2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked.

Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid franchiseplatform, som danner grundlag for fortsat ekspansion i 2026 og åbning af flere nye franchise-restauranter, hvor den første bliver i Roskilde.
Antallet af Pincho Nation restauranter er i 2025 blevet tocifret. Herning og Vejle åbnede i første halvår, mens Hillerød og Esbjerg åbnede i henholdsvis august og oktober. Restauranten i Esbjerg er den 10. i Danmark. Alle åbninger i 2025 er af franchisetagere og betyder, at der nu er fem enheder i Danmark, som er drevet af franchisetagere. De allerede etablerede enheder har fortsat mange gæster, mens de fire nytilkomne alle er kommet godt fra start. Derfor er antallet af gæster også støt stigende og ender på godt og vel 700.000 for året, hvilket er en stigning på 40% sammenlignet med 2024.
”Vi er tilfredse med, at vi i år er lykkedes med vores primære målsætninger, som er at drive restauranter med utrolig dygtige franchisetagere på et højt niveau og åbne nye enheder i tæt samarbejde med franchisetagerne. Vi startede året med en god plan, og den er blevet realiseret på fornem vis. I den forbindelse skal der lyde en stor tak til vores dedikerede franchisetagere,” siger Flemming Christophersen, CEO i Pincho Nation Danmark.
Roskilde er første åbning i 2026
Den positive udvikling for Pincho Nation i Danmark forventes at fortsætte i 2026. I samarbejde med franchisetagere er man således langt i forberedelserne af nye restauranter, som man forventer at kunne åbne i det nye år. Første åbning bliver i Roskilde, hvor franchisetagere åbner i slutningen af 1. kvartal. Den kommer til at ligge centralt i byen og får Dipendra Chaudhary som medindehaver og restaurantchef. Han har været en nøglefigur i Pincho Nation Danmark i mange år og har været med lige siden begyndelsen i 2018. Med sig i Roskilde har Dipendra de tre brødre Arjun, Jegan og Harison Manoharan, der også investerer i restauranten. De har stor erfaring både som franchisetagere og som restauratører.
”Vi har gennem et stykke tid været på udkig efter en god beliggenhed i Roskilde, som er en perfekt by for Pincho Nation, og hvor vi glæder os til at yde et velsmagende og farverigt bidrag til den allerede super gode madscene i byen. Jeg håber, at folk vil tage godt imod os,” siger Dipendra Chaudhary, medindehaver og restaurantchef i Pincho Nation Roskilde.
Åbningen i Roskilde er et godt eksempel på, at sigtekornet i 2026 fortsat er rettet mod større byer med et betydeligt opland. De kommende restauranter bliver åbnet i samarbejde med både eksisterende og nye franchisetagere.
”Franchising er motoren i vores ekspansion, og vi er i Danmark begunstiget af, at der nu er skabt et solidt fundament, som vi støt og roligt kan bygge videre på. Vi forventer, at 2026 kommer til at ligne indeværende år med åbning af yderligere restauranter, som skal drives på franchisebasis,” siger Henrik Fischer, Head of Expansion for Pincho Nation.
Pincho Nation stammer fra Sverige, hvor den første restaurant åbnede i 2012. I Danmark åbnede den første restaurant i København i 2018. Her er der i dag to restauranter, mens man også kan besøge Pincho Nation i Esbjerg, Herning, Hillerød, Odense, Randers, Vejle, Aalborg og Aarhus. På tværs af markeder har Pincho Nation rundet 90 restauranter, hvoraf de fleste er drevet af franchisetagere. Som franchisetager har man adgang til afprøvede arbejdsprocesser og omfattende støtte inden for kritiske områder som udvikling af menuen, daglig drift, IT, marketing og indkøb.

