Økologi og bæredygtighed
Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild
            På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme                    
                Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway
            Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Dommerpanelet                    
                Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren
            En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet.                    
                Fremtidens mad risikerer at blive ensformig
            Mangfoldigheden af planter bliver begrænset, hvis EU vedtager ny lov om bytte og handel med frø, mener Frie Bønder – Levende Land og Landsforeningen Praktisk                    
                Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
            Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles                    
                Rekordhøj returprocent: Genanvendelige krus satte ny standard på Smukfest 2025
            Ét år efter introduktionen af Danmarks første genanvendelige festivalkrus har Smukfest, Royal Unibrew og Faerch bevist, at cirkularitet ikke bare er en ambition – det                    
                Plant Food Festival: Øksnehallen bliver til plantemekka
            Øksnehallen i København bliver fyldt med smagsoplevelser, inspiration og grønne løsninger, når Plant Food Festival åbner dørene for tusindvis af besøgende. Foto: Kasper Rebien, Dansk                    
                Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter
            Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner                    
                Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester
            Hvordan kan økologien drive den grønne omstilling og treparten? Det spørgsmål stiller Økologisk Landsforening til trepartsminister Jeppe Bruus og Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, når                    
                Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit
            Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge                    
                Hent flere



