• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice21. 11. 2023 | Mikkel Bækgaard

Ny salgsdirektør for Dagrofa Foodservices Cash & Carry-butikskæde

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice21. 11. 2023 By Mikkel Bækgaard

Kenneth Linde er tiltrådt som ny salgsdirektør for Cash & Carry-butikkerne, som Dagrofa Foodservice står bag. Han har tidligere været butikschef i kædens butikker i Skovlunde og Holbæk.

Kenneth Linde i butik

Dagrofa Foodservice er en af Danmarks største fødevaregrossister, og Cash & Carry-kæden består af 30 butikker fordelt over hele landet. I butikkerne kan lokale restauranter, caféer, burgerbarer, pizzarier og kiosker forsyne sig med frugt & grønt, mejeri, kød, fisk, kolonial mm. til attraktive selvhenterpriser. 

Den nye salgsdirektør for Cash & Carry-butikkerne, Kenneth Linde, kommer med over ti års erfaring fra Dagrofa Foodservice, da han tidligere har været butikschef i Skovlunde og Holbæk. 

De seneste tre år har Kenneth Linde været tilknyttet Cash & Carry-kæden som projektchef på hovedkontoret i Ishøj, hvor han bl.a. har arbejdet med strategi, konceptudvikling, ledelse og reduktion af madspild. 

Derfor kommer Kenneth Linde med en stor mængde relevant erfaring i ryggen, og det er en markant fordel ifølge Niels Miles Frandsen, der er adm. direktør i Dagrofa Foodservice: 

“Jeg er meget tilfreds med, at vi er lykkedes med en stærk intern rekruttering til stillingen som salgsdirektør for vores Cash & Carry-butikker. Kenneth Linde har igennem sin mangeårige ansættelse i Dagrofa Foodservice gang på gang har vist, at han bidrager til at skabe solide resultater. Det har han helt konkret både vist som butikschef, og når han har stået i spidsen for strategiske initiativer på tværs af organisationen.”

Ifølge Niels Miles Frandsen erdDen vigtigste opgave for Kenneth Linde og det øvrige ledelseshold at eksekvere på den plan for butikkerne, som de kalder ’Fremtidens Cash & Carry’.

“Planen går bl.a. ud på, at vi får et mere konkurrencedygtigt sortiment, endnu skarpere priser, og at kunderne helt generelt får en bedre oplevelse, når de handler med os. Derfor er vi allerede i gang med et omfattende uddannelsesforløb for alle 400 Cash & Carry-medarbejdere, og vi har også taget hul på at renovere vores butikker, og der kan vi i næste uge fejre genåbningen af en totalmoderniseret butik i Aarhus.”

Klar strategisk retning

Den nyudpegede salgsdirektør glæder sig utroligt meget til at komme i gang med de nye opgaver, som dog ikke er så fremmede igen:

“Det er med både stolthed og ydmyghed i sindet, at jeg kaster mig over udfordringerne, som selvfølgelig langt hen ad vejen er ret velkendte grundet min baggrund i Dagrofa Foodservice. Der er en klar strategisk retning for, hvordan vi i Dagrofa Foodservice skal udvikle vores butiksnet, så det bliver endnu mere attraktivt for vores kunder at besøge os i de lokale Cash & Carry-butikker. Dermed har vi et virkelig godt udgangspunkt for at lykkes med at skabe endnu bedre kundeoplevelser, og det arbejde glæder jeg mig meget til fortsat at være en del af,” siger Kenneth Linde.

Den nye salgsdirektør har før sin karriere i Dagrofa Foodservice bl.a. været selvstændig erhvervsdrivende inden for detailhandel med butikker i Roskilde og Havdrup. 

Kenneth Linde er 48 år, har tre voksne børn, er gift med Dorte og bosat i Solrød.

Skrevet i: Aktuelt, Detailhandel og en gros, Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

Forskning og uddannelseMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Med en ny AI-metode har forskere fra Københavns Universitet genopdaget 51 gamle ærtesorter, som ikke længere bruges i landbruget, men som kan vise sig lovende til produktion af plantebaserede fødevarer. Metoden er en genvej til at finde nye ressourcer i de grønne skatkamre, som genbankers enorme

Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

FødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedPolitik og eksportØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Brancheorganisationen FødevareDanmark frygter konsekvenserne af den nye kvælstofaftale. Sammen med seks andre organisationer fra landbrugs- og fødevareerhvervene opfordrer organisationen til, at den grønne trepart sættes på pause, indtil konsekvenserne er fuldt belyst. Det er stort set umuligt

Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

AktueltDrikkevarerPolitik og eksport16. 12. 2025

Det danske pant- og retursystem bliver undergravet af EU-krav om genpåfyldelige emballager, der vil lukke størstedelen af Danmarks mikrobryggerier, mener Bryggeriforeningen. Fra 2030 pålægger EU alle supermarkeder og barer at sikre, at mindst 10% af deres emballager til øl, sodavand og

Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

AktueltDetailhandel og en grosMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed16. 12. 2025

Lidl Danmark har forpligtet sig til Science Based Targets Initiative (SBTi) og har validerede Net Zero-mål for 2050 – foruden validerede FLAG- og E&I-mål for 2034. Som Europas største dagligvarekæde er ambitionen, at Lidl vil være med til at vise vejen mod en verden, hvor der bliver tænkt på

CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

Brød og kagerTop16. 12. 2025

CBP fra Vejle, leverandør af råvarer til produktion af brød og kager, udvider nu sit hovedsæde med et topmoderne innovationscenter og fuldt udstyret bageri. Hvor brød dufter, finder mennesker hinanden – og nye ideer opstår for morgendagens brød og kager. Med det afsæt har CBP lavet et 250

Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

Messer og konferencer11. 12. 2025

Kød, klima og grøn kost er alt sammen på tallerkenen, når Foodexpo samler fødevarebranchen til tre horisontudvidende dage spækket med spændende oplevelsesuniverser og fremsynede events. Nordens største faglige mødested for alle, der lever for og arbejder med mad, finder sted i MCH Messecenter

Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

Mejeri11. 12. 2025

Der er masser af erfaring fra både Arla og resten af verden med i bagagen, når Henrik Jessen nu overtager ledelsen af Arla i Nr. Vium 350 medarbejdere hos Arla i Nr. Vium har nu fået vished om, hvem der fremover skal stå i spidsen for mejeriet. Det bliver 60-årige Henrik Jessen, der i

Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

AktueltFoodservice11. 12. 2025

2025 har været et markant vækstår for Pincho Nation i Danmark. Med fire nye restauranter og stærke resultater i de etablerede enheder runder man 700.000 gæster og passerer en vigtig milepæl: ti restauranter på det danske marked. Udviklingen afspejler både en stigende efterspørgsel og en solid

Rekord i antal julebryg

AktueltDrikkevarer11. 12. 2025

Aldrig før har der været så mange forskellige julebryg at vælge imellem som denne jul. Desuden er paletten af julebryg i 2025 den mest farverige. Danske øl-nydere kan glæde sig over, at de har rekordmange julebryg at vælge imellem i december 2025. Hele 219 forskellige julebryg står på

NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

KonfektureTop11. 12. 2025

Fra d. 10. december kan kunderne i alma madmarked smage på fremtidens fødevarer fra innovationscenteret Spora, grundlagt af kokken Rasmus Munk. Det første projekt, der bliver præsenteret, er chokoladealternativet NOTCH, udviklet af mask, et restprodukt fra ølbrygning. Rasmus Munk lancerede i

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Gemmer dit løfteudstyr på skjulte farer?

  • Ardo NV Denmark Office

    Sødme møder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Fra vindtunneller til rumfart: Vakuum til rumfarts undersøgelser

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Forskere genopliver gamle ærtesorter i enorm frøsamling: ”Et uudnyttet guldkammer til fremtiden”

    16.12.2025

  • Ny kvælstofaftale: Fødevareerhvervet frygter konsekvenserne for dansk fødevareproduktion

    16.12.2025

  • Bryggeriforeningen: Danske EU-politikere kæmper for pantsystemet

    16.12.2025

  • Lidl Danmark sætter kurs mod Net Zero og sundere produkter i indkøbskurven

    16.12.2025

  • CBP slår stort brød op og åbner innovationscenter

    16.12.2025

  • Foodexpo favner både kød, klima og grøn kost med inspirerende events

    11.12.2025

  • Arla: Erfaren mejerimand tager over i Nr. Vium

    11.12.2025

  • Pincho Nation: Succesfulde franchise-åbninger i 2025

    11.12.2025

  • Rekord i antal julebryg

    11.12.2025

  • NOTCH, et nyt kakaofrit chokoladealternativ lavet på mask

    11.12.2025

  • Ny forskning: Vandmænd kan bruges til at lave mayonnaise og smør

    09.12.2025

  • Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige

    09.12.2025

  • Dansk økologieksport når rekordhøjt niveau

    09.12.2025

  • Mindre madspild: Nu bliver det lettere at donere overskudsmad

    09.12.2025

  • Stigende fødevarepriser kan flytte to ud af tre stemmer

    09.12.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik