• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Clutch Nutrition lander ny millioninvestering

AktueltDrikkevarerMarkedsføring20. 06. 2023 By Helle Friemann Nielsen

Efter en succesfuld deltagelse i dette års Løvens Hule, hvor det lykkedes Clutch Nutrition at lande en investering fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, får den Aarhus-baserede startup nu endnu en investor med ombord. Det sker med en millioninvestering fra investeringsselskabet Voluntas Holding, som skal bruges til at accelerere væksten yderligere ovenpå et stærkt år.

Clutch Nutrition, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt efter investeringen i Løvens Hule i februar, Foto: Helene Hallager.

-Investeringen giver os mulighed for at løfte vores salgsindsats, og det betyder, at vi kan øge vores synlighed ude i butikkerne og ansætte sælgere, der skal hjælpe os med at skabe endnu stærkere relationer til eksisterende og nye kunder, siger Rune Rønhave Laursen, CEO og medstifter af Clutch Nutrition.
Clutch Mindset, der er virksomhedens første produkt, er skabt af et team af danske eksperter inden for lægevidenskab, molekylærbiologi og ernæring, og drikken indeholder unikke ingredienser, der sigter mod at fremme sundhed og mental ydeevne. Drikken er særligt egnet til stillesiddende koncentrationsarbejde, hvilket har gjort direkte salg til virksomheder til en lovende salgskanal, men produktet sælges også online, via grossister og i detailhandlen f.eks. i Q8, Bilka og Føtex.

Foto: Nina Malling.

-Vi oplever generelt en stor interesse fra virksomheder, som ønsker at tilbyde et sundere alternativ til medarbejderne på arbejdspladsen, og vi kan mærke at interessen for vores produkter er tiltagende. Derfor er det essentielt, at vi har en stærk ejerkreds, der kan hjælpe os med at vækste forretningen på både kort og lang bane, siger Martin Kilic, CMO og medstifter af Clutch Nutrition.
-Vi er glade for at støtte Clutch Nutrition i deres mission om at forsøge at skabe sundere drikkevarer. Vi kan se, at markedet inden for funktionelle drikkevarer er i stor vækst, og vi synes det er positivt med mere fokus på at lave bedre nye alternativer, siger Christian Arnstedt, medstifter og CEO af Blazar Capital.
Selvom produktet, Clutch Mindset, allerede har fået god traction på markedet, rækker ambitionerne meget længere i den fremadstormende foodtech-startup. Clutch Mindset er således blot første skud på stammen i en række af muligheder inden for produktudvikling. Netop dette potentiale har også været et vigtigt parameter for virksomhedens seneste investor, der allerede var langt i dialogen med de to foundere, før de fik kendskab til den spændende aftale med Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.
-Vi var imponerede over Rune og Martins nytænkende tilgang til sundhed og ernæring, og oplevede allerede fra de første møder en god kemi med to knivskarpe foundere på en prisværdig mission, som vi er meget glade for at bakke op om. Med så stærke, videnstunge kompetencer in-house har Clutch Nutrition et stort potentiale for produktudvikling, som passer rigtig godt ind i den konstant voksende trend for sundhed og bedre ernæring. Vi ser meget frem til samarbejdet med Rune, Martin, og de dygtige investorer fra Blazar Capital og CoolGroup om at realisere såvel potentialet som mission Clutch Nutrition, siger Mogens Olsen, Bestyrelsesformand i Voluntas Holding.
Med investeringen fra Voluntas Holding får Clutch Nutrition endnu mere slagkraft til at udvide forretningen og nå ud til et større publikum i Danmark. Selvom virksomheden også har internationale ambitioner, er det primære fokus nu at styrke positionen på det danske marked.
Efter investeringen består ejerkredsen i Clutch Nutrition af de to foundere Rune Rønhave Laursen og Martin Kilic, samt investorerne fra Blazar Capital, CoolGroup og Voluntas Holding.
-Med den nye millioninvestering og stærke ejerkreds er vi klar til at accelerere væksten yderligere og fortsætte med at revolutionere markedet for drikkevarer. Vi ser frem til at udvikle endnu flere produkter, og samarbejde tæt med vores investorer og samarbejdspartnere for at skabe en lys og succesrig fremtid for Clutch Nutrition og vores kunder, siger Rune Rønhave Laursen.

Skrevet i: Aktuelt, Drikkevarer, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

Geia Group køber bake & take

Brød og kagerFoodservice20. 11. 2025

Med opkøbet styrker Geia Group sin position inden for bl.a. instore-bagerier og convenience-kæder, hvor der vil blive sat yderligere fokus på innovation til både danske og udenlandske kunder. bake & take er en velrenommeret leverandør af innovative og kundetilpassede bageriprodukter til

Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

Torsdag modtager Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen og etableringen af Danmarks første lokale produktion af varmtvandsrejer. I alt 10.000 rejelarver er på vej til Bornholm, efter

Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en ny bar og et specialdesignet koncept for rejsende kan både faste gæster og førstegangsbesøgende se frem til et nyt sted, hvor de

30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

AktueltDetailhandel og en gros20. 11. 2025

Julen handler om at dele, og i år kan støtten blive til 6 måltider. Støt FødevareBankens indsamling i Netto, og køb julens smukkeste til- og fra-mærker. For kun 30 kroner får du fire juleornamenter, der støtter en vigtig sag, pynter på gaverne og sikrer seks måltider til borgere som denne jul spiser

Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

Miljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed20. 11. 2025

Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen for bæredygtige fødevaresystemer. Teknologisk Institut står i spidsen for at drive BioSustainability Design Fellowship Programmet, der samlet set er

Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

Detailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed18. 11. 2025

Mens mange amerikanere kæmper med stigende priser og usikker adgang til mad, har den danske app Too Good To Go fået en større rolle for både borgere og virksomheder. Den danske app Too Good To Go har på få år etableret sig som en markant aktør på det amerikanske marked. Siden lanceringen i 2020

Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

AktueltFoodserviceFrugt og grøntRåvarer og ingredienser18. 11. 2025

Michelinkok og leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv, Per Mandrup, er udnævnt som Kartoffelambassadør 2025 af Danmarks Kartoffel Råd. Kartoflen bør inkluderes på lige fod med linser og bælgfrugter, når de planterige måltider skal på bordet. I hvert fald hvis det står til kulinarisk leder

Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

AktueltMarkedsføringPolitik og eksport18. 11. 2025

Forum for Fødevarereklamer og Læskedrikreklamenævnet hæver aldersgrænsen fra 13 til 15 år for reklamer for fødevarer med højt indhold af sukker, fedt og salt og for reklamer for læskedrikke. Forum for Fødevarereklamer har siden januar 2008 arbejdet for god markedsførings etik i forhold til

Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

Kød, fisk og fjerkræMejeriTop18. 11. 2025

Ved et storstilet gallaarrangement blev Årets Ret med Gris og Årets Ret med Ost i går uddelt. Med et imponerende håndværk kan Brasserie Carl således kalde sig vinder af Årets ret med gris 2025, mens Ti Trin Ned tog prisen for den bedste osteret. Brasserie Carl, med Bendix Sixhøj Laursen i

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Geia Group køber bake & take

    20.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    20.11.2025

  • Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

    20.11.2025

  • 30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

    20.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    20.11.2025

  • Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

    18.11.2025

  • Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

    18.11.2025

  • Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

    18.11.2025

  • Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

    18.11.2025

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik