Drikkevarer
Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025
Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige
Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk
Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til
aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort
Admiral Hotels restaurant aye aye har vundet prisen for Best Newcomer List ved Star Wine List of the Year Denmark 2025, en international anerkendelse, der hylder verdens bedste vinkort og
Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser
I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte
7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne
7-Elevens iværksætterforløb Innovation Corner, der blev lanceret sidste år, er blevet taget så godt imod, at kæden nu åbner op for en ny runde. Samtidig
En rigtig god kop kaffe er det nye personalegode
God kaffe er god medarbejderpleje. Flere virksomheder investerer i kaffemaskiner med friskmalet kaffe og frisk mælk for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Kaffe er nemlig
Dansk sommelier vinder den første udgave af Master of Port Scandinavia 2025
Efter en todages konkurrence den 19. og 20. oktober blev danske Ketil Sauer kåret som vinder af den første udgave af Master of Port Scandinavia,
Rekordhøj returprocent: Genanvendelige krus satte ny standard på Smukfest 2025
Ét år efter introduktionen af Danmarks første genanvendelige festivalkrus har Smukfest, Royal Unibrew og Faerch bevist, at cirkularitet ikke bare er en ambition – det
Vin kan også komme nordfra
Selvom breddegraderne ligger højt mod nord, og klimaet er koldt, er vin fra Norge på vej op. For i små lommer med særlige mikroklimaer langs
El Bulli-legende bag gigantisk bogværk
I hele 60 bind vil den legendariske kok Feran Adrià og hans team forsøge at formidle al viden om gastronomi og vin. Vi var med,
Hent flere

