Carsten Holm A/S tilbyder også serieproduktion

Af Karina Davidskdmarketingsupport.dk

I Carsten Holm A/S kan vi meget mere, end du måske ved – udover vores brede sortiment af tætninger og pakninger tilbyder vi fx også serieproduktion af komponenter i plast og gummi.

Hos Carsten Holm A/S er vi eksperter i salg og produktion af tætningsløsninger, både standardløsninger og specialfremstillede løsninger, til vores kunder i både ind- og udland. Vi råder over en stor og moderne egenproduktion, hvor vi også producerer andre gummi- og plastemner i et utal af former, størrelser og kvaliteter, blandt andet:

  • Gummipropper
  • Gummiprofiler
  • Gummivalser
  • mm

Serieproduktion

Har du et gummi- eller plastemne, der skal serieproduceres, finder vi gerne den rette kommercielle løsning, der passer til dit behov. Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede gummi- og plastemner. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 62 62 52 55 eller på mail  – så hjælper vi dig i mål.

 

Om Carsten Holm A/S

Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979. I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 35 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.