Brdr. James og Adam Price udvider deres forretning med en ny restaurant i Tivoli. Restauranten er en klassisk amerikansk diner, der skal imødekomme den store efterspørgsel på familievenlige madoplevelser, der ikke kræver meget tid eller den store tegnepung. En diner er en mellemting mellem en restaurant og et fastfood-sted, men når Brdr. Price står bag, så kan man være sikker på, at størstedelen af maden er hjemmelavet og fremstillet af de bedste råvarer. Og netop det er en garanti for en stor og helt anderledes smagsoplevelse i forhold til det, som man er vant til fra andre danske fastfood-steder.
Amerikansk fastfood når det er bedst
Brdr. Prices diner er amerikansk fastfood, når det er bedst. Fritterne er store, sprøde og lækre – og har fået præcis den tid og temperatur i frituren, de skal have for, at spiseoplevelsen bliver optimal. Og hvad med en Coney Island Chili Dog? Her er der kælet for alle detaljer, og pølsen i sig selv er en omtale værd. Der er tale om en særlig velsmagende og gedigen (tyk) pølse, som er fabrikeret specielt til Price-brødrene ud fra deres egen opskrift. Et helt måltid i sig selv – og absolut meget langt fra de kedelige standard industri-hotdogs, som vi alle kender fra gadens pølsevogne.
Kød og kødkvalitet
Kødkvalitet er i det hele taget noget, som Brdr. Price går meget op i. Og her har de to brødre et rigtig godt samarbejde med kødgrossisten BF-Oks A/S, som leverer fersk kød og kødprodukter til gourmet-brødrenes restauranter.
– Hos Brdr. Price i Rosenborggade og Brdr. Price i Tivoli serverer vi dejlige oksebøffer af dansk kødkvæg – og her er kvaliteten af kødet naturligvis afgørende for at gæsterne får en god spiseoplevelse, fortæller James Price til FødevareFokus.
Meget tæt på den originale amerikanske diner
I dineren serveres retter fra det amerikanske fastfood-køkken med hovedvægt på gode, hjemmelavede burgere, hotdogs i flere variationer, grillede sandwiches med pulled pork, fried chicken, pommes frites og den slags lækkerier.
– Vi har også gjort meget ud af indretningen, sådan at det bliver en samlet oplevelse – både for ganen og for øjet – at besøge dineren, fortæller James Price til FødevareFokus.
Price-brødrene står for det generelle koncept i deres restauranter, herunder udvikling af spisekortene og samarbejdet med de forskellige køkkenchefer. Ligeledes er de med i selve udviklingen og tilpasningen af de forskellige retter, men det daglige arbejde i restauranterne varetages af deres dygtige og professionelle personale.
Ingen af brødrene har en egentlig kokkeuddannelse. James Price er uddannet komponist og kapelmester (bl.a. i Cirkusrevyen), og Adam arbejder som forfatter af TV-dramatik og revy-tekster. Men ikke desto mindre er brødrene kendte over alt i Danmark for deres lune humor og store kendskab til fremstilling af god og lækker mad.
Foto: Michael Boesen