A Hereford Beefstouw ved Tivoli lukker efter 50 år og er genåbnet som Bryggeriet Apollo.

I hjertet af København genopstår en klassiker. Efter 50 år siger A Hereford Beefstouw farvel – og Bryggeriet Apollo træder frem i lyset som sit helt eget sted. Med 35 års bryggeritradition og Tivoli som baghave fejrer Apollo nu både forvandlingen og jubilæet som en del af hovedstadens mad- og ølkultur.
“Det er stadig Apollo. Bare i en ny tid. Vi har beholdt sjælen, men givet rummet og menuen nyt liv. Vi vil skabe et sted, hvor københavnerne og turisterne har lyst til at mødes.,” sigerThomas Damgaard, Adm. Direktør Aage Damgaard ApS.
Fra pionér til moderne mødested
Siden 1990 har Bryggeriet Apollo været Danmarks første mikrobryggeri og en central aktør i den spirende ølkultur i byen. I dag er Apollo et moderne mødested med egne bryggere, en ny menu og et fælles bord – bogstaveligt talt. Den nye SHARING MENU inviterer til måltider, der nydes i fællesskab – med øl, vin og samtale i fokus.
En del af København i et halvt århundrede
Siden 1975 har A Hereford Beefstouw været en fast del af bylivet i København. Her blev der serveret bøffer og rødvin til en hel generation af teatergæster og Tivolibesøgende – og siden 1990 også hjemmebrygget øl. Nu træder Apollo ind i en ny æra – med samme sjæl og samme passion, men i nye rammer.
Som en del af den nye forvandling, tilføjer Bryggeriet Apollo d. 5. maj morgenmad til menukortet. ‘The Apollo Breakfast’, som er et mix-and-match koncept med et udvalg af forskellige retter.