Sol over Gudhjem præsenterer en stor gastronomisk oplevelse. Danmarks største madfestival og kokkekonkurrence udvider til dobbelt størrelse, spækket med unikke smagsoplevelser. Med havnen i Gudhjem som smuk ramme lancerer Sol over Gudhjem, som noget helt nyt, den eksklusive pop up-restaurant: Restaurant All Stars som 19. – 21. juni samler en række af Danmarks største kokke.

Holdet bag Restaurant All Stars er en række af Danmarks mest anerkendte kokke. Alle er tidligere deltagere i Sol over Gudhjems kokkekonkurrence og kommer med stor anerkendelse, hæder og stjerner fra internationale kokkekonkurrencer – Michelin, Bib Gourmand og Bocuse d’Or.
Til sommer stimler de sammen og tilbyder tre dages gastronomi i verdensklasse:
- Brian Mark Hansen // Søllerød Kro
- Daniel Kruse // Det Røde Pakhus
- Jonas Mikkelsen // Frederiksminde
- Henrik Jyrk // Dining by Jyrk
- David Fischer // Hos Fischer
- Kristoffer Madsen // Molskroen
- Gabriel Hedlund // Kragerup Gods og tidl. Vollmers
- Mikkel Marschall // Founder af Sol over Gudhjem og tidligere kok på bl.a. Søllerød Kro, Kadeau og Formel B
Verdensklasse gastronomi for alle
I en stemningsfuld tipi midt på havnen og med udsigt til Østersøen venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige – i afslappede omgivelser og til et prisniveau, hvor alle kan være med. Sol over Gudhjem bygger bro mellem den høje gastronomi og det brede publikum, fortæller Mikkel Marschall, CEO for Sol over Gudhjem:
“Sol over Gudhjem er en folkefest for gastronomien. Intentionen bag Sol over Gudhjem har altid været at åbne op for en spændende verden af gastronomi og gøre den gastronomiske scene i Danmark mere tilgængelig. Vi har nogle af verdens største kokke i Danmark. Med Restaurant All-Stars bringer vi gastronomien tættere på publikum og giver alle mulighed for at opleve verdensklasse gastronomi fra Danmarks største kokke”
Restaurant All Stars åbner allerede torsdag aften den 19. juni, som er dagen inden festivalen og kokkekonkurrencerne. Torsdag serveres en eksklusiv signaturmenu sammensat af stjernekokkene. Fredag og lørdag kan gæsterne selv håndplukke retter fra en tavlemenu med løbende udskiftning af unikke anretninger lavet særligt til Restaurant All Stars. Også Sol over Gudhjems grundlægger og manden bag Restaurant All Stars, Mikkel Marschall, er at finde på a tavlemenuen.