• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltMesser og konferencer01. 09. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Cateringmesse Øst fejrer kærligheden til god mad

AktueltMesser og konferencer01. 09. 2022 By Kasper Mundt-Nielsen

Den 21. september slår AB Catering, BC Catering og Inco dørene op for Cateringmesse Øst i Brøndby Hallen, hvor landets madprofessionelle inviteres med til at fejre den fælles passion: kærligheden til god mad.

De håndplukkede udstillere på Cateringmesse Øst står klar med lækre smagsprøver den 21. september i Brøndby Hallen.

Til Cateringmesse Øst går man helt tilbage til rødderne og giver dig den klassiske messeoplevelse, når den er allerbedst. Derfor kan du se frem til nye smagsoplevelser, kreative sanseindtryk og seneste nyt til det professionelle køkken, når du går på opdagelse blandt de mere end 100 håndplukkede udstillere. Alle står klar til at sætte gang i kreativiteten og få idéerne til at spire.

– Vi har set frem til at byde velkommen til dette års messe, og vi har virkelig lagt os i selen for at skabe nogle inspirerende rammer, som kan give de besøgende en fantastisk messeoplevelse. I planlægningen af messen har vi taget afsæt i nogle af de tendenser, som er oppe i tiden netop nu – heriblandt det stigende fokus på økologi og bæredygtighed, så folk kan gå herfra med ny, aktuel viden og en masse faglig inspiration, fortæller Kim Solberg fra Dansk Cater, som er en af tovholderne på Cateringmesse Øst. 

Passion for det gode håndværk

På messen kan du se frem til at få indblik i en lang række kvalitetsfødevarer og førsteklassesprodukter, som udstillerne præsenterer på bedste vis. Hvor nogle vil lægge vægt på det nytænkende og eksperimenterende, vil andre udstillere inspirere til brugen af produkterne i det mere traditionelle køkken. Dermed er der lagt op til inspiration for enhver smag og alt sammen med afsæt i passionen for kvalitet og det gode håndværk.

Faglig sparring og et 100-års jubilæum

På Cateringmesse Øst har du rig mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med andre professionelle inden for branchen. Samtidig står repræsentanter fra både AB Catering, BC Catering og Inco klar til at tage en professionel og faglig snak om dine mange muligheder. Derudover markeres Incos 100-års jubilæum, som fejres i messens caféområde med et tilbageblik gennem grossistens historie.

Forsætter efter billedet

Der vil være rig mulighed for at møde andre fagpersoner fra branchen, og udstillerne er klar til at dele ud af deres viden.

Et grønt boost til det professionelle køkken

Bæredygtighed og grønne tiltag fylder enormt meget i dag i det professionelle køkken, og netop derfor er det også et af de centrale temaer på Cateringmesse Øst. På messen kan du derfor også møde repræsentanter fra Økologisk Landsforening, som står klar med sparring og god inspiration til, hvordan du kan tænke mere økologi og bæredygtighed ind i dit køkken.

– Smag, sensorik og sammenhold – det er nogle af de ting, som en messe er fantastisk til at danne rammerne om, og vi kan ikke vente, til vi igen samles om vores fælles passion for mad, slutter Kim Solberg.

Årets temaer til Cateringmesse Øst

En mere bæredygtig hverdag: Bæredygtighed – et af tidens helt hotte emner i det professionelle køkken. På messen gives der et indblik i nogle af de nyeste muligheder inden for området, og du får inspiration til, hvordan du kan tænke mere bæredygtighed ind i hverdagen.

En verden af fantastiske smage: På messen stilles der skarpt på den gode smag. Deres håndplukkede udstillere står klar med såvel produktnyheder som fristende smagsprøver, som alle kan være med til at give fornyet inspiration til smagene på dit menukort.

Professionel sparring i højsædet: Fødevaremessen er kun for madprofessionelle, og du har dermed god mulighed for at møde andre fagpersoner fra branchen. Du kan se frem til faglig sparring med andre fagfolk, og deres håndplukkede udstillere står ligeledes klar til at dele ud af deres seneste viden.

Få en forsmag på de mange nyheder producenterne fremviser i Food&Drink: Cateringmesse Øst guide i Food&Drink

Cateringmesse Øst åbner dørene klokken 9.00-18.00 den 21. september, og der kan bookes billetter på http://www.cateringmesseøst.dk.

Skrevet i: Aktuelt, Messer og konferencer

Seneste nyt fra redaktionen

Medaljeregn til Slagter Lampe

FødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMesser og konferencer15. 05. 2025

Det blev til hele 22 medaljer - 21 af guld og sølv - da Slagter Lampe deltog med deres produkter ved fagkonkurrencen på IFA-messen i Frankfurt. Kvaliteten er i fokus i det sønderjyske, familiedrevet pølsemageri i Hammelev, og produkterne testes løbende i fagkonkurrencer i ind- og udland. I en

Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

FødevareproduktionLandbrugPolitik og eksport15. 05. 2025

Fødevareminister Jacob Jensen (V) og den ukrainske landbrugsminister Vitalii Koval har på et møde i København underskrevet en aftale, der skal udbygge det samarbejde, som landene etablerede i 2023. Aftalen styrker det gode forhold mellem Danmark og Ukraine og samarbejdet om landbrug, fiskeri og

Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

AktueltFødevareproduktion15. 05. 2025

Orkla Danmark har ansat Simon Mosegaard Fibiger som ny administrerende direktør med tiltrædelse den 1. august 2025. Simon Mosegaard Fibiger kommer med solid ledelseserfaring og har arbejdet med nogle af de allerstørste FMCG-brands, senest som direktør for Carlsberg Tyskland. Tidligere har Simon

Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

MejeriTop15. 05. 2025

Årets vindere af Mejeriforeningens Gourmetprisen er Syrnet fåremælksfløde fra Hårbølle Mejeri, Fyrtårnsost fra Thise Mejeri og Sølvræv fra Arla Unika samt Gammeldags kærnet smør med Læsø sydesalt og flødeis med pistacie begge fra Aabybro Mejeri. Vinderne blev fundet af en stærk dommertrio bestående

Det er blevet dyrere at spise varme hveder

AktueltBrød og kagerDetailhandel og en grosMejeriRåvarer og ingredienser15. 05. 2025

Selvom Store Bededag ikke længere er en helligdag, så ynder danskerne fortsat at spise varme hveder aftenen inden. Men med stigende fødevarepriser er denne tradition blevet dyrere at holde i hævd. En krydderbolle med smør er tradition for mange dagen inden Store Bededag. Men med stigende

Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

DrikkevarerFoodservice13. 05. 2025

I maj måned siger Hallernes Smørrebrød farvel til Coca Cola og byder i stedet velkommen til BRØL Kola Kola – en danskproduceret, økologisk og cirkulær cola, som matcher både smag og værdier bag Hallernes Smørrebrød. BRØL Kola Kola er brygget lokalt på genanvendte kaffekirsebær, der er et biprodukt

Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

Detailhandel og en grosMejeri13. 05. 2025

I 2025 relanceres Mejeriprisen med et nyt og styrket koncept. For første gang bliver prisen landsdækkende - og det er nu hele butikskædens mejeriafdeling, der vurderes og kan vinde – ikke blot én enkelt butik. Samtidig får forbrugerne en større stemme i bedømmelsen. Landbrug & Fødevarer

Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

AktueltFoodserviceFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed13. 05. 2025

Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa Foodservice. Sejren åbner døren til et skræddersyet udviklingsforløb og muligheden for at få produktet ud og leve

Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

AktueltFoodserviceFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræLandbrug13. 05. 2025

Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til tusindvis af danskere hver dag? Det spørgsmål undersøger en ny webinar-serie for madprofessionelle.   Oksekød og mejeri står ofte for

Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

EmballageFoodserviceFødevaresikkerhedMiljø og sundhedTop13. 05. 2025

Paptallerkener, pizzabakker og bagepapir købt i udlandet er ofte produceret med PFAS, som kan være sundhedsskadeligt. I Danmark har forhandlerne stort set fjernet problemet med PFAS i fødevarekontaktmaterialer, viser Fødevarestyrelsens kontrol. PFAS kan bruges til at gøre pap og papir fedt- og

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    centrotherm clean solutions bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions lancerer den nye HiCube Neo RGA

  • DENIOS ApS

    Ved du, hvornår det er tid til at vedligeholde, udskifte eller flytte dit opsamlingskar?

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Nemco Machinery A/S

    Nemco har nyt med hjem fra Europas største fødevaremesse

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch på IFFA 2025: Vacuum Diagnostics til intelligente vakuumløsninger til kødforarbejdning

  • DENIOS ApS

    3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter på dit opsamlingskar

  • Spirax Sarco Danmark

    Steam Insight: En digital forbindelse til optimering af dit dampsystem

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Vakuumsystemer: En guide til turn-key projekter

  • DENIOS ApS

    Service og vedligeholdelse – overholder du loven?

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Medaljeregn til Slagter Lampe

    15.05.2025

  • Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet

    15.05.2025

  • Simon Mosegaard Fibiger bliver ny CEO for Orkla Danmark

    15.05.2025

  • Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025

    15.05.2025

  • Det er blevet dyrere at spise varme hveder

    15.05.2025

  • Alternativ til amerikansk cola: Hallernes Smørrebrød lancerer BRØL Kola Kola

    13.05.2025

  • Mejeriprisen 2025: Nu med nyt koncept og forbrugerperspektiv

    13.05.2025

  • Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

    13.05.2025

  • Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener 

    13.05.2025

  • Dansk forbud mod PFAS i pizzabakker og engangsemballage virker

    13.05.2025

  • Ny institutdirektør på DTU Aqua

    08.05.2025

  • Rynkeby Foods udvider med Valsølille Vitamin Water

    08.05.2025

  • Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk

    08.05.2025

  • Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi

    08.05.2025

  • Lagkagehuset indgår omfattende partnerskab med Dagrofa

    08.05.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik