Foodservice
Techmedia får ny ejer
Techmedia A/S, der blandt andet driver Fødevarekus og magasinet Food&Drink, er blevet købt af FrontMedia ApS, der dermed styrker positionen på markedet for fag- og
Wassim Hallal vinder hædersprisen som Kokkenes Kok
Kokkene har talt: Wassim Hallal er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en af de største hædersbevisninger i dansk gastronomi. Prisen gives til en kok,
Too Good To Go fylder ti år: Fra dansk app til global bevægelse mod madspild
På bare ti år er danske Too Good To Go blevet til et globalt eksempel på, hvordan teknologi, forretning og bæredygtighed kan trække i samme
Juleudgave af Food&Drink på gaden
Julen sig nærmer, og det betyder, at nyeste nummer af Food&Drink sætter fokus på julen og alle dens glæder. Læs blandt andet om spændende jule-nyheder,
Her er Danmarks bedste plantebaserede takeaway
Pico Pizza vandt Årets plantebaserede takeaway-måltid ved weekendens Plant Food Festival, hvor Dansk Vegetarisk Forening og Plantebranchen hyldede årets bedste plantebaserede madoplevelser på farten. Dommerpanelet
Sukaiba vinder ”Denmark’s Best Hotel Restaurant” for anden gang
World Culinary Awards har offentliggjort årets vinder af ”Denmark’s Best Hotel Restaurant”. Foto: Morten Berggreen Mogensen Siden 2020 har World Culinary Awards kåret verdens bedste
Prestigefyldt kåring: Den danske Spiseguide hylder AOC som Årets Restaurant
Den danske Spiseguide har kåret AOC som Årets Restaurant ved en gallamiddag på Kokkedal Slot, hvor også Peter Trauboth fra Restaurant Levi blev hædret for
Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles
Hørkram-stifter er død
Stifteren af en af Danmarks største fødevaregrossister er død, 84 år gammel. Alex Buchardt Pedersen, der døde d. 18. oktober, betragtes som en pioner indenfor
Arla vil kåre Årets Madsjæl 2025 – se de nominerede
Hvert år hylder Arla dem, der gør noget særligt for at skabe sundere og mere bæredygtige madvaner blandt børn og unge. Det gør de med
Hent flere



