Mere grønt i gryderne? 10 offentlige køkkener lægger gryder til, når Planteløftet byder på en række webinarer direkte fra køkkenerne. Her er der masser af inspiration til en mere grøn profil.
Food Organisation of Denmark sammen med Kost og Ernæringsforbundet og Landbrug & Fødevarer står sammen bag Planteløftet, der i år gør det muligt at blive klogere på nogle af de offentlige køkkener, der allerede er meget langt i arbejdet med de danske klimakostråd. Det sker, når Planteløftet går online og inviterer til grønne og gratis webinarer for køkkenfaglige.
Interesserede kan blandt andet se med, når køkkenteamet fra Hjørring Rådhus fortæller om en turnaround af deres kantine. Den er således både blevet mere økologisk, mere tung på planter og samtidig har fået flere gæster og større omsætning. Køkkenchefen Tina fortæller således på et af webinarerne om rejse og beslutningerne og viser sine bedste kulinariske plantetricks.
Find datoer og tilmelding til de 10 webinarer på http://www.thefoodproject.dk/projekter/planteloeftet-2024/