Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Med ambitionen om bedre bagværk inviterer Valsemøllen for fagfolk nu kokke, bagere og andre madprofessionelle indenfor i det nye online ‘Bageunivers for fagfolk’.

I online universet kan man gå på opdagelse og finde inspiration og opskrifter og blive undervist med bagehacks, tips og tricks og nemme online bagekurser.
“Vi har udviklet ‘Bageunivers for fagfolk’ netop for at hjælpe fagfolk til at lykkes med bedre bagværk. Brød har heldigvis fået en større rolle, og vi kan se at madprofessionelle har større interesse for bagning og for at nørde i dybden. Samtidig ved vi, at branchen mangler flere kompetente fagfolk, og at der derfor er et behov for hjælp til nemmere løsninger for at kunne følge med efterspørgslen på godt bagværk. Vi håber, at fagfolk vil tage universet til sig,” siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingschef for B2B hos Valsemøllen.
Bag universet står bl.a. Valsemøllens eget hold af fagfolk og udviklingsbagere. De udvikler hele tiden nye innovative produkter og opskrifter til tiden madtrends og står klar med sparring og rådgivning til bedre bagværk.
Surdejsbrød, signatur og økologi
Men godt bagværk kræver gode råvarer. Derfor peger ‘Bageunivers for fagfolk’ også naturligt ind i Valsemøllens brede produktudvalg af mel, melblandinger og gryn. Et udvalg, som gør det muligt at bage brød på korn dyrket økologisk i Danmark og formalet Co2e neutralt ved hjælp af grøn energi og klimakompensation. Dertil giver universet også råd og vejledning til bæredygtige tiltag i køkkenet.
“Det gode bagværk er centralt i vores madkultur og er derfor en høj prioritet i mange professionelle køkkener, men udover smag, gode bagerutiner og godt håndværk vil vi også gerne inspirere og hjælpe til fx en bedre køkkenøkonomi, madspild og flere planterige måltider,” fortæller Lisbeth Wassmann Hjertebjerg.
‘Bageunivers for fagfolk’ vil løbende blive suppleret med nye opskrifter, bagekurser og inspiration og kan tilgås på valsemollen.com.