Ny Lavazza café byder på italienske kaffeoplevelser i Eataly

Den 17. november åbnede Lavazzas første kaffebar i Danmark sammen med den italienske gourmetforretning Eataly. Det betyder, at danskerne fremover kan nyde autentisk, italiensk kaffe i Lavazza caféen og ovenikøbet har mulighed for at købe de italienske kaffespecialiteter med hjem fra Eataly detailbutikken. Eataly er verdens største markedsplads, når det gælder italiensk gourmetmad og -vin samt særlige kvalitetsprodukter og specialiteter.

eataly-copenhagen_lavazza-kaffebar

Efter en forrygende succes med åbningen af både en Lavazza café i Eataly i Chicago og to Lavazza caféer i Eataly i New York, har den italienske gourmetkæde nu taget sigte på København. Her vil Eataly slå dørene op i Illums luksuriøse underetage, og Lavazzas nye kaffebar bliver en del af det faste setup. Dette til stor glæde for de ca. 6,5 millioner kaffeglade besøgende, der hvert år shopper i det ekstravagante stormagasin.

Lavazza er en mere end 120 år gammel familieejet, italiensk kaffevirksomhed, der for nyligt har indtaget det danske marked med lanceringen af et nyt premium filterkaffe-sortiment.

“Vi er stolte af at kunne indvie en Lavazza kaffebar i det nye Eataly og på den måde bringe endnu en lille bid af Italien til Danmark. Dette er det seneste skridt i vores solide og langvarige samarbejde med Eataly-organisationen, som i den grad deler vores passion for kvalitet, ægthed og ekspertise. Danmark er uden tvivl et strategisk betydningsfuldt marked for os på grund af danskernes store kærlighed til kaffe og deres stigende interesse for kvalitet herunder specialkaffer og nye kaffeoplevelser,” siger Peter Falk, direktør for Lavazza Danmark. Med overtagelsen af Danmarks største kaffemærke, Merrild, er Lavazza desuden blevet endnu mere forankret i den danske kaffekultur. Dette bliver også understreget med den nyligt lancerede Lavazza premium filterkaffe, som vil være hovedperson i Eataly.

Fælles passion for kvalitet

Både Lavazza og Eataly har rødder i Piemonte-regionen i Norditalien. Samarbejdet mellem de to virksomheder bygger således på et fælles værdisæt, der også udmøntes i indretningen af Lavazzas kaffebar i Illum – bl.a. via brugen af naturmaterialer. Resultatet er en hyggelig, varm og autentisk atmosfære i den nye kaffebar:

“Kvalitet og autenticitet er centrale værdier i den italienske madkultur og kernen i Lavazzas DNA. Med åbningen af Eataly København har vi arbejdet målrettet med at skabe et rum, hvor gæsterne netop kan få mulighed for at opleve et lille autentisk stykke Italien i Danmark. Og det gør samarbejdet med Eataly helt særligt. Den nye Lavazza café i København er vores første i Europa uden for Italien og åbner samme uge som åbningen af vores Lavazza café i Eataly Boston. I de kommende måneder åbner yderligere Lavazza Caféer med nye Eataly butikker i Moskva and Los Angeles,” fortæller Gloria Bagdadli fra Lavazza HQ.

lavazza-i-illum