Kød, fisk og fjerkræ
Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur
Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der
Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk
Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant
FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de
Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da
Danish Crown: Konkurrencekraften forbedret i oprydningsår
Med afsæt i en række nødvendige og konsekvente beslutninger er det lykkedes Danish Crown at styrke afregningen til andelsejerne og få stoppet en kritisk tilbagegang
Verdens bedste oksemørbrad kommer fra Slagelse-virksomhed
JN Meat International har igen vundet en VM-titel i World Steak Challenge, som er blevet afgjort ved en storstilet prisuddeling i London. Det er fjerde
Bornholm tager næste skridt mod Danmarks første lokale rejeproduktion
Torsdag modtager Bornholms Lakseklækkeri i Nexø de allerførste larver af varmtvandsrejer. Det er en vigtig milepæl i opbygningen af en helt ny fødevareproduktion på øen
Sticks’n’Sushi åbner i Københavns Lufthavn
I løbet af 2027 åbner Sticks’n’Sushi sin første lufthavnsrestaurant som en del af udvidelsen af Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Med panoramaudsigt over landingsbanen, en
Brasserie Carl vinder Årets ret med gris 2025 – og Ti Trin ned vinder for osteret
Ved et storstilet gallaarrangement blev Årets Ret med Gris og Årets Ret med Ost i går uddelt. Med et imponerende håndværk kan Brasserie Carl således
Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge
Ved mandagens World Steak Challenge vandt irske Dawn Meats og Lidl titlen som 'World's Best Steak' for deres irske græsfodrede sirloin. I alt sikrede Irland
Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser
I jagten på nye måder at producere protein på, har forskere på Aalborg Universitet forvandlet restprodukter fra ølproduktion til et proteinrigt produkt, som kan erstatte
Hent flere

