Danmarks største kaffemøde med Merrild Lavazza

Danmarks største kaffemøde afholdes i samarbejde med Merrild Lavazza

Når Meet Over Coffee og Bjerringbro-Silkeborg den 1. marts afholder Danmarks største kaffemøde bliver det med Merrild Lavazza Danmark som samarbejdspartner.

Et af Danmarks stærkeste kaffebrands præsenterer Danmarks største kaffemøde.

Den 1. marts holder Meet Over Coffee i samarbejde med håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg Danmarks største kaffemøde i JYSK Arena i Silkeborg. Her mødes 500 forretningsfolk fra hele Danmark for at netværke over en kop kaffe.

Den kaffe bliver leveret af Merrild Lavazza Danmark, der har valgt at være samarbejdspartner for Danmarks største kaffemøde. Kaffemærket vil have en stand til netværksarrangementet i JYSK Arena, og så vil Merrild Lavazzas distriktschef Jacob Schillums selv deltage i netværket ved Danmarks største kaffemøde.

– Vi ser Danmarks største kaffemøde som en unik mulighed for os til at snakke med virksomheder om deres kaffeløsninger. Vi vil gerne vise frem, hvad vi kan tilbyde.

– Undersøgelser har vist, at kaffe er det tredje vigtigste for medarbejderne på en arbejdsplads, så vi ved, at kaffeløsninger er vigtige for virksomheder, og at de gerne vil bruge penge på god kaffe, fortæller Jacob Schillums.

Hos Merrild Lavazza Danmark glæder de sig til et godt samarbejde med både Meet Over Coffee og med Bjerringbro-Silkeborg, og de håber, at det er et samarbejde, der kan fortsætte efter Danmarks største kaffemøde. Jacob Schillums mener, at Bjerringbro-Silkeborg er et stærkt brand, og en partner, der kan hjælpe kaffebrandet med at nå ud til endnu flere kunder.

– Meet Over Coffees koncept er fantastisk, og så er Bjerringbro-Silkeborg også en stor og meget interessant aktør. De forhold som Bjerringbro-Silkeborg kan tilbyde til Danmarks største kaffemøde er fantastisk spændende, og samarbejdet med en håndboldklub er en fantastisk mulighed for os til at komme ud til de erhvervsdrivende, siger distriktschefen.

Hos Meet Over Coffee er de glade for kaffebrandets interesse i deres netværk.

– Vi er altid glade for nye partnere, som vil støtte op om vores kaffemøder. Netværk og kaffe hænger unægtelig sammen og giver værdi, specielt hos os – derfor er vi også glade for dette samarbejde, udtaler Henrik Hahn-Nissen, stifter af Meet over Coffee, der kommer med denne opfordring.

– Kom og få en kop kaffe og en anderledes netværksoplevelse.

Danmarks største kaffemøde byder på spændende indlæg fra blandt andre PL & Partners, Michael Linden-Vørnle og LinkedInsider. Efter netværksarrangementet er Bjerringbro-Silkeborg vært ved spisning og topkamp i håndboldligaen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Skjern Håndbold.

 

Mere info:

Jacob Schillums

Distriktschef, Merrild Lavazza Danmark ApS

Mobil +45 29 39 77 45

merrild_lavazza_720_494px