Økologi og bæredygtighed
Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa
Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk
Det handler om at styrke landbrug, folkesundhed og fødevareindustri: Økologien er atter på dagsordenen hos fødevaregiganten Dragsbæk, der nu vil sende klart signal til landmænd,
Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi
Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen
Madiværksættere sigter efter 100 millioner i omsætning efter fire år
Holdet der driver noon, catering- og kantinevirksomheden, og BaneGaarden, mad- og kulturdestinationen i København, går nu efter en trecifret millionomsætning i 2025 svarende til en
Salget af miljømærket tun stiger med 24 procent
Mængden af tun, der blev solgt globalt med Marine Stewardship Council (MSC)'s blå miljømærke, voksede med 24 pct. fra år til år til næsten 300.000
16 ISS-kantiner hos Bygningsstyrelsen får Svanemærket
ISS har netop opnået det ambitiøse miljømærke Svanemærket i de 16 kantiner, servicekoncernen driver hos Bygningsstyrelsen. Med certificeringen er de daglige 2400 måltider nu blevet
Kantineprisen 2025: De tre nominerede kantiner er fundet
De tre nominerede til Kantineprisen 2025 er Normal A/S, Hedensted, TitanHus, København N og Søstrene Grene Import A/S, Aarhus I løbet af foråret vil juryen
Madspild bliver til mesterværker: FødevareBanken engagerer lokale unge i københavnsk madspildsbattle
Kan man lave et gastronomisk mesterværk af madspild på bare to timer? Det skal godt 30 unge fra udsatte boligområder i København dyste om på
Danmark er førende i Europa inden for investeringer og forskning i alternative proteiner
En ny analyse viser, at danske investeringer i alternative proteiner voksede med over 900 procent alene i 2024, og at Danmark samtidig er førende i
Svaneke Bryghus fylder 25: En pioner på specialølscenen
Det bornholmske bryggeri, som i 2000 var blandt de første af sin slags i Danmark, fejrer nu 25-års jubilæum. Svaneke Bryghus har gennem årene markeret
Hent flere