TAL & FAKTA om vores bæredygtige initiativer

Vi bliver ofte spurgt om, hvad vi gør for at gøre vores kaffe mere bæredygtig og til gavn for fremtidige generationer. Hvordan kaffen passer til en ansvarlig indkøbsprofil i køkkener, caféer, hoteller og personalekantiner.
Derfor har vi her samlet et par hovedtal, som kort og præcist fortæller, hvad og hvordan vi gør mod 2030. Vi ved, at rigtig mange, ligesom os, bruger FN’s verdensmål som bæredygtig pejling mod 2030.

Vidste du….
at vi tilbage i 2019 blev kåret til verdens mest
bæredygtige fødevarevirksomhed på baggrund af vores synligt aktive og holistiske fokus på SOCIAL LIGHED, ØKONOMISK VÆKST & BEVARELSE AF NATUREN

På vores vej til “Goal Zero 2030” er vi i øjeblikket engageret i 24 lokal-projekter, som er fordelt på 18 lande til gavn for 97.000 kaffefarmere. I Colombia har vi fx plantet mere end 1 million kaffetræer som en del af genopbygningen af kaffelandbruget. Vi har også indgået i affaldsindsamlingen i Danmark for at befri naturen for 167 tons efterladt skrald. I Peru har vi bevaret og genplantet 36.000 hektarer af Amazonas regnskov svarende til 50.000 fodboldbaner. Og meget, meget mere.

 

Vores bæredygtige mission (A Goal In Every Cup) omfatter hverdagen for vores ansatte og de samfund, hvor vores kvalitetsbønner dyrkes til gavn for alle dem, der nyder vores kaffe.

Du kan læse mere om vores bæredygtige initiativer her.