• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Foodservice29. 04. 2025 | Mikkel Bækgaard

Molskroen solgt på under én måned: Skal fortsat være gastronomisk fyrtårn

Foodservice29. 04. 2025 By Mikkel Bækgaard

Det vakte stor interesse, da en af Danmarks mest ikoniske kroer og et stykke Danmarkshistorie blev sat til offentligt salg for en måned siden. Nu er der fundet en køber til Molskroen, der vil føre de stolte traditioner med gastronomi og forkælelse videre. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den ikoniske kro og det tilhørende badehotel, der blev udbudt til 55 mio. kr.

Molskroen er et ikonisk sted og en historisk, kulinarisk perle, som gæster fra hele landet rejser til for at besøge og få en rigtig god bid mad. Sådan vil det også være fremover, selvom Molskroen nu skifter hænder. Det er nemlig et velkendt ansigt, der fortsat vil være ansigt udadtil. Det drejer sig om Sarah Evar, der de sidste seks år har ledet Molskroen som hotelchef og nu tiltræder som direktør.

“Jeg har været med på rejsen de sidste seks år og har ingen intentioner om at stoppe rejsen her. Alt dét, som gæsterne elsker og vender tilbage til, forbliver det samme. Molskroen skal være præcis dét sted, hvor man sænker skuldrene og bliver mødt i øjenhøjde. Et sted, hvor historien sidder i væggene, men hvor oplevelsen er levende og luksuriøs,” siger Sarah Evar, ny direktør for Molskroen.

Ny ejer har rødder i Ebeltoft

Den nye ejer er Mads Bygballe, der bl.a. ejer Ruby Travel Group og en andel af Travelheart Family, hvor han også er bestyrelsesformand. Han ønsker at føre Molskroen videre i samme ånd, fortæller han:

“Først og fremmest er jeg rigtig glad for at kunne være med til at føre et stykke Danmarkshistorie videre. For mig er Molskroerne mere end en investering – det er en hjertesag. Jeg har rødder i Ebeltoft, hvor både min far og farfar kommer fra. Det er et område, vi holder meget af, og jeg glæder mig til at være med til at videreføre Molskroerne i den ånd, som stedet fortjener, og som kroen er kendt for.”

Matas-millionæren den tidligere ejer Henrik Frederiksen, der har haft Molskroen siden 2012 og siden udvidede med strandhotellet i 2014 er glad for, at kroens fremtid nu er på plads. Han fortæller:

“Først og fremmest stor tak til Stephen Berthelsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech for et behageligt forløb. Samarbejdet med ham og EDC Erhverv har været rigtig godt, og jeg er glad for, at kroens fremtid nu er på plads. Det har været afgørende for mig, at Molskroen bliver ført videre med respekt for historien og stedets ånd, og det er jeg helt tryg ved sker nu med Sarah som direktør og Mads som ejer.”

Telefonen bimlede og bamlede

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af Molskroen og for Stephen Berthelsen, der er formand for mæglervirksomhedens hotelgruppe, var det ikke en helt almindelig dag, da det blev offentliggjort, at Molskroen var til salg, fortæller han:

“Sjældent har jeg oplevet så stor interesse for en sag. Jeg var også involveret i salget af det tidligere Hornbæk Hospital på vegne af Freja Ejendomme, som nu er ved at blive transformeret til et luksushotel, og der var der også helt vildt gang i fremvisningerne. Da vi offentliggjorde, at Molskroen var til salg spredte rygtet sig hurtigt og medieomtalen var enorm stor. Jeg var på ejendomsmessen MIPIM i Frankrig, og min telefon bimlede og bamlede fra både journalister og interesserede købere, der ville vide mere om kroen. Det er altid spændende med de sager, der er så stor interesse for og efter vi gik offentligt med salget, er der gået under en måned inden fra der blev skrevet under på købsaftalen.”

“Vi er rigtig glade for at have hjulpet Henrik Frederiksen, og vi ønsker ham stort tillykke med salget. Samtidig vil vi også gerne lykønske Mads Bygballe med købet. Det bliver rigtig spændende at følge udviklingen og vi glæder os over, at Molskroen forbliver et udsøgt rejsemål for både danske og udenlandske turister, der søger høj gastronomisk standard i luksuriøse omgivelser,” siger Stephen Berthelsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech og fortsætter:

“Vi mærker en stigende interesse for hoteller og kroer fra både ind- og udland, og det har resulteret i, at vi i EDC Poul Erik Bech for knap et år siden oprettede en decideret, selvstændig hotelgruppe med mæglere fra hele landet. Det giver os en langt mere struktureret rådgivnings- og salgsproces, og et stort netværk og beholdning af hoteller og kroer. Turismen herhjemme er i stor stigning og coolcation-fænomenet har gjort Danmark til en populær feriedestination, hvilket skaber gode vilkår for danske hoteller og kroer, og området fylder mere og mere hos os, hvor vi løbende sælger mange hoteller og kroer.”

