En af landets ældste og mest erfarne leverandører til professionelle køkkener, Oluf Brønnum & Co A/S, åbner 1. juli nyt showroom, kontor og Food Lab på Runetoften 15 i Aarhus – i det tidligere Ken Storkøkken-domicil. Virksomheden, der i 2024 kunne fejre sit 150-års jubilæum, får dermed sin første fysiske base i Jylland.

Det nye domicil bliver på hele 1.300 m² og samler både udstilling, kundemøder, kursusfaciliteter og administration under ét tag. Her får aarhusianske og jyske kunder mulighed for at opleve Brønnums fulde sortiment inden for isenkram og maskiner – med særligt fokus på restauranter, kantiner, hoteller, offentligt og QSR.
“Vi har længe haft en stærk tilstedeværelse i Jylland og på Fyn gennem vores lokale konsulenter og serviceteknikere. Men det giver stor værdi at være fysisk til stede i Aarhus – tættere på både kunder, samarbejdspartnere og markedet generelt,” udtaler CEO Anders Brønnum-Schou.
Nyt Food Lab og showroom midt i Aarhus
Det nye showroom skal fungere som et aktivt mødested for branchen og vil løbende danne ramme om produktdemonstrationer, temadage, kundearrangementer og inspirationskurser.
“Vi glæder os til at invitere kunder indenfor og tilbyde samme levende oplevelse, som mange kender fra vores hovedsæde i Herlev. Nu bliver det nemmere for professionelle køkkener i Aarhus og resten af Jylland at komme forbi og få både inspiration og faglig sparring,” udtaler Anders Brønnum-Schou.
Fra Vejle til Aarhus – mere plads, mere nærhed
I forbindelse med åbningen flytter Brønnum sin jyske base fra et kontorfællesskab hos Food Innovation House i Vejle til de nye, større rammer i Aarhus. Her samles alle jyske aktiviteter fremover under ét tag.
Oluf Brønnum & Co A/S blev grundlagt i 1874 og er i dag en moderne, familieejet virksomhed i femte generation med ca. 190 medarbejdere. Virksomheden leverer løsninger til professionelle køkkener i hele Danmark – fra hoteller og kantiner til caféer, restauranter og produktionskøkkener.