
Den 3. juni og 10. juni inviterer fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice til kulinariske masterclasses i hhv. Odense og Ishøj.
Her samler vi de dygtigste kokke og nytænkende producenter, der viser teknikker, eksperimenterer med nye råvarer og giver dig idéer til, hvordan du kan sætte den ansvarlige fisk på dit menukort.
Målgruppen for arrangementet er professionelle køkkener – f.eks. kantiner, restauranter, caféer og lignende.
Program for den 3. juni kl. 13.00-15.30 – Drivhuset i Storms Pakhus i Odense:
Velkommen til Dagrofa Foodservice v. kok og konceptchef Marlene Lindegaard |
|
Masterclass 1: Opdrætsindustrien under overfladen v. Johan Flyvbjerg, grundlægger af organisationen “Ingen burfisk i havet” |
|
Masterclass 2: Dansk laks i verdensklasse: Fra land til tallerkenen v. Skagen Salmon og Jesper Krabbe |
|
Masterclass 3: Fra havets bund til tallerkenen: Nye perspektiver på danske skjulte perler med vores egen fiskeminister v. fagkonsulent i Dagrofa Foodservice Jørgen Møller Kronberg |
|
Masterclass 4: Strandkrabber: Fra invasiv trussel til bæredygtig ressource v. Lorenzo Boschi og REDUCED |
Program for den 10. kl. 13.00-15:30 – ’Showkøkkenet’ på Dagrofa Foodservice-terminalen i Ishøj:
Velkommen til Dagrofa Foodservice v. adm. direktør Michael Christensen |
Masterclass 1: Opdrætsindustrien under overfladen v. Johan Flyvbjerg, grundlægger af organisationen “Ingen burfisk i havet” |
Masterclass 2: Dansk laks i verdensklasse: Fra land til tallerkenen v. Skagen Salmon og Jesper Krabbe |
Masterclass 3: Fra havets bund til tallerkenen: Nye perspektiver på danske skjulte perler med vores egen fiskeminister v. fagkonsulent i Dagrofa Foodservice Jørgen Møller Kronberg |
Masterclass 4: Strandkrabber: Fra invasiv trussel til bæredygtig ressource v. Lorenzo Boschi og REDUCED |
Tilmelding:
Hvis du ønsker at deltage, så udfyld tilmeldingsformularen her (eventet er først og fremmest målrettet professionelle køkkener).
Dagrofa Foodservice – Sammen udvikler vi madscenen!
Fakta om Dagrofa Foodservice:
- Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen, som bl.a. også står bag detailkæderne MENY, Spar, Min Købmand og Let-Køb samt Dagrofa Logistik.
- Dagrofa Foodservice står stærkt i markedet inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til fine dining-restauranter.
- Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost, Grøn Fokus og Prima Frugt. Hovedsædet er på terminalen i Ishøj, og vi har også logistikterminaler i Middelfart, Aalborg og Thisted.
- Læs mere på http://www.dgfs.dk.