• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madværkstedet Bornholm melder alle stande solgt

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 By Mikkel Bækgaard

For tredje gang ud af tre mulige er det lykkedes Madværkstedet Bornholm at få solgt samtlige sine stande, hvilket i år er ensbetydende med, at fødevaremessen trakterer med 71 udstillere. Madværkstedet Bornholm 2025 finder sted i Rønnehallen 2. april.

Der er rift om at udstille på Madværkstedet Bornholm – så meget, at der i år er oprettet en venteliste til ledige stande i messens to haller. Det glæder naturligvis de tre fødevaregrossister BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa Foodservice, der alle har bakket op om messen siden starten og også i år deltager i de kulinariske dage på solskinsøen.

“Det er et kæmpe fokuspunkt for os at være så synlige som muligt på Bornholm, hvor vi værdsætter alle vores kunder og det gode og nære forhold, vi har – derfor er det vigtigt for os at være en del af Madværkstedet Bornholm. Her kan vi være med til at dele glæden ved de gode råvarer og inspirere køkkenerne, og så kan vi ikke mindst se vores kunder i øjnene og trykke hænderne, hvilket gør alt meget nemmere,” konstaterer Jørgen Pedersen, strategisk marketingansvarlig i BC Catering.

Han fremhæver, at virksomheden har fokus på detaljen, på bæredygtighed og på lokale produkter, og at man igen i år vil sørge for inspiration, information og ikke mindst smagfulde råvarer og serveringer. Samtidig påpeger han, at det slet ikke er så vanskeligt at følge den sunde linje, hvis man holder fast i det grundlæggende i køkkenet og arbejder med de bedste råvarer.

Sundhed et gennemgående tema

Netop sundhed er et gennemgående tema på årets Madværkstedet Bornholm, og det harmonerer ifølge grossisterne fint med tidens tendenser helt generelt.

“Vi er leverandør til en bred vifte af kunder, hvor sundhed og trivsel er en mærkesag og et must. Af samme grund har vi et bredt udvalg af varer til disse kunder, ligesom vi i tidens ånd arbejder med udvikling på dette område,” lyder det fra Ole Seemann, distriktschef i Hørkram Foodservice, der glæder sig over den store opbakning til messen:

“Opbakningen vidner om, at branchen betragter en fødevaremesse på Bornholm som en god mulighed for at vise trends og nyheder samt inspirere de besøgende. De fine besøgstal fra de to foregående år viser, at branchen på Bornholm har taget messen til sig, og opbakningen skal også ses i dét lys – der skal løftes i flok for at skabe en succes, og det er lykkedes her.”

Han fortæller videre, at de besøgende kan se frem til en flot messe spækket med nye, spændende produkter, og derudover fremhæver han det gode samarbejde med Campus Bornholm, som igen i år kreerer lækre smagsprøver på udsøgte råvarer fra de tre grossister.

Stjernekok og høj faglighed

Som noget nyt kan besøgende på Madværkstedet Bornholm 2025 opleve stjernekokken Jesper Vollmer, der i Rønnehallens kantine deler sine bud på sunde appetitvækkere. I det hele taget venter der de besøgende en toptunet messeoplevelse.

“De besøgende kan generelt forvente at møde veloplagte udstillere, og for vores vedkommende vil vi proaktivt bidrage og tilbyde inspiration, et stort vareudvalg, høj kokkefaglighed og kunderelevante dialoger med vores specialister,” fortæller Jesper Svendsen, direktør i Dagrofa Bornholm, der også glæder sig over opbakningen til messen:

“Den flotte opbakning fortæller mig, at Bornholm fortsat er en eftertragtet feriedestination, og at vores professionelle kunder tilbyder alt fra høj gastronomi til hverdags-takeaway til alle måltider på dagen. Netop derfor er det attraktivt for vores leverandører at komme i dialog med alle kunderne.”

Også han bifalder, at Madværkstedet Bornholm 2025 sætter fokus på sundhed, fordi det i hans optik er vigtigt, at de professionelle køkkener er med til at tage ansvar for danskernes sundhed.

Madværkstedet Bornholm, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Rønnehallen 2. april 2025. Læs mere på bornholm.madværkstedet.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Messer og konferencer, Miljø og sundhed

Seneste nyt fra redaktionen

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

Drikkevarer02. 12. 2025

Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til Best European Commercial Coffee Roaster for tredje år i træk. Det er en hæder, der baserer sig på mere end 10.000 nomineringer og

Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

Forskning og uddannelseFødevareproduktionRåvarer og ingredienser02. 12. 2025

Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken smag, konsistens eller bæredygtighed. Af Kimie Kongsøre Æg er lidt af en superingrediens i madlavning. De skummer, giver struktur

Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice02. 12. 2025

Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som i fredags opnåede en markant samlet omsætningsrekord for de 30 lokale Cash & Carry-butikker. Særligt gouda, burgerbøffer og pommes

Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

AktueltFoodservice02. 12. 2025

Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske og baltiske lande. Ved samme event lancerede Europas førende mad- og livsstilsmedie deres nye guide til Nordens bedste barer, mens en

FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

FødevareproduktionFødevaresikkerhedKød, fisk og fjerkræPolitik og eksportTop02. 12. 2025

Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da man mener, at dommen er i strid med EU-retten. FødevareDanmark mener, at Fødevarestyrelsens

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

  • Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

    27.11.2025

  • Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

    27.11.2025

  • aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

    27.11.2025

  • Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

    27.11.2025

  • Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

    27.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik