• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice25. 03. 2025 | Mikkel Bækgaard

Pincho Nation åbner flere franchise-restauranter i Danmark

Foodservice25. 03. 2025 By Mikkel Bækgaard

Om kort tid åbner Pincho Nation i Herning, og til sommer åbner man også i Vejle. I Vejle er 25-årige Ida Tøndering franchisetager, mens allerede etablerede franchisetagere står bag restauranten i Herning. Dermed begynder franchising for alvor at tage fart i Danmark, hvor man forventer at runde 650.000 gæster for året, og hvor man arbejder på at åbne yderligere enheder i franchise-regi.

I juni åbner Pincho Nation i Vejle. Derudover åbner man i Herning om få uger. Begge restauranter drives af franchisetagere, og det er i tråd med den ekspansionsplan, der er i Danmark. I Vejle er 26-årige Ida Tøndering franchisetager og restaurantchef. Hun har, trods hendes unge alder, flere års erfaring fra restaurationsbranchen samt en uddannelse i Retail Leadership fra Københavns Erhvervsakademi. Mens hun venter på at kunne tage godt imod egne gæster i Vejle, er hun en del af holdet i Pincho Nation i Randers, hvor hun får konceptet helt ind under huden.

”Fra det øjeblik, jeg trådte ind i restauranten, vidste jeg, at det her var noget specielt. De små retter, den farverige atmosfære og det sjove i, at man bestiller via en app – det hele gik bare op i en højere enhed. Jeg tænkte med det samme: ‘Det her skal Vejle have!’ Jeg glæder mig til at åbne og byde alle velkommen i Vejle, og jeg håber, at folk vil tage godt imod os til sommer,” siger Ida Tøndering, franchisetager og indehaver af Pincho Nation i Vejle.

Der er allerede skrevet 800 op på den booking-liste i Vejle, der i forbindelse med åbningen giver adgang til at bestille bord før alle andre.

650.000 gæster i 2025

I 2024 rundede Pincho Nation en milepæl, da man mod slutningen af året havde haft flere end 500.000 gæster. Den positive udvikling fortsætter i 2025, hvor restauranten i Odense har det første fulde år, og hvor Herning og Vejle ligeledes når at have mange gæster. Samtidig fastholder de øvrige enheder deres gæstetal, og det betyder, at man i løbet af i år kommer til at byde 650.000 gæster indenfor landet over. Pincho Nation er kendt for at have et feststemt og farverigt koncept, der også er konkurrencedygtigt på prisen.

”Kombinationen af en totaloplevelse, hvor der appelleres til alle sanserne, og en stærk prissætning, hvor vi er med til at slå tonen an i value-for-money-segmentet, giver os en helt unik positionering i markedet. Vi ser et stort potentiale i Danmark, og med de nye restauranter er vi godt på vej. Det er fantastisk, hvis vi kan være med til at udvikle franchisekulturen herhjemme, og her er Ida Tøndering et forbillede, som andre kan spejle sig i og blive inspireret af,” siger Flemming Christophersen, CEO i Pincho Nation Danmark.

Mere franchising på vej

Restauranterne i Herning og Vejle bringer det samlede antal danske Pincho Nation restauranter op på otte, hvor de to nye samt den i Randers er drevet på franchise-basis. Forventningen er, at man i løbet af 2025 kan offentliggøre åbningen af endnu flere restauranter, og at de ligeledes vil blive drevet af franchisetagere.

”Der er stor interesse for Pincho Nation, fordi konceptet klarer sig godt i Danmark. Samtidig er vi stadig på et relativt tidligt stadie, hvor der er plads til mange flere restauranter. Derfor har vi også flere projekter i støbeskeen, som ser særdeles lovende ud, men hvor de sidste brikker skal falde på plads, før vi kan melde noget ud,” siger Henrik Fischer, Head of Expansion for Pincho Nation.

Internationalt er Pincho Nation også inde i en rivende udvikling. Foruden flere åbninger i Norge har man også åbnet en restaurant i Kiel i Tyskland, ligesom man også netop har offentliggjort, at der er en restaurant i den finske hovedstad Helsinki på vej. Pincho Nation blev etableret i Sverige i 2012, og der er i alt 85 restauranter, hvoraf de fleste er drevet af franchisetagere. Som franchisetager har man adgang til afprøvede arbejdsprocesser og omfattende støtte inden for kritiske områder som udvikling af menuen, daglig drift, IT, marketing og indkøb.

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

Brød og kagerMarkedsføring05. 06. 2025

Sarah Harris tiltræder som ny Chief Marketing Officer hos Lagkagehuset. Hun kommer fra en stilling som Marketing Director hos Starbucks UK, og med indgående kendskab til digital marketing og ESG-strategi skal hun styrke bagerkædens kommercielle profil i ind- og udland. Sarah Harris har de

Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

Frugt og grøntMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rune-Christoffer Dragsdahl, der er generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), er blevet valgt til forperson for den internationale

Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

AktueltBrød og kager05. 06. 2025

I en ny digital publikation, Kernetal 2025, går Schulstad tæt på de 14-18-åriges madvaner og spørger: hvad spiser de unge egentlig – og hvad styrer deres valg? Tre omfattende undersøgelser tegner et billede af en generation, der gerne vil spise sundere, blive mætte og hygge sig over maden, men som

Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

AktueltFødevareproduktionMejeri05. 06. 2025

Andelsejede Arla Foods investerer 34,5 mio. euro i en ny produktionslinje til skyr på mejeriet i Linköping, Sverige. Investeringen er en del af kooperativets langsigtede strategi og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på skyr. Den nye produktionslinje vil primært producere skyr til det

Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

DrikkevarerFoodserviceTopØkologi og bæredygtighed05. 06. 2025

Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby Foods lancering af Dagmar-serien tapper direkte ned i den tendens. Produkterne er skabt til den moderne forbruger, der træffer bevidste valg og efterspørger naturlige,

Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

Emballage03. 06. 2025

Nemco opfordrer virksomhederne til at søge rådgivning og medlemskab af en kollektiv ordning. Den 31. maj var der deadline for indberetning af emballagemængder til Dansk Producentansvar. Både fødevarevirksomheder og andre virksomheder med producentansvar for emballage skulle sikre, at deres

Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

FoodserviceForskning og uddannelseMiljø og sundhed03. 06. 2025

Danskernes madfærdigheder bliver dårligere og dårligere, og det får nu Danmarks største fødevarevirksomhed Arla til at slå alarm. Madfærdigheder er nemlig afgørende, når det kommer til danskernes sundhed, klimaet og det sociale samvær. 42 pct. af danske børn og unge siger, at de ikke kan koge

Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

AktueltFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed03. 06. 2025

For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der kombinerer faglighed, smag og bæredygtighed i hverdagen - og viser vejen for fremtidens offentlige måltider. Hver dag serveres mere end

Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

AktueltMesser og konferencer03. 06. 2025

15.-24. august bliver Københavns gader igen fyldt med langborde og leben, når årets Copenhagen Cooking løber af stablen. I år kan gæsterne glæde sig til 100 oplevelser på tværs af hele byen: Fra petanqueturneringer til pizzakonkurrence, en ny version af Smørrebrødets Dag og middag midt på Kongens

Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

Detailhandel og en grosKonfektureMejeriTop03. 06. 2025

De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad de koster. Prisen på chokolade har gennem de seneste år været på himmelflugt. Ifølge nye tal fra analysevirksomheden YouGov er kiloprisen for

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Spirax Sarco Danmark

    Vi sætter fokus på damp som en naturlig energikilde

  • DENIOS ApS

    Lær at håndtere lækager på 90 min.

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch på Spildevand Teknisk Forenings Årsmøde 2025

  • Nemco Machinery A/S

    Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

  • DENIOS ApS

    Sådan vælger du det rigtige opbevaringsskab til farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Group præsenterer innovative vakuumløsninger på Battery Show Europe 2025 i Stuttgart

  • DENIOS ApS

    Sådan transporterer du lithiumbatterier sikkert

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Deltag i masterclass: ’Ansvarlig fisk på tallerkenen’

  • DENIOS ApS

    Her er den oversete vej til et sundere arbejdsmiljø

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Lagkagehuset henter international marketingchef hos Starbucks London

    05.06.2025

  • Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation

    05.06.2025

  • Sundhedsparadoks: Danske teenagere vil det sunde, men fristelser og fællesskab vinder

    05.06.2025

  • Arla Foods investerer stort i Linköping for at imødekomme skyr-boom

    05.06.2025

  • Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster

    05.06.2025

  • Producentansvar: Uklare regler skaber frustration i fødevarevirksomheder

    03.06.2025

  • Arla slår alarm om manglende madfærdigheder

    03.06.2025

  • Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?

    03.06.2025

  • Programmet klar for Copenhagen Cooking 2025

    03.06.2025

  • Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved

    03.06.2025

  • Online dagligvarehandel løfter sløret for omkostningerne ved friskhedsgaranti

    27.05.2025

  • 150-årig familievirksomhed rykker til Aarhus: Oluf Brønnum & Co A/S åbner nyt domicil på Runetoften

    27.05.2025

  • Dansk vinproduktion træder ind i SMVdanmark

    27.05.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på kød

    27.05.2025

  • Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller

    27.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik