• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 | Mikkel Bækgaard

Madværkstedet Bornholm melder alle stande solgt

AktueltFoodserviceMesser og konferencerMiljø og sundhed25. 02. 2025 By Mikkel Bækgaard

For tredje gang ud af tre mulige er det lykkedes Madværkstedet Bornholm at få solgt samtlige sine stande, hvilket i år er ensbetydende med, at fødevaremessen trakterer med 71 udstillere. Madværkstedet Bornholm 2025 finder sted i Rønnehallen 2. april.

Der er rift om at udstille på Madværkstedet Bornholm – så meget, at der i år er oprettet en venteliste til ledige stande i messens to haller. Det glæder naturligvis de tre fødevaregrossister BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa Foodservice, der alle har bakket op om messen siden starten og også i år deltager i de kulinariske dage på solskinsøen.

“Det er et kæmpe fokuspunkt for os at være så synlige som muligt på Bornholm, hvor vi værdsætter alle vores kunder og det gode og nære forhold, vi har – derfor er det vigtigt for os at være en del af Madværkstedet Bornholm. Her kan vi være med til at dele glæden ved de gode råvarer og inspirere køkkenerne, og så kan vi ikke mindst se vores kunder i øjnene og trykke hænderne, hvilket gør alt meget nemmere,” konstaterer Jørgen Pedersen, strategisk marketingansvarlig i BC Catering.

Han fremhæver, at virksomheden har fokus på detaljen, på bæredygtighed og på lokale produkter, og at man igen i år vil sørge for inspiration, information og ikke mindst smagfulde råvarer og serveringer. Samtidig påpeger han, at det slet ikke er så vanskeligt at følge den sunde linje, hvis man holder fast i det grundlæggende i køkkenet og arbejder med de bedste råvarer.

Sundhed et gennemgående tema

Netop sundhed er et gennemgående tema på årets Madværkstedet Bornholm, og det harmonerer ifølge grossisterne fint med tidens tendenser helt generelt.

“Vi er leverandør til en bred vifte af kunder, hvor sundhed og trivsel er en mærkesag og et must. Af samme grund har vi et bredt udvalg af varer til disse kunder, ligesom vi i tidens ånd arbejder med udvikling på dette område,” lyder det fra Ole Seemann, distriktschef i Hørkram Foodservice, der glæder sig over den store opbakning til messen:

“Opbakningen vidner om, at branchen betragter en fødevaremesse på Bornholm som en god mulighed for at vise trends og nyheder samt inspirere de besøgende. De fine besøgstal fra de to foregående år viser, at branchen på Bornholm har taget messen til sig, og opbakningen skal også ses i dét lys – der skal løftes i flok for at skabe en succes, og det er lykkedes her.”

Han fortæller videre, at de besøgende kan se frem til en flot messe spækket med nye, spændende produkter, og derudover fremhæver han det gode samarbejde med Campus Bornholm, som igen i år kreerer lækre smagsprøver på udsøgte råvarer fra de tre grossister.

Stjernekok og høj faglighed

Som noget nyt kan besøgende på Madværkstedet Bornholm 2025 opleve stjernekokken Jesper Vollmer, der i Rønnehallens kantine deler sine bud på sunde appetitvækkere. I det hele taget venter der de besøgende en toptunet messeoplevelse.

“De besøgende kan generelt forvente at møde veloplagte udstillere, og for vores vedkommende vil vi proaktivt bidrage og tilbyde inspiration, et stort vareudvalg, høj kokkefaglighed og kunderelevante dialoger med vores specialister,” fortæller Jesper Svendsen, direktør i Dagrofa Bornholm, der også glæder sig over opbakningen til messen:

“Den flotte opbakning fortæller mig, at Bornholm fortsat er en eftertragtet feriedestination, og at vores professionelle kunder tilbyder alt fra høj gastronomi til hverdags-takeaway til alle måltider på dagen. Netop derfor er det attraktivt for vores leverandører at komme i dialog med alle kunderne.”

Også han bifalder, at Madværkstedet Bornholm 2025 sætter fokus på sundhed, fordi det i hans optik er vigtigt, at de professionelle køkkener er med til at tage ansvar for danskernes sundhed.

Madværkstedet Bornholm, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Rønnehallen 2. april 2025. Læs mere på bornholm.madværkstedet.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Foodservice, Messer og konferencer, Miljø og sundhed

Seneste nyt fra redaktionen

Ny institutdirektør på DTU Aqua

Forskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræ08. 05. 2025

Professor Anna Rindorf vil som ny leder af DTU Aqua bakke op om innovation på både instituttet og i samfundet: ”Vi skal vokse videre på trods af en usikker verden.” DTU har udpeget professor og sektionsleder Anna Rindorf til ny direktør for DTU Aqua med tiltrædelse den 1. juli. Hun har både

Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

DrikkevarerMiljø og sundhed08. 05. 2025

Rynkeby Foods A/S udvider sin produktportefølje under Valsølille-brandet ved at lancere Valsølille Vitamin Water – en vitaminvand uden brus og med 20 procent frugt. Med lanceringen af Valsølille Vitamin Water styrker Rynkeby Foods sin position på markedet for funktionelle drikkevarer og

Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

AktueltFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Det handler om at styrke landbrug, folkesundhed og fødevareindustri: Økologien er atter på dagsordenen hos fødevaregiganten Dragsbæk, der nu vil sende klart signal til landmænd, politikere og privatforbrugere om de mange fordele ved den danske raps. Efter en periode med stilstand er økologien

Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

AktueltFødevareproduktionØkologi og bæredygtighed08. 05. 2025

Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen mere effektivt og dermed nedbringe madspildet. Projektet er støttet og sat i gang af Industriens Fond,

Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

Brød og kagerDetailhandel og en grosFoodserviceTop08. 05. 2025

Lagkagehuset har underskrevet deres hidtil største samarbejdsaftale. Valget er faldet på fødevarekoncernen Dagrofa. Fremover skal Dagrofa Foodservice levere fødevarer til bagerkædens 108 danske butikker, og bagerkæden udbygger MENY-samarbejdet med yderligere 10 shop-in-shop-butikker og en fælles

Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

FoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed06. 05. 2025

Holdet der driver noon, catering- og kantinevirksomheden, og BaneGaarden, mad- og kulturdestinationen i København, går nu efter en trecifret millionomsætning i 2025 svarende til en vækst på 26 pct. fra 2024 Table, moderselskabet stiftet af Carl Johan Paulsen, Ida Marie Banke André og Karlos

Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

FoodserviceMesser og konferencer06. 05. 2025

Eftersøgningen efter Danmarks bedste kok til mad over bål er skudt i gang. For andet år i træk afholdes DM i Bålmad – en krævende kokkekonkurrence, hvor kun en lille udvalgt skare får lov at stille til start.  Kan du kreere gastronomiske oplevelser i særklasse – også selv om røgen svider i

Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

AktueltFoodserviceMesser og konferencer06. 05. 2025

Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli igen byder inden for til Tivoli Food Festival. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med gastronomiske oplevelser, råvarer fra forskellige egne af landet, langbordsmiddage med stjernekokke, workshops og smagninger. Mere end 40.000 madglade

Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

AktueltDrikkevarerMesser og konferencer06. 05. 2025

Et krav om habitatvurdering gør det umuligt for Esrum Kloster & Møllegård at gennemføre årets traditionsrige ølfestival. Esrum Kloster Ølfestival 2025 bliver aflyst. Det står nu klart efter Gribskov Kommune har meddelt, at der skal foretages en habitatvurdering af det naturområde, som Esrum

Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

CertificeringKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed06. 05. 2025

Mængden af tun, der blev solgt globalt med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, voksede med 24 pct. fra år til år til næsten 300.000 tons i 24-25 år, ifølge nye data offentliggjort af MSC i den seneste udgave af sin Sustainable Tuna Yearbook. Dataene omfatter både salg af tun fra

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

  • Busch Vakuumteknik A/S

    De 7 bedste praksisser: Bliv en mester i lækagesøgning

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Inspirationskatalog: 44 siders tips til din menu

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

  • Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år

    06.05.2025

  • Jagten er gået ind: DM i Bålmad søger deltagere

    06.05.2025

  • Tivoli Food Festival: Fiskeauktion, Danmarksmesterskaber og verdens (måske) bedste bouillabaisse

    06.05.2025

  • Aflysning af Esrum Kloster Ølfestival

    06.05.2025

  • Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent

    06.05.2025

  • Højer Pølser vinder guld til buffetklassikere

    01.05.2025

  • 16 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen får Svanemærket

    01.05.2025

  • Det smager af larm: Hvordan påvirker støj smagsløgene?

    01.05.2025

  • Ældste frigivelse fra Stauning Whisky nogensinde

    01.05.2025

  • 50 år med smag – Bryggeriet Apollo fejrer jubilæum og forvandling

    01.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik