SSI Diagnostica A/S

Herredsvejen 2
3400 Hillerød
Telefon:
4829 9100

SSI Diagnostica A/S udvikler, producerer og sælger in vitro diagnostiske produkter til fødevare-, miljø- og hygiejnekontrol, veterinær diagnostik samt klinisk mikrobiologi og farmaceutisk industri.

Vi har en ledende markedsposition i Danmark og langvarige relationer med mange store kunder i Skandinavien, Europa og USA. Desuden har vi et verdensomspændende netværk med distributører i mere end 50 lande.

SSI Diagnostica A/S har omkring 100 medarbejdere der er beskæftiget indenfor salg- og marketing, udvikling af produkter samt produktion. Vores domicil er beliggende i Hillerød med en egen produktion af færdigfremstillede substrater i skåle, rør og flasker iht. bl.a. ISO og NMKL standarder, ligesom vi også løser kundespecifikker opgaver af en hver karakter. Vores QC laboratorie er certificeret og her udføres kvalitetskontrol på alle de produkter vi fremstiller. Ud over vores egen produktion sælger vi også et bredt udvalg af produkter, fra udenlandske leverandører, til mikrobiologisk diagnostik i fødevareindustrien og til miljø- og hygiejnekontrol. Til den farmaceutiske industri tilbyder vi endvidere strålesterilisere triple-pakkede medier samt QC stammer fra ATCC til GPT – alt iht. EP, USP og JP.

Hvis du vil vide mere om os, så kig forbi http://www.ssidiagnostica.dk eller kontakt Nordic Customer Manager Kristina Simonsen ksi@ssidiagnostica.com eller Area Manager Helle Vejrup heve@ssidiagnostica.com.


Udgivet af SSI Diagnostica A/S