Carsten Holm A/S udstiller på Elmia Subcontractor 2021

Tekst af Karina Davids –  kdmarketingsupport.dk 

Paknings- og tætningsspecialisten Carsten Holm A/S udstiller på Elmia Subcontractor-messen, der afholdes 9.-12. november i Jönköping i Sverige.

Store forventninger
Carsten Holm A/S ekspanderer på det svenske marked. Derfor var der ingen tvivl om, at virksomheden skulle deltage på messen Elmia Subcontractor i Jonköping. Det er Nordeuropas førende messe for underleverandører, og det er stedet, hvor fremstillingsindustrien mødes for at drøfte og forme fremtiden. I år er messen mere tiltrængt end nogensinde før.

Salgschef Michael Lauritsen fra Carsten Holm A/S har store forventninger til messen. ”Vi glæder os til at mødes med både eksisterende og nye potentielle kunder. Online-møder kan virkelig meget, og de har gjort mange ting mulige under pandemien. Men det er altså bare ikke det samme som at mødes ansigt til ansigt”, siger han.

Stærke virksomheder samlet på den danske stand
Carsten Holm A/S udstiller sammen med en række andre danske virksomheder på Danish Export Associations ”Pavilion of Denmark” – stand nr. B04:32. Fælles for os er, at vi kan tilbyde gode og konkurrencedygtige løsninger til fremstillingsindustrien.

Lad os rådgive dig
På standen står vores medarbejdere klar til blandt andet at fortælle dig om vores omfattende sortiment af pakninger og tætninger. Vi har vores egen fabrik med produktion af kundetilpassede tætninger samt et stort lager af standardtætninger, så vi kan levere størstedelen af vores ordrer fra dag til dag.

Hent din gratis billet til Elmia-messen
Tilmeld dig messen her
og få gratis entre.


Vi glæder os til at se dig!