• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Konfekture

Konfekture16. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Is-gigant overtager Mejerigaardens isforretning

Froneri, en af verdens største isproducenter, har indgået aftaler om at overtage Food Unions europæiske isforretning, herunder Mejerigaarden A/a som bl.a har mærker som Premier-is,

Konfekture04. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

Toms Gruppen relancerer den ikoniske Guldæske med fokus på mindre emballage og bedre genanvendelighed. Det klassiske design og antallet af de elskede praliner bevares, mens

Konfekture02. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

McDonald’s og Toms lancerer McFlurry Heksehyl

Efter succesen med McFlurry Skildpadde går McDonald’s og Toms igen sammen om at give danskerne en ny is-variant. Denne gang er det den ikoniske lakridsslik

Konfekture12. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is

Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er

Konfekture03. 06. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad

Konfekture01. 04. 2025 | Mikkel Bækgaard

Lancerer eget mærke: Nej tak til ultraforarbejdet mad

Som den første danske fødevareproducent mærker Castus fra i dag deres populære og klassiske frugtstænger med ’Ultraforarbejdet mad – nej tak!’ for at skabe gennemsigtighed

Konfekture20. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Mads Nørgaard-striber lagt på is

Mads Nørgaard bliver formodentlig den første danske designer, der får sin egen is på årets iskort, når Nørgaard og Hansens går sammen om at designe

Konfekture06. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Hansens Is går sammen med Den Sociale Kapitalfond: “Vi skal vokse på to bundlinjer i fremtiden”

Brødrene bag Danmarks største økologiske ismejeri Hansens etablerer et partnerskab med impact-fonden Den Sociale Kapitalfond. Målet er at vokse både på den økonomiske og sociale

Konfekture12. 12. 2024 | Mikkel Bækgaard

Dansk startup laver alternativ chokolade baseret på sidestrømme

Man kan ikke lave chokolade uden kakao - men man kan lave noget, der ligner. Det er tankegangen hos den danske startup Endless Food, der

Konfekture03. 09. 2024 | Mikkel Bækgaard

Is i hastig fremgang hos Just Eat: Danskerne vil have desserten leveret

Danskerne har taget en ny tendens til sig, når det kommer til takeaway: I stigende grad bliver is en fast del af leveringen. Siden 2023

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Danish Crown: Konkurrencekraften forbedret i oprydningsår

    25.11.2025

  • Ny skæremaskine til plantebaserede fødevarer kommer til Danmark

    25.11.2025

  • Madkulturen: Danskernes vegetarisle aftensmad består mest af rugbrød, toast og pasta

    25.11.2025

  • Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet

    25.11.2025

  • Verdens bedste oksemørbrad kommer fra Slagelse-virksomhed

    25.11.2025

  • Geia Group køber bake & take

    20.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    20.11.2025

  • Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

    20.11.2025

  • 30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

    20.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    20.11.2025

  • Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

    18.11.2025

  • Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

    18.11.2025

  • Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

    18.11.2025

  • Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

    18.11.2025

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik