• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Detailhandel og en grosFoodserviceTop08. 03. 2020 | Kasper Mundt-Nielsen

Torvehallerne går mod strømmen

Detailhandel og en grosFoodserviceTop08. 03. 2020 By Kasper Mundt-Nielsen

Københavnerne og hovedstadens besøgende har i den grad taget fødevaremarkedet TorvehallerneKBH til sig. Det viser en opgørelse, som melder om mere end 5 mio. besøgende i 2019 og en samlet omsætning i staderne på mere end 300 mio. kroner ekskl. moms. Bag TorvehallerneKBH står ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan, som glæder sig over at se det københavnske fødevaremarked bidrage til virksomhedens langsigtede mål om at udvikle og styrke bylivet i København. 

Det går godt for Torvehallerne i København, der trodser tendenserne i et ellers presset marked. Foto: Thomas Steen Sørensen

Københavns fødevaremarked TorvehallerneKBH oplever en positiv udvikling. 9 år efter åbningen har markedet etableret sig som et af byens mest oplagte steder at besøge i jagten på de allerbedste kvalitetsråvarer, og den udvikling er til at få øje på i blandt andet besøgstallene.

Mere end fem millioner besøgende lagde sidste år vejen forbi TorvehallerneKBHs mange stader på Israels Plads, som tilsammen omsatte for over 300 mio. kroner ekskl. moms. Det glæder ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan, der står bag TorvehallerneKBH – et af virksomhedens flagskibe i deres langsigtede arbejde for at give tilbage til København ved at skabe et rigere byliv i hovedstaden.

– På mindre end 10 år har TorvehallerneKBH etableret sig som én af landets fødevaredestinationer gennem et klart og tidssvarende fokus på kvalitet og ekspertise, som de besøgende virkelig har taget til sig. I en tid, hvor udbuddet af fødevarer er større end nogensinde, efterspørger vores kunder kvalitet, godt håndværk og kompetent madfaglig sparring – noget vores stadeholdere hver dag arbejder hårdt for at kunne tilbyde. Det skylder vi dem en stor tak for, siger administrerende direktør, Per W. Hallgren.

Trodser tendensen i et presset marked

I alt viser opgørelsen, at salget af varer inden for de fleste kategorier – herunder bl.a.  fisk, ost, frugt og grønt – alle har klaret sig bedre end det generelle marked for fødevarer indenfor deres respektive kategorier.

– I et marked, der ellers er presset på mange fronter, kan vi være tilfredse med den store opbakning, vi hver dag ser fra københavnerne. TorvehallerneKBH fokuserer på friske råvarer af højeste kvalitet og på at give en tilsvarende kompetent betjening, der formidler råvarerne med den respekt, de fortjener. Det giver TorvehallerneKBH en klar berettigelse i et marked, der præges af et stadig større fokus på kvalitet, råvareoprindelse og bæredygtighed, siger Lotte Eiskjær Andersen, direktør for TorvehallerneKBH.

Hun peger foruden kvalitetsfokus også på, at TorvehallerneKBH modsat mange gængse forhandlere giver mulighed for kun at handle råvarer i den mængde, man har brug for, og på den måde mindske risikoen for madspild.

Nye spændende tiltag fortsætter i 2020

Jeudan og TorvehallerneKBH vil i 2020 fortsætte arbejdet for at berige København med gode og friske kvalitetsråvarer og et væld af spændende madoplevelser.

Blandt andet inviteres københavnerne 29. marts til Fiskens Dag, hvor TorvehallerneKBH for en dag sætter et ekstra stærkt fokus på at spise dansk fisk og lære københavnerne, hvordan de hurtigt og let kan skabe det gode måltid med fokus på dansk fisk og skaldyr.

– Vi arbejder altid på at give vores besøgende nye og spændende oplevelser med mad som udgangspunkt, og havet er en af vores rigeste fødevareressourcer, som i den grad er værd at hylde. Vi har nogle af verdens lækreste fisk og skaldyr svømmende i de danske farvande, og vi glæder os til at vise havets store diversitet frem til københavnerne på nye, velsmagende måder, siger Lotte Eiskjær Andersen.

Skrevet i: Detailhandel og en gros, Foodservice, Top

Seneste nyt fra redaktionen

Geia Group køber bake & take

Brød og kagerFoodservice20. 11. 2025

Med opkøbet styrker Geia Group sin position inden for bl.a. instore-bagerier og convenience-kæder, hvor der vil blive sat yderligere fokus på innovation til både danske og udenlandske kunder. bake & take er en velrenommeret leverandør af innovative og kundetilpassede bageriprodukter til

Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

Forskning og uddannelseFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

Torsdag modtager Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen og etableringen af Danmarks første lokale produktion af varmtvandsrejer. I alt 10.000 rejelarver er på vej til Bornholm, efter

Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

AktueltFoodserviceKød, fisk og fjerkræ20. 11. 2025

I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en ny bar og et specialdesignet koncept for rejsende kan både faste gæster og førstegangsbesøgende se frem til et nyt sted, hvor de

30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

AktueltDetailhandel og en gros20. 11. 2025

Julen handler om at dele, og i år kan støtten blive til 6 måltider. Støt FødevareBankens indsamling i Netto, og køb julens smukkeste til- og fra-mærker. For kun 30 kroner får du fire juleornamenter, der støtter en vigtig sag, pynter på gaverne og sikrer seks måltider til borgere som denne jul spiser

Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

Miljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed20. 11. 2025

Nyt innovativt fellowship-program, støttet af Novo Nordisk Fonden, skal uddanne nye frontløbere, der skal bekæmpe madspild og bane vejen for bæredygtige fødevaresystemer. Teknologisk Institut står i spidsen for at drive BioSustainability Design Fellowship Programmet, der samlet set er

Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

Detailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed18. 11. 2025

Mens mange amerikanere kæmper med stigende priser og usikker adgang til mad, har den danske app Too Good To Go fået en større rolle for både borgere og virksomheder. Den danske app Too Good To Go har på få år etableret sig som en markant aktør på det amerikanske marked. Siden lanceringen i 2020

Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

AktueltFoodserviceFrugt og grøntRåvarer og ingredienser18. 11. 2025

Michelinkok og leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv, Per Mandrup, er udnævnt som Kartoffelambassadør 2025 af Danmarks Kartoffel Råd. Kartoflen bør inkluderes på lige fod med linser og bælgfrugter, når de planterige måltider skal på bordet. I hvert fald hvis det står til kulinarisk leder

Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

AktueltMarkedsføringPolitik og eksport18. 11. 2025

Forum for Fødevarereklamer og Læskedrikreklamenævnet hæver aldersgrænsen fra 13 til 15 år for reklamer for fødevarer med højt indhold af sukker, fedt og salt og for reklamer for læskedrikke. Forum for Fødevarereklamer har siden januar 2008 arbejdet for god markedsførings etik i forhold til

Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

Kød, fisk og fjerkræMejeriTop18. 11. 2025

Ved et storstilet gallaarrangement blev Årets Ret med Gris og Årets Ret med Ost i går uddelt. Med et imponerende håndværk kan Brasserie Carl således kalde sig vinder af Årets ret med gris 2025, mens Ti Trin Ned tog prisen for den bedste osteret. Brasserie Carl, med Bendix Sixhøj Laursen i

FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

Detailhandel og en grosPolitik og eksport12. 11. 2025

FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds (DSK) forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”. Torsdag i sidste uge lancerede De Samvirkende Købmænd (DSK) en analyse, der viser, at det er muligt at

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Nemco Machinery A/S

    Ny serie termoformere vil blive en gamechanger inden for pakkemaskiner

  • DENIOS ApS

    Den ultimative tjekliste: Få mest ud af dit opsamlingskar

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025

  • Spirax Sarco Danmark

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling

  • DENIOS ApS

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin

  • Busch Vakuumteknik A/S

    50 års trofast tjeneste i produktionen

  • Spirax Sarco Danmark

    Blog: Damp er naturlig teknologi

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug

  • DENIOS ApS

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer?

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Geia Group køber bake & take

    20.11.2025

  • Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion

    20.11.2025

  • Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn

    20.11.2025

  • 30 kroner, 6 måltider og en vigtig støtte til mennesker som denne jul spiser på herberger, krisecentre og varmestuer

    20.11.2025

  • Millioninvestering skal skabe grøn mad-revolution

    20.11.2025

  • Too Good To Go får øget betydning i et økonomisk presset USA

    18.11.2025

  • Kulinarisk spydspids udnævnt som Kartoffelambassadør 2025

    18.11.2025

  • Forum for Fødevarereklamer: Branche sætter selv aldersgrænse på 15 år for bestemt type reklamer

    18.11.2025

  • Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret

    18.11.2025

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik