• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltMesser og konferencer08. 12. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

Fødevarebranchen ser frem til at mødes på Foodexpo

AktueltMesser og konferencer08. 12. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, er godt i gang. Messen, som finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning, byder igen på 10 haller spækket med aktiviteter og spændende udstillere.

Foto: MCH / Tony Brøchner

Som følge af coronapandemien blev Foodexpo udsat i både 2020 og 2021, men nu er alle sejl sat til at skabe et spændende mødested for fødevarebranchen 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan således glæde sig til at gå på opdagelse i 10 haller fyldt med kulinariske udstillere, imponerende fagkonkurrencer, inspirerende trendzoner og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

På den kommende Foodexpo kan de besøgende opleve et stort fokus på bæredygtighed og et øget fokus på møbler og interiør til hoteller og restauranter samt et innovativt område med iværksættere. I iværksætterområdet bliver der på messens åbningsdag afholdt Iværksætter Awards med blandt andre tv-kokken Claus Meyer og erhvervskvinden Mia Wagner i juryen, ligesom man også kan opleve Claus Holm i Holms Samtalekøkken, hvor han inviterer gæster i køkkenet til temabaserede talks. Herudover kan besøgende opleve fagkonkurrencer inden for mange forskellige områder, foredragsscener, workshops med lærerig og praktisk inspiration til fremtidens klimavenlige måltid samt meget andet.

Branchen samles på Foodexpo
Kaster man et blik på udstillerlisten til Foodexpo, kan besøgende møde både nye og velkendte udstillere, herunder Danish Crown, Unilever og Dragsbæk/Naturli Foods, som alle ser frem til at møde branchen på Foodexpo:

– Vi ser frem til at deltage på Foodexpo i 2022, hvor vi glæder os til at hilse på grossister og kunder igen. Vi har så meget, vi gerne vil vise af nye tiltag og produkter, og messen er bare en kærkommen lejlighed, når man åbner dørene i Herning. Der har været mange kreative tiltag under corona, men de sidste dimensioner med at mødes fysisk og smage på produkterne sammen får bare det hele til at gå op i en højere enhed, siger Eva Levinsen Højfeldt, senior brand & communications manager, Danish Crown.

Også hos Dragsbæk, som ejer Naturli Foods, ser man frem til at deltage på Foodexpo 2022:

– Vi glæder os til at deltage på Foodexpo og vise vores bud på fremtidens fødevarer. Det er her, vi får kontaktfladen til beslutningstagere, storkøkkener og restaurationsbranchen, og det er dem, vi ser som trendsætterne inden for udbredelsen af de grønne alternativer, fortæller salgschef hos Dragsbæk Kasper Bach og tilføjer:

– Igennem vores deltagelse på Foodexpo får vi mulighed for at komme ud og møde kolleger og give inspiration til fødevarebranchen, og i og med at vi gerne vil være med til at sætte vores præg på, hvordan vi spiser og drikker, ser vi det som en helt naturlig ting, at vi er med på Foodexpo. Det er her branchen mødes, så vi glæder os til at give kunderne en god smagsoplevelse med god samvittighed.

Hos projektteamet bag Foodexpo glæder man sig over opbakningen til messen og ser frem til at invitere de besøgende indenfor til masser af inspiration og ny viden:

– Vi glæder os rigtig meget til Foodexpo 2022, og arbejdet med messen er allerede godt i gang. Vi er meget taknemlige for den store opbakning, vi møder fra både udstillere og samarbejdspartnere og glæder os meget til at samle fødevarebranchen i Herning til marts 2022, siger projektleder i MCH Carina Høgsted Kirkegaard. Foodexpo finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning.

Sådan dækkede Food&Drink Foodexpo, da messen senest blev afholdt i 2018: Alt om Foodexpo 2018

Skrevet i: Aktuelt, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

Drikkevarer02. 12. 2025

Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til Best European Commercial Coffee Roaster for tredje år i træk. Det er en hæder, der baserer sig på mere end 10.000 nomineringer og

Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

Forskning og uddannelseFødevareproduktionRåvarer og ingredienser02. 12. 2025

Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken smag, konsistens eller bæredygtighed. Af Kimie Kongsøre Æg er lidt af en superingrediens i madlavning. De skummer, giver struktur

Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice02. 12. 2025

Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som i fredags opnåede en markant samlet omsætningsrekord for de 30 lokale Cash & Carry-butikker. Særligt gouda, burgerbøffer og pommes

Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

AktueltFoodservice02. 12. 2025

Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske og baltiske lande. Ved samme event lancerede Europas førende mad- og livsstilsmedie deres nye guide til Nordens bedste barer, mens en

FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

FødevareproduktionFødevaresikkerhedKød, fisk og fjerkræPolitik og eksportTop02. 12. 2025

Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da man mener, at dommen er i strid med EU-retten. FødevareDanmark mener, at Fødevarestyrelsens

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

  • Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

    27.11.2025

  • Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

    27.11.2025

  • aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

    27.11.2025

  • Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

    27.11.2025

  • Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

    27.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik