Fødevareproduktion
Irsk græsfodret oksekød tildeles status som beskyttet geografisk betegnelse af EU
Irsk græsfodret oksekød er blevet tildelt status som beskyttet geografisk betegnelse (BGB) af Europa-Kommissionen i anerkendelse af dets unikke egenskaber og geografiske oprindelse. Europa-Kommissionen tildeler
Nu åbner Nordeuropas største insektfabrik
I går åbnede Enorm Biofactory dørene til Nordeuropas største insektfabrik, som årligt skal producere over 10.000 tons insektmel via sidestrømme fra fødevareindustrien. Carsten Lind Pedersen
Grønne fødevarevirksomheder får boost på 20 millioner fra Industriens Fond
Det sker gennem projektet Turbo Plant, der skal sætte tempo på den grønne omstilling i fødevaresektoren. Målet er gøre fødevarevirksomheder, der udvikler plantebaserede produkter mere
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
Smagsoverraskelse: Vertikalt dyrket grønt smager lige så godt som økologisk
Forbrugerne er på forhånd skeptiske over for grønt dyrket i vertikale landbrug. Men den første videnskabelige smagstest fra Københavns Universitet og Plant Food & Research,
Rundspørge: Vi prioriterer naturen højt, siger ni ud af ti landbrugere
For langt de fleste landbrugere er miljø, natur, biodiversitet og klima vigtigt at tage hensyn til på deres bedrift. Faktisk placerer landbrugere natur, miljø, biodiversitet
Orkla Danmark og FERM FOOD i fermenteret, plantebaseret samarbejde
Et tæt udviklingssamarbejde mellem fødevaregiganten Orkla Danmark og den danske ingrediensvirksomhed FERM FOOD har båret frugt, og partnerne lancerer nu det første i en række
Henrik Andersen forlader stillingen som administrerende direktør i Arla Foods Ingredients
Efter en lang karriere i Arla Foods træder Henrik Andersen tilbage som administrerende direktør for Arla Foods Ingredients (AFI) for at udforske en ny karrierevej
Slagterigigant har markant fremgang i omsætningen trods udfordringer
Danish Crown har været i modvind på mange fronter det seneste år. Alligevel har koncernen i regnskabsåret 2022/23 formået at løfte omsætningen med fem procent
Madland udpeger 100 frontløbere, der gentænker København som madby
Madland stifter i samarbejde med Københavns Kommune en koalition og udpeger 100 konkrete mindre aktører, som styrker madforbindelsen mellem land og by, og arbejder for
Hent flere