Målet er en topplacering ved Coupe du Monde de la Pâtisserie i 2023, som er det officielle navn for konditor VM. Kvalifikationen for de nye landsholdskonditorer begynder i januar.

Konditorlandsholdet afholder kvalifikation lørdag den 9. januar for landets skarpeste konditortalenter, som til dagligt slår deres folder rundt i landets konditorier og restauranter. Denne dag skal de dyste om de eftertragtede pladser på holdet.
Som de andre landshold under Dansk Gastronomisk Union foregår konkurrencerne i hold, hvor individuelle kvaliteter skal kunne gå hånd i hånd med holdets ambitioner og formåen.
– Vi leder efter deltagere, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne/kunderne på deres arbejdspladser. Vi forventer kreativitet og nytænkning. Det at rykke grænser, er hjemmebane for at skabe konditorkunst i særklasse hos de kommende landsholdskonditorer, siger Magnus Birch, der er Team Manager for Konditorlandsholdet.
– Kvalifikationen vil finde sted i Odense den 9. januar 2021 hos Cookery, hvor kombattanterne skal lave en chokoladekage med valgfrit indlæg, der skal pyntes på stedet, samt 4 dessertanretninger med frugt, afrunder Magnus Birch.
Holdet bliver det første Konditorlandshold under Dansk Gastronomisk Union, siden det tidligere på året indgik i paraplyorganisationen og CEO for Dansk Gastronomisk Union Morten Juul Andersen til at arbejde med den store danske talentmasse:
– Vi glæder os meget til kvalifikationen og ser frem til at arbejde sammen med det nye Konditorlandshold i årene fremover. Der er store forventninger til, at holdet kan klare sig godt internationalt, for vi er i Danmark begunstiget med en stor talentmasse, så der er noget at have forventningerne i.
Der venter Konditorlandsholdet 2 store konkurrencer de kommende år som primære mål for det kommende hold; EM og VM. De er placeret med 1 års mellemrum, hvilket betyder, at de nye landsholdskonditorer bliver en del af holdet i længere tid. Næste konkurrence er EM i Geneve i januar 2022 og VM i Lyon i januar 2023.