens lys i sommeren 2020, og siden da har passionssnitten og dens efterfølger solbærsnitten været populære blandt Lagkagehusets kunder. Efter et stigende antal henvendelser og over et års udvikling er Lagkagehuset nu klar med endnu et plantebaseret produkt på hylderne.
Denne gang er det en rustik hindbærsnegl med blød mandelremonce, let syrlige hindbær og sprøde mandelflager, der har nået vej fra innovationsbageriet til hylderne i bagerbutikkerne. Og Lagkagehusets første veganske wienerbrød er allerede blevet taget godt imod, fortæller Lagkagehusets innovationsbager Thomas Steinmann:
– Wienerbrødet er næsten obligatorisk til det perfekte morgenbord, og i Lagkagehuset er vi specialister i det klassiske wienerbrød. Men vi elsker også at udvikle nye spændende produkter, som kan glæde vores gæster, fortæller Lagkagehusets innovationsbager Thomas Steinmann og fortsætter:
– Når vi udvikler nyt – vegansk eller ej – er det altid smagen, der kommer først. Med vores nye veganske wienerbrød har vi nu efter 1,5 år ramt en smag og et resultat, som vi er meget stolte af – og den allerede har fået en super flot modtagelse i vores bagerbutikker.
Udover den nye hindbærsnegl består sortimentet af veganske alternativer i Lagkagehuset af to kager, et stykke wienerbrød og en sandwich. Den nye hindbærsnegl erstatter ikke det klassiske wienerbrød, men vil være et supplement til Lagkagehusets øvrige wienerbrød.