• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFødevareproduktionMarkedsføringMesser og konferencer25. 01. 2024 | Mikkel Bækgaard

Sol Over Gudhjem: Produktprisen 2024 er åben for tilmelding

AktueltFødevareproduktionMarkedsføringMesser og konferencer25. 01. 2024 By Mikkel Bækgaard

Sammen med Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, leder SuperBrugsen, Kvickly og Coop efter innovative producenter til Produktprisen 2024. 

Vindere af produktprisen 2023

Siden 2014 har hundredevis af små aktører og passionerede gastronomer tilmeldt deres produkter til Produktprisen, der sætter fokus på kvalitet, innovation og lokal forankring. Nu kåres årets vindere med SuperBrugsen, Kvickly og Coop som sponsorer og partnere af konkurrencen. 

“Vi er glade for at indgå partnerskabet med Sol over Gudhjem om Produktprisen 2024. Vi har altid fulgt vinderne af konkurrencen nøje, da det er et kvalitetsstempel for gode produkter. Med samarbejdet ønsker vi at støtte udviklingen af danske fødevarer og give fremtidens madiværksættere mulighed for at inspirere både danskerne og vores kunder med nye smagsoplevelser,” lyder det fra kategoridirektør Jeff Salter, Coop. 

Lasse Andersen stifter og direktør GRØD vandt Produktprisen 2023 i kategorien MAD, hvilket har været utrolig givende for GRØDs ambitioner:

”At vinde Produktprisen er den største anerkendelse, man kan opnå her i Danmark. Det har været enormt værdifuldt at få et skulderklap fra nogle af landets bedste kokke. Det giver en troen på, at man har gang i det rigtige, og lysten til at blive ved med at udvikle,” siger han. 

Produkter fra øverste hylde 

Et ekspertpanel med nogle af Danmarks mest anerkendte kokke og fagfolk, smager og vurderer alle tilmeldte produkter. Dommerne udvælger tre produkter til finalen i kategorierne: Mad, Drikke, Konfekture og Innovation. Under finalen kåres også ”Publikumsprisen”, der gives til den producent der har opnået flest stemmer blandt publikum i Gudhjem og efterfølgende af SuperBrugsen, Kvickly og Coops kunder. 

”Vi håber at få mange tilmeldinger til Produktprisen 2024 fra hele landet. Vi har set, hvordan tidligere vindere har løftet deres produkter til at blive et produkt fra ’øverste hylde’. Men det er ikke kun vinderne, der går hjem med respons fra dommerpanelet. Alle producenter får kvalificeret feedback på videreudviklingen af deres tilmeldte produkter fra nogle af Danmarks dygtigste kokke, sommelierer og indkøbere, og det er virkelig uvurderligt at få hjælp fra nogle af landets bedste fagfolk, når man er en lille producent,” siger Mikkel Marschall, der er direktør for Sol Over Gudhjem, og fortsætter:

”Vi glæder os til at samarbejde med SuperBrugsen, Kvickly og Coop om at løfte Produktprisen til næste niveau.” 

Produktprisen 2024 rykkes til København 

Grundet den stigende interesse for Produktprisen rykkes årets finale til København for at sætte mere fokus på producenterne og deres produkter. Finalisterne deltager stadig til markedet under Sol over Gudhjem, hvor de har mulighed for at møde nye kunder, samt sælge deres produkter. 

”Vi har rykket finalen til København, så producenterne får mere synlighed. Programmet til Sol over Gudhjem er efterhånden ved at være tætpakket med de tre kokkekonkurrencer (hoved-, dessert- og kantinekonkurrencen red.), og Produktprisen var simpelthen ved at vokse ud af Gudhjem. Derfor giver vi Produktprisen sin egen platform, så vi rigtig kan hylde producenterne og deres produkter,” lyder det fra Mikkel Marschall, direktør af Sol over Gudhjem. 

Produkter til Produktprisen skal tilmeldes konkurrencen senest 24. april 2024. Man kan læse mere og tilmelde sit produkt på sogk.dk/produktpris/ 

Skrevet i: Aktuelt, Fødevareproduktion, Markedsføring, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Vin kan også komme nordfra

AktueltDrikkevarer21. 10. 2025

Selvom breddegraderne ligger højt mod nord, og klimaet er koldt, er vin fra Norge på vej op. For i små lommer med særlige mikroklimaer langs fjordene og især i Sydnorge er det faktisk muligt med produktion af druevin. Og kvaliteten er stigende, siger producenterne selv. Kan man virkelig dyrke

Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester

AktueltLandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed21. 10. 2025

Hvordan kan økologien drive den grønne omstilling og treparten? Det spørgsmål stiller Økologisk Landsforening til trepartsminister Jeppe Bruus og Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, når foreningens medlemmer og andre interesserede møder de to politikere i Middelfart. Minister for

Dansk Akvakultur: Lystfiskeri, spildevand og turisme presser havmiljøet langt mere end havbrug

FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed21. 10. 2025

Marin akvakultur udgør en meget begrænset del af det samlede pres på de danske havområder. Det mener Dansk Akvakultur efter nye besvarelse af dokumenter fra miljøministeren. Et svar fra Miljøministeren siger, at havbrug kun udgør 0,3 procent af den samlede presfaktor i de danske farvande. Det

Køkkenchef og restaurantchef bliver medejere, når Domestic fejrer 10 år

Foodservice21. 10. 2025

Da Restaurant Domestic i Aarhus i sidste uge fejrede sit 10-års jubilæum, markerede det samtidig begyndelsen på et nyt kapitel. Køkkenchef Ben Hurley og restaurantchef Mathias Thorstein Breinholtbliver medejere af restauranten og træder dermed ind i ejerkredsen sammen med stifter, medejer og

Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

Miljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed21. 10. 2025

Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge opgørelsen har Danmark et samlet madspild på 261 kilo pr. indbygger, hvor det europæiske gennemsnit ligger på 130 kilo pr. indbygger. I sidste uge

Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed16. 10. 2025

Hanne Lakkenborg Kristensen er tiltrådt som professor i grøntsagsvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Hun har markeret sig som en fagligt stærk forsker og ildsjæl, der kæmper for at få grøntsager højere op i samfundets bevidsthed. Når man taler med Hanne Lakkenborg

Første hotel vest for Storebælt med ny Michelin-nøgle: Falsled Kro sætter Sydfyn på landkortet

Foodservice16. 10. 2025

Falsled Kro har modtaget en Michelin-nøgle som det eneste hotel vest for Storebælt. Det er afgørende for turismen til Sydfyn, mener kroen. Den internationalt anerkendte Michelinguide uddelte i sidste uge sine nye Michelin-nøgler til udvalgte hoteller, og i Danmark er blot otte hoteller blevet

Is-gigant overtager Mejerigaardens isforretning

AktueltKonfektureMejeri16. 10. 2025

Froneri, en af verdens største isproducenter, har indgået aftaler om at overtage Food Unions europæiske isforretning, herunder Mejerigaarden A/a som bl.a har mærker som Premier-is, Hjem-IS, Polar is, Rønbjerg is og Underground is. De specifikke finansielle detaljer offentliggøres ikke. Den

Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

AktueltForskning og uddannelseFødevaresikkerhedMiljø og sundhed16. 10. 2025

I et nyt projekt skal forskere fra AU Viborg og DTU Fødevareinstituttet undersøge, hvor meget PFAS som optages og ophobes i forskellige væv i grise, og hvad risikoen er for, at de såkaldte evighedskemikalier i sidste ende ender i kød på danskernes tallerkener. PFAS er en fællesbetegnelse for en

Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

FoodserviceTop16. 10. 2025

Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restaurationsbranchen er faldet markant siden sidste år, men de regionale forskelle er fortsat store, fremgår det fra Horesta i deres seneste nyhedsbrev. Nye tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering viser, at udfordringen langt fra er

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Stor fødevaremesse med juletema kommer igen i år til Brande

  • Spirax Sarco Danmark

    Skal vi hjælpe jer med at nå jeres mål for bæredygtighed?

  • DENIOS ApS

    Spar 432 kr* hver gang, du tømmer din IBC

  • DENIOS ApS

    Sådan tjekker du, om dit lithiumbatteri er defekt – og udgør en brandfare

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Højtiden nærmer sig – skal du med til ‘Julens Madscene’?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch Vacuum Solutions på DanFish International 2025 i Nordens Paris

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Vin kan også komme nordfra

    21.10.2025

  • Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester

    21.10.2025

  • Dansk Akvakultur: Lystfiskeri, spildevand og turisme presser havmiljøet langt mere end havbrug

    21.10.2025

  • Køkkenchef og restaurantchef bliver medejere, når Domestic fejrer 10 år

    21.10.2025

  • Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

    21.10.2025

  • Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

    16.10.2025

  • Første hotel vest for Storebælt med ny Michelin-nøgle: Falsled Kro sætter Sydfyn på landkortet

    16.10.2025

  • Is-gigant overtager Mejerigaardens isforretning

    16.10.2025

  • Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød

    16.10.2025

  • Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

    16.10.2025

  • El Bulli-legende bag gigantisk bogværk

    14.10.2025

  • Økomesse vender tilbage til Malmø

    14.10.2025

  • Danmarks største forhandler af espressomaskiner og espressokaffe åbner første showroom og kaffelaboratorium på Sjælland

    14.10.2025

  • Tican bliver en del af FødevareDanmark

    14.10.2025

  • Bog om smag på vej fra Noma

    14.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik