• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Clutch Nutrition lander ny millioninvestering

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 By Helle Friemann Nielsen

Efter en succesfuld deltagelse i dette års Løvens Hule, hvor det lykkedes Clutch Nutrition at lande en investering fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, får den Aarhus-baserede startup nu endnu en investor med ombord. Det sker med en millioninvestering fra investeringsselskabet Voluntas Holding, som skal bruges til at accelerere væksten yderligere ovenpå et stærkt år.

Clutch Nutrition, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt efter investeringen i Løvens Hule i februar, Foto: Helene Hallager.

-Investeringen giver os mulighed for at løfte vores salgsindsats, og det betyder, at vi kan øge vores synlighed ude i butikkerne og ansætte sælgere, der skal hjælpe os med at skabe endnu stærkere relationer til eksisterende og nye kunder, siger Rune Rønhave Laursen, CEO og medstifter af Clutch Nutrition.
Clutch Mindset, der er virksomhedens første produkt, er skabt af et team af danske eksperter inden for lægevidenskab, molekylærbiologi og ernæring, og drikken indeholder unikke ingredienser, der sigter mod at fremme sundhed og mental ydeevne. Drikken er særligt egnet til stillesiddende koncentrationsarbejde, hvilket har gjort direkte salg til virksomheder til en lovende salgskanal, men produktet sælges også online, via grossister og i detailhandlen f.eks. i Q8, Bilka og Føtex.

Foto: Nina Malling.

-Vi oplever generelt en stor interesse fra virksomheder, som ønsker at tilbyde et sundere alternativ til medarbejderne på arbejdspladsen, og vi kan mærke at interessen for vores produkter er tiltagende. Derfor er det essentielt, at vi har en stærk ejerkreds, der kan hjælpe os med at vækste forretningen på både kort og lang bane, siger Martin Kilic, CMO og medstifter af Clutch Nutrition.
-Vi er glade for at støtte Clutch Nutrition i deres mission om at forsøge at skabe sundere drikkevarer. Vi kan se, at markedet inden for funktionelle drikkevarer er i stor vækst, og vi synes det er positivt med mere fokus på at lave bedre nye alternativer, siger Christian Arnstedt, medstifter og CEO af Blazar Capital.
Selvom produktet, Clutch Mindset, allerede har fået god traction på markedet, rækker ambitionerne meget længere i den fremadstormende foodtech-startup. Clutch Mindset er således blot første skud på stammen i en række af muligheder inden for produktudvikling. Netop dette potentiale har også været et vigtigt parameter for virksomhedens seneste investor, der allerede var langt i dialogen med de to foundere, før de fik kendskab til den spændende aftale med Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.
-Vi var imponerede over Rune og Martins nytænkende tilgang til sundhed og ernæring, og oplevede allerede fra de første møder en god kemi med to knivskarpe foundere på en prisværdig mission, som vi er meget glade for at bakke op om. Med så stærke, videnstunge kompetencer in-house har Clutch Nutrition et stort potentiale for produktudvikling, som passer rigtig godt ind i den konstant voksende trend for sundhed og bedre ernæring. Vi ser meget frem til samarbejdet med Rune, Martin, og de dygtige investorer fra Blazar Capital og CoolGroup om at realisere såvel potentialet som mission Clutch Nutrition, siger Mogens Olsen, Bestyrelsesformand i Voluntas Holding.
Med investeringen fra Voluntas Holding får Clutch Nutrition endnu mere slagkraft til at udvide forretningen og nå ud til et større publikum i Danmark. Selvom virksomheden også har internationale ambitioner, er det primære fokus nu at styrke positionen på det danske marked.
Efter investeringen består ejerkredsen i Clutch Nutrition af de to foundere Rune Rønhave Laursen og Martin Kilic, samt investorerne fra Blazar Capital, CoolGroup og Voluntas Holding.
-Med den nye millioninvestering og stærke ejerkreds er vi klar til at accelerere væksten yderligere og fortsætte med at revolutionere markedet for drikkevarer. Vi ser frem til at udvikle endnu flere produkter, og samarbejde tæt med vores investorer og samarbejdspartnere for at skabe en lys og succesrig fremtid for Clutch Nutrition og vores kunder, siger Rune Rønhave Laursen.

Skrevet i: Aktuelt, Drikkevarer, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. For nylig åbnede pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit

Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhed04. 12. 2025

Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der udvikler en virusbaseret teknologi, som kan anvendes som et bæredygtigt og målrettet alternativ til antibiotika i produktionen

Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

AktueltDrikkevarer04. 12. 2025

Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige aftryk på den danske ølscene. Bad Seed Brewing løb med hver femte stemme, da medlemmerne af forbrugerorganisationen

Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ04. 12. 2025

Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant og hører mere om forædling af fisk, der ikke altid behøves at være pivfrisk. Samme budskab får vi også fra en fiskeopdrætter i

Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

Miljø og sundhedPolitik og eksportTopØkologi og bæredygtighed04. 12. 2025

I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med den danske ambassade i Berlin. Initiativet, der var støttet af Fonden for økologisk landbrug, skulle

Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

Drikkevarer02. 12. 2025

Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til Best European Commercial Coffee Roaster for tredje år i træk. Det er en hæder, der baserer sig på mere end 10.000 nomineringer og

Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

Forskning og uddannelseFødevareproduktionRåvarer og ingredienser02. 12. 2025

Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken smag, konsistens eller bæredygtighed. Af Kimie Kongsøre Æg er lidt af en superingrediens i madlavning. De skummer, giver struktur

Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

AktueltDetailhandel og en grosFoodservice02. 12. 2025

Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som i fredags opnåede en markant samlet omsætningsrekord for de 30 lokale Cash & Carry-butikker. Særligt gouda, burgerbøffer og pommes

Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

AktueltFoodservice02. 12. 2025

Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske og baltiske lande. Ved samme event lancerede Europas førende mad- og livsstilsmedie deres nye guide til Nordens bedste barer, mens en

FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

FødevareproduktionFødevaresikkerhedKød, fisk og fjerkræPolitik og eksportTop02. 12. 2025

Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da man mener, at dommen er i strid med EU-retten. FødevareDanmark mener, at Fødevarestyrelsens

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice juleindsamler til fordel for JunkFood

  • Spirax Sarco Danmark

    Undgå kontaminering med rendamp i fødevareproduktion

  • Ardo NV Denmark Office

    Slank, sprød og …

  • Ardo NV Denmark Office

    Ready to eat or not?

  • Ardo NV Denmark Office

    Nyt år, nye favoritter – Ardo lancerer 9 nyheder på frost i 2026

  • DENIOS ApS

    Har du den rigtige pumpe?

  • Spirax Sarco Danmark

    Guide: Find den korrekte dampkvalitet

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Centraliseret vakuumsystem reducerer omkostninger for vakuumpakning

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?

    04.12.2025

  • Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur

    04.12.2025

  • Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025

    04.12.2025

  • Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk

    04.12.2025

  • Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin

    04.12.2025

  • Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk

    02.12.2025

  • Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde

    02.12.2025

  • Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker

    02.12.2025

  • Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark

    02.12.2025

  • FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de

    02.12.2025

  • Vareelevator: Der kommer 800 kilo varer hver uge – alligevel går kokken tomhændet

    27.11.2025

  • Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord

    27.11.2025

  • aye aye på Admiral Hotel hædres for Danmarks bedste nye vinkort

    27.11.2025

  • Madplansunivers er et kæmpe hit: Tusindvis af danskere henter inspiration hver uge

    27.11.2025

  • Ny rapport fra Madland: Grøn madhandel i København er nøglen til en sundere og mere resilient madby

    27.11.2025

Alle nyheder ›

Læs Food & Drink gratis online

Annoncering i Food & Drink

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik