• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

FoodserviceMarkedsføring24. 08. 2023 | Mikkel Bækgaard

Brønnum tager første spadestik til nyt og større Food Lab og showroom

FoodserviceMarkedsføring24. 08. 2023 By Mikkel Bækgaard

Brønnum har i de senere år oplevet stor vækst og samtidig stor interesse for at benytte virksomhedens Food Lab, og det tager man nu konsekvensen af. Derfor arbejder Brønnum på at åbne et nyt Food Lab og Showroom, der efter planen skal åbne ved virksomhedens 150 års jubilæum næste år.

Visualisering af det nye food-lab udefra
Visualisering af det nye food-lab udefra

Der har været fuld fart på, siden Brønnums Food Lab for tre år siden kunne byde de første gæster indenfor. Stedet bruges blandt andet til diverse demonstrationer samt gastronomiske events for kunderne inden for restauranter, kantiner, produktionskøkkener m.fl.. Det danner derudover ramme om en bred vifte af gastronomiske rådgivningsydelser samt produkt- og træningskoncepter, som udvikles for og sammen med Brønnums mange kunder.

”Vi har oplevet en overvældende interesse for vores Food Lab ydelser, og vi har derfor besluttet at skabe et helt nyt og endnu større trænings- og oplevelsesunivers, der skal understøtte vores kunders gastronomiske rejse i endnu højere grad end i dag. I de nye rammer kan vi gøre det hele i meget større skala og i endnu mere inspirerende omgivelser. Her kan der nørdes inden for gastronomien i det nyeste udstyr, der kan testes og leges med nye koncepter og med plads til 150 mennesker i samme rum, er mulighederne mange”, lyder det fra administrerende direktør Anders Brønnum-Schou.

Ambitionerne er store, og firmaet KIND Design Agency, der har mere end 20 års erfaring med at skabe indretningsmæssige oplevelser i blandt andet restauranter og detailbranchen, skal stå for indretningen. 

”Det nemmeste havde jo været at fortsætte som hidtil, men med dette byggeri tager Brønnum er kæmpe skridt og bringer kundeoplevelsen til et helt nyt niveau. Stedet bliver knudepunkt for alle, der beskæftiger sig professionelt med gastronomi, og det skal naturligvis også afspejles i indretningen, og vi kommer til at arbejde målrettet med at få sat scenen på en helt ny måde og gentænke hele oplevelsen. Alt sammen understøttet af forskellige visuelle og fysiske virkemidler og vi kommer desuden til at benytte en palette af lækre materialer, der matcher Brønnums kvalitetsniveau”, lyder det fra Thomas Jensen, der er stifter og kreativ direktør i KIND Design Agency.

Gastronomisk konsulent står klar til at assistere

Brønnums Food Lab er allerede et levende mødested, hvor der bliver eksperimenteret med et hav af råvarer, og ifølge Anders Brønnum-Schou giver sådanne omgivelser en unik mulighed for at rådgive Brønnums kunder med afsæt i såvel gastronomi som brug af udstyr – og det er den indsats, der nu bliver styrket.

”Det kræver plads at efteruddanne 40 kokke inden for en given disciplin, og vi giver mulighed for, at man kan samle hele flokken i de helt rigtige rammer, hvor der er plads og alskens udstyr og ikke mindst faglig sparring lige ved hånden”, udtaler Anders Brønnum-Schou med henvisning til Food Labs gastronomiske konsulent Philip Kløvborg Grønkjær.

Før Philip kom til Brønnum, har han blandt andet arbejdet som køkkenchef på Kadeau og som gastronomisk chef i Madklubben – og er således en særdeles kompetent sparringspartner med bred ’hands on’ erfaring fra branchen. 

”Med Philip ved roret kan Food Lab tilbyde gastronomisk sparring på højeste niveau, som vi i al beskedenhed synes matcher det udstyr, som vi igennem mange år har leveret til branchen” udtaler Anders Brønnum-Schou.   

Ønsker at styrke rådgivning

”Står en kunde og har planer om at etablere en ny restaurant, eller ønsker et kvalitetsløft i sin eksisterende forretning, kan det være rart med noget kvalificeret og faglig sparring omkring den gastronomiske retning, økonomi, menu osv. Dér vil det være oplagt at tage fat i Food Lab, og efterfølgende koble sparringen med at bruge vores faciliteter som pop-up restaurant og teste konceptet af, og vores håb er helt klart, at vi ved at stille dette univers til rådighed kan være med til at styrke vores kunder overfor deres slutkunder”, lyder det fra Anders Brønnum-Schou.

Træning i veludstyrede mobile testkøkkener, stormøder, markedsdage, minimesser, afvikling af konkurrencer og undervisning er alt sammen aktiviteter, som de nye faciliteter vil være særdeles velegnede til – og er det ikke muligt at samle alle deltagere på adressen i Herlev, gør AV-udstyr og storskærme det muligt at live-streame, hvad der sker i lokalet til dem, der følger med på en skærm et andet sted i landet

Giver en visuel dimension

”Vi ønsker selvfølgelig, at vores kunder får det optimale ud af deres nye udstyr og bliver bekendt med de mange muligheder, som den nyeste teknologi giver, og der er dette en oplagt mulighed for nemt at nå ud til rigtig mange. At invitere vores kunder indenfor, som vi allerede gør og kommer til at gøre endnu mere i vores nye Food Lab og det nye showroom, giver desuden en ekstra visuel dimension til den individuelle rådgivning. Og at se maskiner og andet udstyr i praksis giver et godt udgangspunkt at tale ud fra og et endnu bedre grundlag for at træffe de rigtige valg”, udtaler markedschef Michael Winkler”.

Den holdning er Karsten Felvang Nielsen enig i. Han er direktør for Food & Beverage i hotelkæden Scandic, og har allerede haft stor gavn af at kunne sende ansatte på kursus hos Brønnum.

”Vi bruger Brønnum mere og mere, og det er dejligt med en samarbejdspartner, hvor vi kan komme med en konkret case og få sparring til f.eks. udvikling af koncepter og ideer, men også hvordan vi udnytter vores udstyr bedre. Vores materiel bliver smartere og smartere, og i en travl hverdag er det svært at finde tid til at sætte sig ind i, hvordan det hele fungerer, og der er Brønnums Food Lab et supergodt sted at sende folk ud og lære og blive klogere. Vi har masser af køkkener selv, men de er jo i drift hver eneste dag, så det fungerer rigtig godt med et eksternt sted, hvor vi kan mødes og dygtiggøre os sammen”, lyder det fra Karsten Felvang Nielsen, der hilser det nye Food Lab velkommen.

”Vi har 30 hoteller med dertilhørende medarbejdere, så for os er det yderst relevant med mere plads, for det vil give mulighed for at samle hele holdet, og det er jo fantastisk”.

Det tætte samarbejde har altså en række fordele og giver desuden et unikt indblik i kundernes ønsker og behov – og mulighed for at skræddersy f.eks. kurser, der taler direkte ind i branchens hverdag og udfordringer, så som de populære kurser i reduktion af madspild, grøn omstilling og hvordan bønner og linser kan bruges til så meget mere end humus og falafel – kurser, man som kunde kan glæde sig til mange flere af.

150-års fødselsdag skal markeres i de nye omgivelser

Planen er at det nye hus står klar om cirka et års tid og gerne inden Oluf Brønnum & Co. A/S skal fejre sin 150-års fødselsdag til september 2024.

Det vil være en fin milepæl og markering af 150 år i branchen samtidig at kunne introducere Brønnums Foodlab version 2 for branchen, venner, kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst virksomhedens 160 medarbejdere.

Skrevet i: Foodservice, Markedsføring

Seneste nyt fra redaktionen

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

Forskning og uddannelseMejeriØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

En ny forskningsgennemgang viser, at fem enkle tiltag kan gøre osteproduktion mere effektiv og bæredygtig. Et forskerteam fra DTU har gennemgået den eksisterende forskning om fermentering og modning af ost i et litteraturstudie og peger på fem underudnyttede videnskabeligt baserede tiltag, som kan

Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

AktueltFoodservice12. 11. 2025

Den toscanske michelinrestaurant Saporium rykker for en periode ind i Tivoli. I Toscanas bølgende bakker ligger et af Italiens mest eksklusive og idylliske hoteller: det danskejede Borgo Santo Pietro, som for nyligt er blevet tildelt de maksimale 3 nøgler i Michelin-guiden. Blandt hotellets

Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

AktueltDetailhandel og en grosKød, fisk og fjerkræ12. 11. 2025

Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland sig 24 guldmedaljer - og ud af de i alt 304 uddelte medaljer tog Irland den største samlede medaljehøst med 68 guld-, sølv- eller

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning og uddannelseFødevareproduktionLandbrugMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed12. 11. 2025

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien. Det sikrer en ny politisk aftale. Med et nybrud i dansk forskningspolitik gennemfører regeringen flerårige investeringer i forskning og

FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

FødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS fra Bække i Vejen har vundet EY Entrepreneur Of The Year’s regionale pris i kategorien Scale-Up. Prisen blev uddelt ved EY’s kåring i Syd-og Sønderjylland torsdag den 6. november og markerer en vigtig milepæl for virksomheden, der leverer fermenterede

Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

DrikkevarerForskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte almindeligt kød i f.eks. pølser. Resultatet er både velsmagende, bæredygtigt og økonomisk fordelagtigt. For mange går en øl

Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

AktueltFoodserviceForskning og uddannelse11. 11. 2025

Mens hotel- og restaurationsbranchen kæmper med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har Hotel Vejlefjord succes med at fastholde og udvikle medarbejdere gennem målrettede talentprogrammer. Hotel- og restaurationsbranchen har i flere år været blandt de hårdest ramte af forgæves rekrutteringer.

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

AktueltFødevareproduktionLandbrugMesser og konferencerMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed11. 11. 2025

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed og økologisk regenerativt landbrug sætter kongressen fokus på, hvordan økologien kan levere løsninger på tidens største

Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

Forskning og uddannelseFødevareproduktionMesser og konferencerMiljø og sundhedTop11. 11. 2025

Den offentlige debat om ultraforarbejdede fødevarer fylder meget hos både forbrugere og fødevaresektor. På årets fødevarekonference, Fremtidens Fødevarer, hos Teknologisk Institut satte forskere og aktører problemstillingen under lup og opfordrede til at flytte fokus fra proces til

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • DENIOS ApS

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik