Undgå at begå denne fejl!

Og hvad du bør gøre i stedet!

Mange fødevarer kræver en skånsom håndtering, for at produktet ikke bliver ødelagt.

For eksempel ostekorn, yoghurt med frugtstykker, supper med grøntsagstykker og andre produkter med partikler.

Et af de steder i produktionen, hvor produktet risikerer at blive håndteret for hårdt er, når det skal pumpes fra én beholder til en anden.

Forestil dig for eksempel, at de skrøbelige ostekorn bliver ødelagt, eller frugt-/grøntsagsstykkerne bliver lavet til mos af pumpen!

Det kan betyde, at produktet (eller dele af produktet) skal kasseres, hvis produktet bliver håndteret for hårdt, fordi pumpen ikke er den rigtige til opgaven.

Og spild af produkt er lig med spild af penge.

Av, av!

Jeg gætter på, at det nok er en fejl, de fleste gerne vil undgå at begå.

Det er så her, at Hyghspin-pumpen fra Jung Process Systems kommer ind i billedet.

Den er nemlig yderst skånsom – især takket være dens lave pulsering og høje sugeevne.

I videoen herunder kan du se, hvordan den pumper produktet – sammenlignet med traditionelle positiv fortrængningspumper.

 

HYGHSPIN-pumpen er velegnet til flydende produkter med næsten enhver konsistens – vandig, højviskøs, klumpet, fibrøs eller gasformig.

Den er meget nem at betjene, og med sin høje sugeevne håndterer den forsigtigt alle flydende produkter i mængder op til 300 m3/timen.

EGENSKABER & FORDELE:

  • Skånsom og ensartet produkthåndtering
  • Pumpning af væsker med høj viskositet
  • Produkt- og CIP-pumpe i én
  • Vedligeholdelsesfri
  • Pladsbesparende
  • Høj sugeevne
  • Servicevenlig
  • Fleksibel

UDBYTTE:

  • Spar tid på service, vedligeholdelse og rengøring
  • Spar penge på mindre produktspild og mindre nedetid

Ønsker du at vide mere om Hyghspin-pumpen fra Jung Process Systems?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os eller læs mere på vores hjemmeside.