• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Clutch Nutrition lander ny millioninvestering

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 By Helle Friemann Nielsen

Efter en succesfuld deltagelse i dette års Løvens Hule, hvor det lykkedes Clutch Nutrition at lande en investering fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, får den Aarhus-baserede startup nu endnu en investor med ombord. Det sker med en millioninvestering fra investeringsselskabet Voluntas Holding, som skal bruges til at accelerere væksten yderligere ovenpå et stærkt år.

Clutch Nutrition, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt efter investeringen i Løvens Hule i februar, Foto: Helene Hallager.

-Investeringen giver os mulighed for at løfte vores salgsindsats, og det betyder, at vi kan øge vores synlighed ude i butikkerne og ansætte sælgere, der skal hjælpe os med at skabe endnu stærkere relationer til eksisterende og nye kunder, siger Rune Rønhave Laursen, CEO og medstifter af Clutch Nutrition.
Clutch Mindset, der er virksomhedens første produkt, er skabt af et team af danske eksperter inden for lægevidenskab, molekylærbiologi og ernæring, og drikken indeholder unikke ingredienser, der sigter mod at fremme sundhed og mental ydeevne. Drikken er særligt egnet til stillesiddende koncentrationsarbejde, hvilket har gjort direkte salg til virksomheder til en lovende salgskanal, men produktet sælges også online, via grossister og i detailhandlen f.eks. i Q8, Bilka og Føtex.

Foto: Nina Malling.

-Vi oplever generelt en stor interesse fra virksomheder, som ønsker at tilbyde et sundere alternativ til medarbejderne på arbejdspladsen, og vi kan mærke at interessen for vores produkter er tiltagende. Derfor er det essentielt, at vi har en stærk ejerkreds, der kan hjælpe os med at vækste forretningen på både kort og lang bane, siger Martin Kilic, CMO og medstifter af Clutch Nutrition.
-Vi er glade for at støtte Clutch Nutrition i deres mission om at forsøge at skabe sundere drikkevarer. Vi kan se, at markedet inden for funktionelle drikkevarer er i stor vækst, og vi synes det er positivt med mere fokus på at lave bedre nye alternativer, siger Christian Arnstedt, medstifter og CEO af Blazar Capital.
Selvom produktet, Clutch Mindset, allerede har fået god traction på markedet, rækker ambitionerne meget længere i den fremadstormende foodtech-startup. Clutch Mindset er således blot første skud på stammen i en række af muligheder inden for produktudvikling. Netop dette potentiale har også været et vigtigt parameter for virksomhedens seneste investor, der allerede var langt i dialogen med de to foundere, før de fik kendskab til den spændende aftale med Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.
-Vi var imponerede over Rune og Martins nytænkende tilgang til sundhed og ernæring, og oplevede allerede fra de første møder en god kemi med to knivskarpe foundere på en prisværdig mission, som vi er meget glade for at bakke op om. Med så stærke, videnstunge kompetencer in-house har Clutch Nutrition et stort potentiale for produktudvikling, som passer rigtig godt ind i den konstant voksende trend for sundhed og bedre ernæring. Vi ser meget frem til samarbejdet med Rune, Martin, og de dygtige investorer fra Blazar Capital og CoolGroup om at realisere såvel potentialet som mission Clutch Nutrition, siger Mogens Olsen, Bestyrelsesformand i Voluntas Holding.
Med investeringen fra Voluntas Holding får Clutch Nutrition endnu mere slagkraft til at udvide forretningen og nå ud til et større publikum i Danmark. Selvom virksomheden også har internationale ambitioner, er det primære fokus nu at styrke positionen på det danske marked.
Efter investeringen består ejerkredsen i Clutch Nutrition af de to foundere Rune Rønhave Laursen og Martin Kilic, samt investorerne fra Blazar Capital, CoolGroup og Voluntas Holding.
-Med den nye millioninvestering og stærke ejerkreds er vi klar til at accelerere væksten yderligere og fortsætte med at revolutionere markedet for drikkevarer. Vi ser frem til at udvikle endnu flere produkter, og samarbejde tæt med vores investorer og samarbejdspartnere for at skabe en lys og succesrig fremtid for Clutch Nutrition og vores kunder, siger Rune Rønhave Laursen.

Skrevet i: Aktuelt, Drikkevarer, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

Forskning og uddannelseMejeriØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

En ny forskningsgennemgang viser, at fem enkle tiltag kan gøre osteproduktion mere effektiv og bæredygtig. Et forskerteam fra DTU har gennemgået den eksisterende forskning om fermentering og modning af ost i et litteraturstudie og peger på fem underudnyttede videnskabeligt baserede tiltag, som kan

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

AktueltFoodservice12. 11. 2025

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det danskejede Borgo Santo Pietro, som for nyligt er blevet tildelt de maksimale 3 nøgler i Michelin-guiden. Blandt hotellets

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

AktueltDetailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræ12. 11. 2025

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland sig 24 guldmedaljer - og ud af de i alt 304 uddelte medaljer tog Irland den største samlede medaljehøst med 68 guld-, sølv- eller

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien. Det sikrer en ny politisk aftale. Med et nybrud i dansk forskningspolitik gennemfører regeringen flerårige investeringer i forskning og

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik