Økologi og bæredygtighed
Dansk Vegetarisk Forening: Generalsekretær skal stå i spidsen for international organisation
Generalsekretæren i Dansk Vegetarisk Forening (DVF), Rune-Christoffer Dragsdahl, er blevet valgt til forperson for den internationale organsation IVU. Rasmus Prehn (th.), Rune-Christoffer Dragsdahl (midten) og
Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster
Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby
Køkkenprisen 2025: Kender du et køkken, der går forrest?
For sjette år i træk sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de offentlige køkkener, der gør en forskel. Med Køkkenprisen 2025 hyldes de madhåndværkere, der
Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller
I år kan festivalgæsterne på Roskilde Festival glæde sig til en helt unik øloplevelse, der ikke kun slukker tørsten, men også bidrager til bæredygtighed. Husbryggeriet Jacobsen
Green Innovation Week: Gråærter og rapskage på menuen: Unge madhåndværkere former fremtidens køkken
Når tusindvis af unge, undervisere, virksomheder og organisationer samles til Green Innovation Week i Skive den 25. september, bliver det med bæredygtighed på både programmet
Få del i millionpulje til udvikling af plantebaserede fødevarer
Små og mellemstore fødevarevirksomheder kan søge om at deltage i PlanteVÆKST - et skræddersyet udviklingsforløb med adgang til ekspertise, testfaciliteter og professionelt netværk. Teknologisk Institut
Finalister til Produktprisen og Irmaprisen 2025 er fundet
70 spændende, lokale produkter fra hele landet er reduceret til 12, der nu skal dyste om Produktprisen 2025 i kategorierne Mad, Konfekture, Drikke og Innovation.
Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM er blevet kåret som vinder af Mavens Hule 2025 – en innovationskonkurrence for grønne fødevareiværksættere, arrangeret af Compass Group og Dagrofa
Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk
Det handler om at styrke landbrug, folkesundhed og fødevareindustri: Økologien er atter på dagsordenen hos fødevaregiganten Dragsbæk, der nu vil sende klart signal til landmænd,
Nyt millionprojekt reducerer madspild og giver restprodukter større værdi
Danmarks fødevareindustri genererer årligt 385.000 tons madspild. Nu skal et nyt projekt til 13 millioner kroner hjælpe virksomheder med at udnytte deres sidestrømme fra fødevareproduktionen
Hent flere