• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madværkstedet Bornholm melder alle stande solgt

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 By Mikkel Bækgaard

For tredje gang ud af tre mulige er det lykkedes Madværkstedet Bornholm at få solgt samtlige sine stande, hvilket i år er ensbetydende med, at fødevaremessen trakterer med 71 udstillere. Madværkstedet Bornholm 2025 finder sted i Rønnehallen 2. april.

Der er rift om at udstille på Madværkstedet Bornholm – så meget, at der i år er oprettet en venteliste til ledige stande i messens to haller. Det glæder naturligvis de tre fødevaregrossister BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa Foodservice, der alle har bakket op om messen siden starten og også i år deltager i de kulinariske dage på solskinsøen.

“Det er et kæmpe fokuspunkt for os at være så synlige som muligt på Bornholm, hvor vi værdsætter alle vores kunder og det gode og nære forhold, vi har – derfor er det vigtigt for os at være en del af Madværkstedet Bornholm. Her kan vi være med til at dele glæden ved de gode råvarer og inspirere køkkenerne, og så kan vi ikke mindst se vores kunder i øjnene og trykke hænderne, hvilket gør alt meget nemmere,” konstaterer Jørgen Pedersen, strategisk marketingansvarlig i BC Catering.

Han fremhæver, at virksomheden har fokus på detaljen, på bæredygtighed og på lokale produkter, og at man igen i år vil sørge for inspiration, information og ikke mindst smagfulde råvarer og serveringer. Samtidig påpeger han, at det slet ikke er så vanskeligt at følge den sunde linje, hvis man holder fast i det grundlæggende i køkkenet og arbejder med de bedste råvarer.

Sundhed et gennemgående tema

Netop sundhed er et gennemgående tema på årets Madværkstedet Bornholm, og det harmonerer ifølge grossisterne fint med tidens tendenser helt generelt.

“Vi er leverandør til en bred vifte af kunder, hvor sundhed og trivsel er en mærkesag og et must. Af samme grund har vi et bredt udvalg af varer til disse kunder, ligesom vi i tidens ånd arbejder med udvikling på dette område,” lyder det fra Ole Seemann, distriktschef i Hørkram Foodservice, der glæder sig over den store opbakning til messen:

“Opbakningen vidner om, at branchen betragter en fødevaremesse på Bornholm som en god mulighed for at vise trends og nyheder samt inspirere de besøgende. De fine besøgstal fra de to foregående år viser, at branchen på Bornholm har taget messen til sig, og opbakningen skal også ses i dét lys – der skal løftes i flok for at skabe en succes, og det er lykkedes her.”

Han fortæller videre, at de besøgende kan se frem til en flot messe spækket med nye, spændende produkter, og derudover fremhæver han det gode samarbejde med Campus Bornholm, som igen i år kreerer lækre smagsprøver på udsøgte råvarer fra de tre grossister.

Stjernekok og høj faglighed

Som noget nyt kan besøgende på Madværkstedet Bornholm 2025 opleve stjernekokken Jesper Vollmer, der i Rønnehallens kantine deler sine bud på sunde appetitvækkere. I det hele taget venter der de besøgende en toptunet messeoplevelse.

“De besøgende kan generelt forvente at møde veloplagte udstillere, og for vores vedkommende vil vi proaktivt bidrage og tilbyde inspiration, et stort vareudvalg, høj kokkefaglighed og kunderelevante dialoger med vores specialister,” fortæller Jesper Svendsen, direktør i Dagrofa Bornholm, der også glæder sig over opbakningen til messen:

“Den flotte opbakning fortæller mig, at Bornholm fortsat er en eftertragtet feriedestination, og at vores professionelle kunder tilbyder alt fra høj gastronomi til hverdags-takeaway til alle måltider på dagen. Netop derfor er det attraktivt for vores leverandører at komme i dialog med alle kunderne.”

Også han bifalder, at Madværkstedet Bornholm 2025 sætter fokus på sundhed, fordi det i hans optik er vigtigt, at de professionelle køkkener er med til at tage ansvar for danskernes sundhed.

Madværkstedet Bornholm, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Rønnehallen 2. april 2025. Læs mere på bornholm.madværkstedet.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Messer og konferencer, Miljø og sundhed

Seneste nyt fra redaktionen

Hæder til Dansk Destilleri

Drikkevarer09. 10. 2025

Copenhagen Distillery vinder priser for deres whisky ved det prestigefyldte Luxury Masters i England. et københavnske destilleri er vendt hjem fra årets Luxury Masters i London med ikke bare én men to priser for deres kompromisløse og særegent danske whisky. Ved at udnytte de naturlige

Plantefonden deler 213,5 millioner kroner ud til 45 grønne projekter

Frugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed09. 10. 2025

De danske forbrugere skal have godt grønt på tallerkenen, og derfor støtter Plantefonden årligt dusinvis af nye grønne projekter, der skal gøre hverdagen mere planterig. Nu er Plantefonden så klar til at præsentere de 45 nye projekter, som har modtaget tilsagn om tilskud i årets

Målet er en michelinstjerne: Christoffer Sørensen skal være køkkenchef på Lille Mølle

AktueltFoodservice09. 10. 2025

I oktober genopstår en af Københavns mest særegne bygninger som ny restaurantdestination, når Norrlyst-koncernen med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen åbner Restaurant Lille Mølle i den fredede mølle på Christianshavns Vold. Målet er klart: En michelinstjerne. Den fredede mølle har

AI-vinrådgiver hjælper tusindvis af kunder hos Danmarks ældste vinhandel

AktueltDetailhandel og en grosDrikkevarer09. 10. 2025

Det viste sig på ingen måde at være let, da Kjær & Sommerfeldt for 1½ år siden ville skabe en AI-vinrådgiver, der kunne hjælpe deres kunder med at vælge vin. Det er først nu, efter mere end et års arbejde, at det er lykkedes at lave en digital vinrådgiver, der kan anbefale de helt rigtige vine,

Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed09. 10. 2025

En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de bakterier, der lever på dem, kan forvandle mælk til yoghurt. Det giver både ny viden om fortidens madtraditioner og en af nutidens store madtrends, og så

Delitaste styrker markedspositionen – klar til næste fase

FoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ07. 10. 2025

Lidt over halvvejs i strategiperioden gør Delitaste status: en styrket markedsposition, øget kundeorientering og et bedre fundament for videre vækst. Efter en gradvis sammenlægning af Stryhns Foodservice og Delitaste er foodserviceaktiviteterne i Stryhns Gruppen nu samlet. I starten af 2024

Udstillere roser Foodexpos nye messekoncept

Messer og konferencer07. 10. 2025

Opbakningen til Foodexpos nye messekoncept er stor blandt udstillerne, der fremhæver de nye, branche-samlende zoner og den deraf optimerede mulighed for at møde alle de mest relevante kunder. Foodexpo 2026 finder sted i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts. Når Foodexpo til marts atter fylder

Danske husholdninger strammer livremmen, og det rammer dagligvaremarkedet

AktueltDetailhandel og en gros07. 10. 2025

Det danske dagligvaremarked har som det eneste i Europa oplevet et fald det seneste halve år ifølge nye tal fra YouGov. Mens forbrugere i store dele af Europa både handler mere og bruger flere penge per indkøbstur, peger pilen nedad i Danmark. Ifølge ny data fra YouGov handler danskerne 2,2

Fødevareminister Jacob Jensen

Ny praksis: Lavere bøder for mindre fejl ved allergenmærkning

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceFødevaresikkerhedPolitik og eksport07. 10. 2025

Mindre fejl i mærkning af fødevarer skal fremover ikke koste virksomheder store bøder, mener fødevareminister Jacob Jensen (V), der ønsker en praksisændring. Det skal ikke længere koste den lille slagter 40.000 kr. at glemme at skrive ”æg” i stedet for ”ÆG” med fed eller versaler på

Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok

FoodserviceMesser og konferencerTop07. 10. 2025

Danske Rasmus Munk fra Alchemist i København blev i sidste uge hædret som “The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025 i Milano. Han modtog prisen for første gang i 2024 og bliver dermed den første nordiske kok, der har vundet titlen mere end én gang. ”Det er en kæmpe ære at få

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Spar 432 kr* hver gang, du tømmer din IBC

  • DENIOS ApS

    Sådan tjekker du, om dit lithiumbatteri er defekt – og udgør en brandfare

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Højtiden nærmer sig – skal du med til ‘Julens Madscene’?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Mød Busch Vacuum Solutions på DanFish International 2025 i Nordens Paris

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Infusion giver lavere energiforbrug og bedre produktion

  • DENIOS ApS

    I morgen sker det

  • DENIOS ApS

    Så er det nu eller aldrig

  • Busch Vakuumteknik A/S

    OTTO Digital Services til systemer

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Ny butikschef i Dagrofa Foodservice Herning har stort lokalt kendskab

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Hæder til Dansk Destilleri

    09.10.2025

  • Plantefonden deler 213,5 millioner kroner ud til 45 grønne projekter

    09.10.2025

  • Målet er en michelinstjerne: Christoffer Sørensen skal være køkkenchef på Lille Mølle

    09.10.2025

  • AI-vinrådgiver hjælper tusindvis af kunder hos Danmarks ældste vinhandel

    09.10.2025

  • Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

    09.10.2025

  • Delitaste styrker markedspositionen – klar til næste fase

    07.10.2025

  • Udstillere roser Foodexpos nye messekoncept

    07.10.2025

  • Danske husholdninger strammer livremmen, og det rammer dagligvaremarkedet

    07.10.2025

  • Ny praksis: Lavere bøder for mindre fejl ved allergenmærkning

    07.10.2025

  • Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok

    07.10.2025

  • Ny frontperson i Alsiks køkken med fokus på madoplevelsen

    02.10.2025

  • Lurpak, Lillebror og islandsk skyr vinder nordisk mejeridyst

    02.10.2025

  • Makrel i frit fald – MSC opfordrer regeringer til at handle nu

    02.10.2025

  • Her er restauranterne, der er nomineret til Årets ret med gris og Årets ret med ost 2025

    02.10.2025

  • Bred alliance klar til et historisk løft af dansk frugt og grønt

    02.10.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik