Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S

Står du og mangler en pakning eller tætning? Så er det Carsten Holm A/S, du skal kontakte! Her finder du Danmarks største sortiment af gummi- og plastpakninger.

Over 120.000 forskellige varenumre

Hos Carsten Holm A/S finder du et helt univers af pakninger og tætninger i både standard- og specialudgaver, for sortimentet tæller over 120.000 forskellige varenumre. Det betyder, at hjælpen altid er nær, uanset om du pludselig står med en lækage eller utæthed og har brug for hurtig hjælp eller om du søger en fast samarbejdspartner, som kan levere:

  • Pakninger og tætninger i både standard- og specialudgaver
  • Just In Time-leverancer
  • Rammeaftaler
  • Målerapporter
  • Dokumenteret kvalitet med ISO 9001:2015-certificering
  • Fødevareegnede tætninger (FDA og EU1935/2004 samt EU2023/2006)

Carsten Holm A/S leverer 98 % af alle bestillinger inden for 24 timer

Selv i vores digitaliserede tidsalder er det sjældent, at virksomheder er i stand til som standard at levere en ordre inden for 24 timer, men Carsten Holm A/S er en af dem. Vi leverer 98 % af alle bestillinger på tætninger og pakninger til industrivirksomheder overalt i Danmark inden for 24 timer og i resten af Norden inden for 2-5 dage.

Førsteklasses vejledning

Carsten Holm A/S har over 40 års erfaring med salg og produktion af pakninger og tætninger. Vi har et godt arbejdsmiljø, og medarbejderne har typisk arbejdet for virksomheden i rigtigt mange år, så vi har en stor stab af dygtige og erfarne medarbejdere med en unik viden inden for standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer.
Det betyder, at du altid er sikker på at få en førsteklasses vejledning, for vores erfarne medarbejdere ved, at en tætning ikke bare er en tætning. Og de ved også, præcis hvilke oplysninger, de skal have af dig for at kunne finde frem til den helt rigtige løsning.

Om Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher i både Danmark og udlandet – fra metal, energi, transport og landbrug til fødevare- og medicinal¬industrien.
Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.
Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.

Hos Carsten Holm finder du et helt univers af pakninger og tætninger