• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltBrød og kagerMarkedsføring03. 08. 2021 | Kasper Mundt-Nielsen

Sæt kryds i kalenderen: ny festival for smørrebrød

AktueltBrød og kagerMarkedsføring03. 08. 2021 By Kasper Mundt-Nielsen

Tivoli og Schulstad indgår ambitiøst partnerskab, og der er på mange måder tale om et samarbejde med krummer i. Omdrejningspunktet er Smørrebrødsfestival i Tivoli, som integreres i Schulstads aktivering i detailhandlen, hvor brødgiganten bl.a. lancerer en storstilet landsdækkende sommerkampagne.

Foto: Fru Nimb.

Dansk sommer er lig med smørrebrød. Det mener man hos både Schulstad og Tivoli, og derfor spiller det velsmagende nationalklenodie også en helt central rolle i det nye ambitiøse partnerskab, som de to virksomheder netop har indgået.

Kåring af Danskernes Bedste Stykke Smørrebrød

Når Smørrebrødsfestival i Tivoli åbner i midten af september, som en del af Tivoli Mad & Vin Festival, bliver det med Schulstad som partner. Det betyder, at brødgiganten involveres i selve gæsteoplevelsen på de forskellige restauranter og i festivalprogrammet. Programmet omhandler forskellige events, og som afsluttes med kåringen af Danskernes Bedste Stykke Smørrebrød, hvor Schulstad også indgår i dommerpanelet.

Kåringen sker på baggrund af en storstilet national konkurrence, hvor private smørrebrødsentusiaster fra hele landet kan indsende deres bud på det bedste stykke smørrebrød. Alle har mulighed for at deltage. Det kræver kun, at man kan finde ud af at sammensætte sit favoritsmørrebrød.

De bedste bud udvælges til en endelig finale, der afgøres ved en stor event i Haven med en jury af fagfolk og kendte.

– Schulstad lægger brød til mange spiseoplevelser året rundt, og vores produkter er fundamentet for et godt stykke smørrebrød, som i høj grad er noget, vi forbinder med Danmark. Derfor er det naturligt for os at sætte fokus på en af danskernes yndlingsspise – smørrebrød – i vores sommerkampagne. Og at vi samtidig kan gøre det i samarbejde med en af Danmarks mest populære og traditionsrige attraktioner i Tivoli er jo en fantastisk mulighed for at tale til vores målgruppe på en anderledes og magisk måde. Vi glæder os til at være en del af Smørrebrødsfestivalen i Tivoli og til at se alle de mange spændende bud, der kommer ind, når vi skal være med til at kåre Danskernes Bedste Stykke Smørrebrød. udtaler Cecilie Wiingaard, Marketing Manager, Lantmännen Schulstad.

Storstilet sommerkampagne

Smørrebrødsfestivalen i Tivoli bliver omdrejningspunktet for Schulstads store sommerkampagne, der blev lancereti uge 20 og sætter fokus på Schulstads brød som fundament for danskernes spiseoplevelser – herunder det lækre smørrebrødsbord, der kan nydes året rundt og især om sommeren.

Kampagnen er rullet ud i ca. 1000 butikker i alle de store detailkæder, og Smørrebrødsfestival i Tivoli kommunikeres på en masse flotte displays, på digitale medier og på over 2 mio. pakker Schulstad-brød. Kampagnen indeholder også spændende konkurrencer med flotte præmier til Tivoli samt muligheden for at vinde en finaleplads til Smørrebrødsfestivalen.

– Med Schulstad som partner på Smørrebrødsfestival i Tivoli, får vi i dén grad mulighed for at sætte fokus på den mangfoldige danske gastronomi, der er en meget stor del af Tivoli – og vi gør det med en samarbejdspartner, der har været en del af det danske køkken i over et århundrede. Samarbejdet sætter samtidig en tyk streg under, at vi er ”Hele Danmarks Tivoli”, og det er på alle måder et fremragende match! siger Niels Jørgensen, Chef for kommercielle partnerskaber, Tivoli.

Smørrebrødsfestival i Tivoli er en del af Tivoli Mad & Vin Festival, der løber af stablen 11/9 – 26/9.

Skrevet i: Aktuelt, Brød og kager, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Forskere på Syddansk Universitet (SDU) har fundet ud af, at vandmænd kan bruges som fødevarestabilisator og vil nu bl.a. samarbejde med toprestauranten Alchemist og dens forsknings- og testkøkken Spora om at bruge det i madretter. I fremtiden kan de slimede væsener måske bidrage til en mere

Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en barriere for mange vestlige forbrugere. Nu viser et nyt studie fra Københavns Universitet, at fermentering med mælkesyrebakterier kan være nøglen til at få tangen til at glide ned. Det kan være

Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

AktueltFødevareproduktionLandbrugMarkedsføringMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at eksporten af danske økologiske varer i 2024 steg til 3,6 milliarder kroner. Det er fjerde år i træk, at økoeksporten stiger. Dansk økologieksport steg i 2024 med fire procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, der netop er offentliggjort. I

Fødevareminister Jacob Jensen

Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed09. 12. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) har taget initiativ til at luge ud i regler, der spænder ben for donation af fødevarer. En ændret fortolkning af reglerne for donation af overskudsmad skal skabe bedre og mere enkle rammer for fødevarevirksomheder i Danmark og samtidig styrke kampen mod

Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

Detailhandel og en grosPolitik og eksportTop09. 12. 2025

Fødevarepriser er blevet et afgørende vælgertema, hvor næsten to ud af tre danskere svarer, at de stigende fødevarepriser i større eller mindre grad kan påvirke deres stemme ved næste folketingsvalg. Det viser en ny befolkningsundersøgelse foretaget af Norstat for De Samvirkende Købmænd

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik