Den 21. september slår AB Catering, BC Catering og Inco dørene op for Cateringmesse Øst i Brøndby Hallen, hvor landets madprofessionelle inviteres med til at fejre den fælles passion: kærligheden til god mad.

Til Cateringmesse Øst går man helt tilbage til rødderne og giver dig den klassiske messeoplevelse, når den er allerbedst. Derfor kan du se frem til nye smagsoplevelser, kreative sanseindtryk og seneste nyt til det professionelle køkken, når du går på opdagelse blandt de mere end 100 håndplukkede udstillere. Alle står klar til at sætte gang i kreativiteten og få idéerne til at spire.
– Vi har set frem til at byde velkommen til dette års messe, og vi har virkelig lagt os i selen for at skabe nogle inspirerende rammer, som kan give de besøgende en fantastisk messeoplevelse. I planlægningen af messen har vi taget afsæt i nogle af de tendenser, som er oppe i tiden netop nu – heriblandt det stigende fokus på økologi og bæredygtighed, så folk kan gå herfra med ny, aktuel viden og en masse faglig inspiration, fortæller Kim Solberg fra Dansk Cater, som er en af tovholderne på Cateringmesse Øst.
Passion for det gode håndværk
På messen kan du se frem til at få indblik i en lang række kvalitetsfødevarer og førsteklassesprodukter, som udstillerne præsenterer på bedste vis. Hvor nogle vil lægge vægt på det nytænkende og eksperimenterende, vil andre udstillere inspirere til brugen af produkterne i det mere traditionelle køkken. Dermed er der lagt op til inspiration for enhver smag og alt sammen med afsæt i passionen for kvalitet og det gode håndværk.
Faglig sparring og et 100-års jubilæum
På Cateringmesse Øst har du rig mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med andre professionelle inden for branchen. Samtidig står repræsentanter fra både AB Catering, BC Catering og Inco klar til at tage en professionel og faglig snak om dine mange muligheder. Derudover markeres Incos 100-års jubilæum, som fejres i messens caféområde med et tilbageblik gennem grossistens historie.
Forsætter efter billedet

Et grønt boost til det professionelle køkken
Bæredygtighed og grønne tiltag fylder enormt meget i dag i det professionelle køkken, og netop derfor er det også et af de centrale temaer på Cateringmesse Øst. På messen kan du derfor også møde repræsentanter fra Økologisk Landsforening, som står klar med sparring og god inspiration til, hvordan du kan tænke mere økologi og bæredygtighed ind i dit køkken.
– Smag, sensorik og sammenhold – det er nogle af de ting, som en messe er fantastisk til at danne rammerne om, og vi kan ikke vente, til vi igen samles om vores fælles passion for mad, slutter Kim Solberg.
Årets temaer til Cateringmesse Øst
En mere bæredygtig hverdag: Bæredygtighed – et af tidens helt hotte emner i det professionelle køkken. På messen gives der et indblik i nogle af de nyeste muligheder inden for området, og du får inspiration til, hvordan du kan tænke mere bæredygtighed ind i hverdagen.
En verden af fantastiske smage: På messen stilles der skarpt på den gode smag. Deres håndplukkede udstillere står klar med såvel produktnyheder som fristende smagsprøver, som alle kan være med til at give fornyet inspiration til smagene på dit menukort.
Professionel sparring i højsædet: Fødevaremessen er kun for madprofessionelle, og du har dermed god mulighed for at møde andre fagpersoner fra branchen. Du kan se frem til faglig sparring med andre fagfolk, og deres håndplukkede udstillere står ligeledes klar til at dele ud af deres seneste viden.
Få en forsmag på de mange nyheder producenterne fremviser i Food&Drink: Cateringmesse Øst guide i Food&Drink
Cateringmesse Øst åbner dørene klokken 9.00-18.00 den 21. september, og der kan bookes billetter på http://www.cateringmesseøst.dk.