Direktørskifte i Alflow: Grundlægger og CEO Jens Martin Andersen giver stafetten videre

Vejen, Danmark – 8. januar 2024 – Midt i en kraftig vækst meddeler Alflow, en førende leverandør af flow-komponenter til pharmaceutisk- og fødevareindustrien, at grundlægger og CEO, Jens Martin Andersen, trækker sig tilbage og overdrager CEO-posten til salgsdirektør, Jacob Rosenkrands, pr. 1. januar 2024.

Et nyt kapitel begynder: Jacob Rosenkrands tager roret

Jens Martin Andersen, grundlæggeren af Alflow, har valgt at trække sig tilbage som direktør for virksomheden og i stedet hellige sig bestyrelsesarbejdet. Den tidligere salgsdirektør, Jacob Rosenkrands, har derfor overtaget roret fra den 1. januar 2024. Samtidig bliver den tidligere tekniske direktør, Søren Andersen, Alflows nye COO og skal i tæt makkerskab med Jacob lede virksomheden på den fortsatte vækstrejse.

Både Jacob og Søren har været i Alflow i mange år og – indtil Alflow blev en del af den svenske koncern Indutrade i oktober 2021 – også medejer sammen med CEO Jens Martin Andersen. De har derfor begge indgående kendskab til virksomheden på både operationelt og strategisk niveau, hvilket sikrer en bibeholdelse af virksomhedens værdier og kultur.

Tradition og fornyelse: Alflows spændende rejse

Med overtagelsen af stafetten sigter Jacob Rosenkrands mod at integrere friske perspektiver, samtidig med at han ønsker at opretholde de kerneværdier og principper, der har defineret Alflows succes gennem årene. Her har kvalitet, engagement og høj faglighed spillet en stor rolle.

Jacob Rosenkrands, den nye CEO, udtaler: ”Jeg er beæret og begejstret for at føre Alflow ind i dette nye kapitel. Vi vil bygge videre på det fundament, Jens Martin Andersen har lagt, og sikre, at Alflow fortsat er en førende leverandør inden for branchen.”

En lys fremtid

Denne overgang markerer begyndelsen på et nyt kapitel for Alflow, der de seneste par år har været på en ekstraordinær vækstrejse, hvor medarbejderantallet næsten er fordoblet i løbet af få år. Denne flotte vækst førte også til, at Alflow sidste år modtog en Børsen Gazelle.

Alflows rejse er præget af en stærk holdånd, hvor viljen til at støtte hinanden er fundamentet for deres succes.

Til trods for – og måske også afledt af – den ekstraordinære vækst, virksomheden har været igennem, er der et fortsat stort fokus på alle medarbejderes trivsel. Gennemsnittet af medarbejdertilfredsheden over de seneste 5 år ligger på 8,14 ud af 10 point. Dette tal afspejler ikke blot den høje arbejdsglæde, men også det tætte sammenhold og det positive arbejdsmiljø, som Alflow er kendt for.

”Den uformelle omgangstone kombineret med en sund dosis humor skaber en unik og social kultur, hvor teamwork er i fokus. Vi tror på vigtigheden af at stå sammen som et team og løfte opgaverne i flok – ingen opgaver er for store eller små til at tackle sammen,” siger Jacob Rosenkrands.

Og han fortsætter: ”Vi ser i Alflow forventningsfuldt frem mod de kommende år, hvor vi forventer en fortsat vækst. Den positive udvikling medfører dog også et behov for at styrke vores team yderligere. Vi søger derfor løbende nye talenter, der kan bidrage til deres succesfulde rejse og blive en del af vores voksende ”Alflow-familie”.”

Om Alflow

Alflow er en førende leverandør af flow-komponenter til pharmaceutisk- og fødevareindustrien og har etableret sig som en stærk partner inden for branchen. Virksomheden, der er grundlagt af Jens Martin Andersen i 1998, har en stærk tradition for at levere innovative løsninger af høj kvalitet.

Pressekontakt

For yderligere oplysninger eller interviewanmodninger bedes medierne kontakte:

Dan Gamborg Kallan
Business development & marketing manager
Tlf.: 24 90 09 05
Email: dgk@alflow.dk
Hjemmeside: http://www.alflow.dk
Sociale mediehåndtag: @Alflow