Hurtig hjælp til specialtætningsløsninger

Tekst af Karina Davidskdmarketingsupport.dk 

Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S har et standardsortiment på over 120.000 varenumre. Alligevel kan der være tætninger, der skal specialudvikles – og der har virksomhedens tekniske supportafdeling specialisterne, som hjælper kunden med den rigtige løsning.

Specialtætninger til nyudviklet udstyr
Når OEM’er udvikler nyt udstyr og har brug for nye tætninger eller pakninger, er det ikke altid ligetil at vælge den optimale løsning, der opfylder alle krav. I nogle tilfælde findes tætningen slet ikke, men skal konstrueres helt fra bunden.

Det kræver ekspertviden om materialevalg, dimensionering, design og applikationsområder, som mange virksomheder ikke råder over.

Support fra erfarne specialister
I den tekniske supportafdeling hos Carsten Holm A/S er medarbejderne fageksperter, som har arbejdet med tætninger og anvendelsesområder i rigtigt mange år.

Supportmedarbejdernes brede og dybe erfaring betyder, at de kan vejlede og hjælpe kunderne med design af selv meget komplicerede tætningsløsninger, og ved hjælp af den nyeste computerteknik og 3D-scannere kan de også visualisere den endelige konstruktion.

Egenproduktion sparer tid
Carsten Holm A/S har egenproduktion i fabrikken på Fyn og råder over en højteknologisk maskinpark med topmoderne CNC-maskiner plus et stort lager af råmaterialer. Det betyder, at når tegningerne til den nyetætning er klar, kan der umiddelbart fremstilles en prototype, og derefter kan den fleksible produktion levere både små og store serier.

Alle produkter gennemgår naturligvis dokumenteret kvalitetskontrol.

Kontakt os
Har du også brug for specielle tætninger til et nyt produkt? Så kontakt os på telefon 62 62 52 55 eller på e-mail.

 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.