Merrild Lavazza Danmark ApS

Måltidspandekager med vegetarisk fyld og kaffe-soya

Efteråret er over os, hvilket betyder varme pandekager på bordet. Her får i en dejlig opskrift på sunde, nemme og velsmagende pandekager på en hurtig opskrift.

Ingredienser

2 dl kaffe
200 g mel
1 tsk salt
3 æg
1 dl kernemælk
1 dl olie
Pandekagefyld (fx. tyndskåret agurk, rødløg, spidskål, tofu og thaibasilikum)
Ristede sesamfrø
50/50 marinade (1/2 del kaffe og 1/2 del soya)

Fremgangsmåde

Kom kafferester i pandekagedejen! Blend 2 dl. kafe med 200 g mel, 1 tsk. salt, 3 æg, 1 dl kærnemælk og 1 dl olie i ca. 1 minut. Lad pandekagedejen hvile. Bag pandekagerne som små blinis eller pandekager. Top op med fyld af tyndskåret agurk, rødløg, spidskål, tofu og thaibasilikum. Garnér med ristede sesamfrø og stil en ffty-ffty marinade af kafe og soya ved siden af.