Om skiftet fra Danmark til England udtaler Georg H. Parsbo, at ”England er et spændende sted lige nu, jeg har fået tilbudt et super interessant job på et meget sofistikeret dagligvaremarked, hvor Dr. Oetker UK har en flot markedsposition, jeg får min egen pizzafabrik og ansvaret for +500 medarbejdere. Så det er en super udfordring både professionelt og privat, hvor jeg og min familie nu får muligheden for at prøve os selv af i et andet land.”
Øystein Bu startede sin karriere i USA som indkøber for Foleys Department Stores og har bl.a. været direktør i Orkla Foods for Kims Norge før han blev adm. direktør i Dr. Oekter Norge.
På det norske marked har Øystein Bu stærkt positioneret Dr. Oetker på Europas største pizzamarked pr. indbygger, hvorfor han internt i Dr. Oetker populært kaldes ”Pizzabaronen”. I Norge spiser de da også gennemsnitligt 4,5kg frysepizza pr. pers. om året. Til sammenligning er det 1,5kg i Danmark.
– Der er ingen tvivl om at Georg har gjort et fantastisk stykke arbejde på det danske marked og nu glæder jeg mig til selv at tilføje et par af mine norske ingredienser til opskriften.