Skrevet i: Foodservice

Seneste nyt fra redaktionen

Rekordstor opbakning til inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’

AktueltMesser og konferencer11. 09. 2025

Onsdag den 10. september var fødevareleverandøren Dagrofa Foodservice værter for inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’ i TAP1 i København. Der var i år rekordstor opbakning til arrangementet med over 160 udstillere og 1.700 deltagere. En stor del af den danske fødevarebranche

Anuga Fine Food 2025 starter med rekorddeltagelse: Over 4.300 udstillere præsenterer premium-fødevarer

Messer og konferencer11. 09. 2025

Med omkring 4.300 udstillere og 135 fællesstande åbner Anuga Fine Food 2025 i Köln i sin hidtil største udgave. Fagmessen under Anuga-paraplyen viser, hvordan delikatesser, gourmetprodukter og basisfødevarer vinder global betydning. Fra Altunkaya Ins. Nak. Gida Tic. A.S. over Calvo

Dagrofa reagerer på efterspørgsel: Mere end 40 nye varer i eget brand

Detailhandel og en gros11. 09. 2025

Dagrofa har stigende salg af kædernes egne mærker. Nu kan kunderne møde mere end 40 nye produkter i premium-mærket OMHU. Ost, pølser, laks, ris, pasta og pastasovs. Dagrofas premiumbrand OMHU har lige fået tilført mere end 40 nye varer, som er rettet mod forbrugere, der også kigger efter luksus

Ostefest i København: Smag på 86 danske oste

AktueltMejeriMesser og konferencer11. 09. 2025

Lørdag den 20. september serverer ’Cheese Copenhagen’ et stort - og gratis - ostebord i TorvehallerneKBH: 86 danske oste fra store og små mejerier.  Er man interesseret i ost, bør man lægge vejen forbi det københavnske madmekka TorvehallerneKBH lørdag den 20. september. Fra kl. 11 til 16

Aarhusiansk kaffefestival skaber arbejdspladser til personer med særlige udfordringer

DrikkevarerMesser og konferencerTop11. 09. 2025

Festivalen Kaffe & Sensorik, der vender tilbage til Aarhus i oktober, samarbejder med den socialøkonomiske virksomhed Social Craft om at skabe nye arbejdspladser til dém, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Når festivalen Kaffe & Sensorik indtager Aarhus Congress Center den

Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

Detailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed09. 09. 2025

Fødevaregrosissten Dagrofa Foodservice og techvirksomheden FoodOp har forenet kræfterne i et nyt partnerskab, der skal gøre det nemmere drive et professionelt køkken. En digital assistent skal sikre, at der kommer mere fokus på madglæde og på kampen mod madspild i en travl hverdag. Dagrofa

Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

AktueltBrød og kagerForskning og uddannelse09. 09. 2025

Line Munk Erikslev, der er bager hos KonditorBager i Ørum, deltager ved EuroSkills 2025 i Herning. Med masser af træning og lokal opbakning sætter hun barren højt og sigter efter øverste trin på podiet.  Den efterhånden rutinerede Skills-deltager og bager Line Munk Erikslev, som sidste år vandt

DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

LandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 09. 2025

I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler 10 udvalgte landbrug i et pilotprojekt, der skal opsamle data og beregne effekterne på dyrkningsformen. ”Et er, at vi kan se og mærke med vores egne

To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ09. 09. 2025

På et møde i sidste uge har Danish Crowns repræsentantskab godkendt, at Mogens Nørgaard Mogensen og Carsten Rasmussen træder ind i bestyrelsen for Danish Crown AmbA. På indstilling fra Nominerings- og Evalueringsudvalget har Danish Crowns repræsentantskab i sidste uge godkendt to ændringer i

Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

AktueltMesser og konferencer09. 09. 2025

Danmarks største madfestival ”Food Festival” stifter et nyt ambassadørkorps med målet om at konsolidere og styrke festivalens fremtid. Blandt ambassadørerne er blandt andre Aarhus’ borgmester Anders Winnerskjold, regionsrådsformand Anders Kühnau og næstformand i Salling Fondene Karin

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch Vacuum Solutions fremviser avancerede produkter fra Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions på LabDays

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære

  • DENIOS ApS

    Ses vi på HI-messen?

  • DENIOS ApS

    Her er nøglen til at undgå kontakt med defekte lithium-ion-batterier

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Guide: Hvornår skal du reparere vs. udskifte din vakuumpumpe?

  • DENIOS ApS

    NYHED: Brandsikkert opsamlingskar til opbevaring i sprinklerområder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer nyt globalt websted

  • DENIOS ApS

    Slut med at lede – få overblik over dine materialer 24/7

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mindre vedligeholdelse takket være avanceret vakuumgenerering fra Busch

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Mere end 500 er allerede tilmeldt – skal du med?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Rekordstor opbakning til inspirationsmessen ’Madscenen – for professionelle’

    11.09.2025

  • Anuga Fine Food 2025 starter med rekorddeltagelse: Over 4.300 udstillere præsenterer premium-fødevarer

    11.09.2025

  • Dagrofa reagerer på efterspørgsel: Mere end 40 nye varer i eget brand

    11.09.2025

  • Ostefest i København: Smag på 86 danske oste

    11.09.2025

  • Aarhusiansk kaffefestival skaber arbejdspladser til personer med særlige udfordringer

    11.09.2025

  • Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener

    09.09.2025

  • Bager fra Ørum skal kæmpe for Danmark ved EuroSkills 2025 i Herning

    09.09.2025

  • DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

    09.09.2025

  • To nye profiler i Danish Crowns bestyrelse

    09.09.2025

  • Nyt ambassadørkorps skal styrke Food Festivals fremtid

    09.09.2025

  • Toms Gruppen giver nyt liv til den ikoniske Guldæske

    04.09.2025

  • Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og bagværk

    04.09.2025

  • 1400 studerende fra amerikanske universiteter skal opleve dansk madkultur og gastronomi

    04.09.2025

  • Danmarkshistoriens største uddannelsesevent starter snart

    04.09.2025

  • Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet

    04.09.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik